Η αναζήτηση βρήκε 484 εγγραφές

Return

από Dimitris_L4
Τετ 22 Οκτ 2025, 16:10
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Απο ειρωνια αλλο τιποτα οπως παντα

Φιλε επειδη ο αλλος υπερμαχος τν οργανωμενων δε μου απαντησε, μηπως εχεις την καλοσυνη να μου απαντησεις εσυ τι εκαναν οι κυριοι Χατζοπουλος κ Τσαλοπουλος στους οργανωμενους?

Δεν γνωριζω αν εκαναν η τι εκαναν στους οργανωμενους

γνωριζω οτι ζητησαν ...
από Dimitris_L4
Τετ 22 Οκτ 2025, 16:29
Jump to forum
Jump to topic

Δεν γνωριζω αν εκαναν η τι εκαναν στους οργανωμενους

γνωριζω οτι ζητησαν δημοσια απο τα μελη του ΔΣ του ΑΣ να παραιτηθουν

Αρα μενω στο οτι δν ξερεις γτ ΑΝ γινεται επειδη ζητησαν να παραιτηθουν τα μελη τοτε μια χαρα μεροκαματο πηραν τα παιδια..σε καλη μερια...λυπαμαι που δουλευω σα μ@λ@κ ...
από Dimitris_L4
Τετ 22 Οκτ 2025, 16:48
Jump to forum
Jump to topic

Πες μου λιγο ποιος ειναι ο λογος που θέλουν να μπουν στον ΑΣ κ θα καταλάβεις τι λεει η ανακοινωση

Mε την ιδια λογικη για ποιο λογο ηθελε να μπει ο κατσαρης, ο μπεκιαρης και ολοι οι υπολοιποι. Ο χατζοπουλος και ο τσαλοπουλος εχουν προσφερει οσο λιγοι οποτε αν ειναι να ριχνουν λασπη τοτε ...
από Dimitris_L4
Τετ 22 Οκτ 2025, 17:14
Jump to forum
Jump to topic

Δεν μειώνω τους συγκεκριμενους, στη παρούσα κατάσταση ομως που εχουμε χωριστεί σε 2 στρατόπεδα τι ακριβως θα αλλαξει αν ο ΑΣ απλα γεμίσει με υπέρμαχους του ΙΒΑΝ.?
Κ ξαναλέω δεν συμφωνώ με αυτους που ειναι τωρα

Αρα το πρωτο βημα ειναι να φυγουν αυτοι...και φιλε μου αν ειναι ειναι ερθουν ...
από Dimitris_L4
Τετ 22 Οκτ 2025, 21:57
Jump to forum
Jump to topic

Μπα φιλε...εγω ρωτησα αρκετες φορες αλλα δε βρηκα καπου απαντηση..
από Dimitris_L4
Τετ 22 Οκτ 2025, 22:28
Jump to forum
Jump to topic

Α επειδη ειναι με τν Ιβαν , τοτε ας βγαλουμε μια ανακοινωση εναντιων τους...Αδιανοητη λογικη...εδω στον ΑΣ, απο ατομα ταγμενα στν Τελη που εμφανιστηκε εν μια νυκτι, γινονται ΟΡΓΙΑ κ μας πειραζουν δυο παραγοντες που εχουν κανει απιστευτα πραγματα...
ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ...
από Dimitris_L4
Πέμ 23 Οκτ 2025, 09:50
Jump to forum
Jump to topic

Επειδή σύντομα θα διαρευσουν καποια πράγματα ετοιμαστείτε καποιοι εξυπνοι να γυρισετε τη μπιφτεκα εδω μεσα και να μας πείτε τελικα οι σύνδεσμοι προς ποια κατεύθυνση χτες πιεσανε να ψηφιστεί αυτο το μνημόνιο κ να μην μπουν όροι απαράδεκτοι προς τον ΙΒΑΝ.
Υγ. Τελικα ηταν σύνδεσμοι ( που για ...
από Dimitris_L4
Πέμ 23 Οκτ 2025, 11:45
Jump to forum
Jump to topic

@WestBlock4 ευχαριστω για την ενημερωση..
από Dimitris_L4
Πέμ 23 Οκτ 2025, 12:57
Jump to forum
Jump to topic

@keep_paokizein συνεχίζεις να ρίχνεις λάσπη στη θύρα 4 για μια ανακοίνωση που διόρθωσε και που έγραφε αυτό που τότε όλοι λέγατε δηλαδή εμπιστοσύνη στον Κατσαρή.
Το σύνθημα για τη βαριά φανέλα καμιά θύρα 4 ο σύνδεσμος δεν το έδωσε τι γελοιότητες είναι αυτές που μάλιστα αφήνετε να αιωρείται ότι θα ...
από Dimitris_L4
Πέμ 23 Οκτ 2025, 17:19
Jump to forum
Jump to topic

Πολυ σωστα...οπως γινεται στις κυβερνησεις οταν δν περνα ενα νομοσχεδιο...επρεπε ΧΘΕΣ αν ειχαν λιγο τσιπα να δηλωσουν παραιτηση...αλλα ποιος εχασε την τσιπα να τη βρουν αυτοι..ισως παιξουν ενα τελευταιο χαρτι...για ολα.τους εχω ικανους..
από Dimitris_L4
Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΛΙΛ-ΠΑΟΚ 3-4,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

ΖΕΙΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ???

Κεντζιορα υπαρχει θεμα φιλε...αδιανοητα κακη εμφανιση..μεχρι και ο Τσαλοφ κτ προσεφερε...Τεσπα....
ΖΕΙΤΕ ΡΕ???

Βαρια βαρια....
από Dimitris_L4
Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:43
Jump to forum
Jump to topic

@embuji Συλληπητηρια ΠΑΟΚτσακι μου...μακαρι να σ εκανε λιγο λιγοτερο λυπημενο η αρμαδα του Λουτσεσκου σημερα...
από Dimitris_L4
Παρ 24 Οκτ 2025, 09:02
Jump to forum
Jump to topic

Εβλεπα τα χαιλαιτς ΠΑΛΙ...Ρε καρναβαλε Κωσταβαρα δεν ντρεπεσαι λιγο??τι μεταδωση ηταν αυτη βρε τραχανα??Λιγο τσιπα ρε μλκ...χιλιες φορες Τσωχος...
από Dimitris_L4
Τετ 29 Οκτ 2025, 22:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - ΑΕΛ Τετάρτη 29/10, 21:30, COSMOTE SPORT1 HD

Τι συνθημα ακουγεται κ σχολιασε κ ο Τσωχος?
από Dimitris_L4
Πέμ 30 Οκτ 2025, 22:12
Jump to forum
Jump to topic

Kabamaru11 έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 21:37 Ο eorptol,o aivas και ο astral εχουν κλικα και κανουν κουμαντο στο φορουμ,ειναι οι σκιεροι και παρασκηνιακοι ηγετες!

Καταραμενε Μαετζιμα,καταραμενοι Ονγιοκου!
Ειναι σαν την κλικα του Ρουμανου, του Βιειρινια και του Πελκα που βγαζουν την 11αδα???