Η αναζήτηση βρήκε 169 εγγραφές
- Πέμ 21 Αύγ 2025, 08:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Έλληνας αμυντικός μόλις ανέφερε ο πανακας, το προσπαθεί ο ΠΑΟΚ, αλλά δεν ξέρει αν θα τα καταφέρει τελικά.
- Πέμ 21 Αύγ 2025, 14:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Κύριοι, να πώ κι εγώ την ταπεινή μου γνώμη (για στόπερ και χάφ κυρίως, άντε και φορ).
Χρειάζεται τρομερή προσοχή. Γιατί οι ατζέντηδες μπορεί να σε βοηθήσουν να ξεβουλώσεις τον νεροχύτη και να πάρεις τον παίκτη που θέλεις. Αλλά μετά σαν αντάλλαγμα σου ζητάνε να πάρεις και ένα δύο παλτά. Χρειάζεται ...
- Πέμ 21 Αύγ 2025, 18:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Ραγκατσης ειπε μολις οτι μαθαινει πως ο ΠΑΟΚ ενδιαφερεται για Μαυροπανο, θετικος ο παικτης, προσπαθει για δανεισμο απο Γουεστ Χαμ
- Σάβ 23 Αύγ 2025, 22:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Αρε πατερ με συγκινεις.prist64 έγραψε: Σάβ 23 Αύγ 2025, 22:11
Γιωργο σε σεβομαι για τον αγωνα που δινεις και ειμαι μαζι σου
- Κυρ 24 Αύγ 2025, 10:36
- Jump to forum
- Jump to topic
ελπίζω και εύχομαι το μπάσιμο του ιβάν να μην εξαντλήθηκε στη μεταγραφή ζαφείρη, αλλά να δούμε και άλλες δυνατές κινήσεις και όχι γελοιότητες ποδοσφαιριστών με αστεία βιογραφικά
- Κυρ 24 Αύγ 2025, 12:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντωμεταξύ, τώρα έφαγα φλασιά και συνειδητοποίησα ότι παίζουμε σήμερα Κυριακή μετά από εκτός Ευρωπαϊκό αγώνα την Πέμπτη, στα καπάκια ξανά την Πέμπτη και μετά πάλι Κυριακή.
4 ματς σε 10 μέρες με 3 χαφ στο ρόστερ.
Να χτυπήσει κανένας (φτου, φτου) ή να φάει καμιά κάρτα και να μην έχεις καν να κάνεις ...
4 ματς σε 10 μέρες με 3 χαφ στο ρόστερ.
Να χτυπήσει κανένας (φτου, φτου) ή να φάει καμιά κάρτα και να μην έχεις καν να κάνεις ...
- Τρί 26 Αύγ 2025, 10:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Κάνω μία δήλωση και αποχωρώ για την ώρα: Για όνομα του Θεού όχι δίδυμο Κεντζιόρα-Μιχαηλίδης μέσα στη σεζόν, αν κάποια ανώτερη δύναμη με ακούει ας σώσει τα μάτια μου από αυτό το θέαμα. Με τον Ιταλό ακόμα και να έρθει δεν μου δίνει ασφάλεια ότι θα πάρει τη θέση ενός εκ των δύο, μπορεί να είναι καλός ...
- Τρί 26 Αύγ 2025, 12:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Σαν να καθυστερεί η ανακοίνωση για Ζαφείρη? Γιατί άραγε????
- Τετ 27 Αύγ 2025, 14:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό το: Ένας δημοσιογράφος, ή ένας που ξέρει μου ειπε κλπ, παρακαλώ να σταματήσει.
Κι εγώ μπορεί να γράψω ότι κάποιος μου είπε ότι θα πάρουμε Μαυροπάνο, Κραλ και Μανέ. Αυτοί που διαβάζουν όμως δεν γνωρίζουν την αξιοπιστία της πληροφορίας και υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να παραπληροφορούνται ...
- Τετ 27 Αύγ 2025, 17:34
- Jump to forum
- Jump to topic
@tzo_1926 θέλω να σε ρωτήσω κάτι σοβαρό bro. Ποιοι λένε για Πουέρτα;
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 12:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Να ρωτήσω, κράζετε τον Τσαλοφ, ενώ ο προπονητής τον θεωρεί 1η λύση στα φορ; Μόνος του μπαίνει 11αδα βασικός; Ο κοουτς τον έχει στο ροστερ πανω από 1 χρόνο πλέον και τον γνωρίζει. Αν το κλαμπ δεν τον θέλει ας κάνει δίδυμο στα φορ τον Γιακουμακη με τον Μύθου και ας τον παραγκωνισει ή να του δώσει ...
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 19:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάγκο ο Ζαφείρης
- Τρί 02 Σεπ 2025, 10:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Συντροφικους χαιρετισμους απο Ολλανδια,
τοση καυλα και αναμονη ουτε για το επικειμενο ετησιο strategy meeting με μεγαλο πελατη δεν εχω.
ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑ
τοση καυλα και αναμονη ουτε για το επικειμενο ετησιο strategy meeting με μεγαλο πελατη δεν εχω.
ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑ
- Τρί 02 Σεπ 2025, 16:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Καθαρά ποδοσφαιρικό σχόλιο που με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο!!!!john4serres έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 16:49Εξαιρετική τοποθέτηση.Equalizer έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 16:37 Χωρίς να ξέρω τι παίζει, προσωπικά από Μπρεθγουειτ και Μοπέ, προτιμώ Μοπέ.
Ο άλλος και μ@λ@κ@ς μου φαίνεται, και χορτασμένος, και άμπαλος.
![]()

- Τρί 02 Σεπ 2025, 17:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν μας βγήκε το παπαδοπαίδι ο Τσάλοφ που έχει γραφτεί στους προσκόπους του Δήμου Χορτιάτη και πάμε στο άλλο άκρο