Η αναζήτηση βρήκε 169 εγγραφές

Return

από nunies4
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 22:44
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Εμένα πάντως κάνοντας μια γύρα στα σοσιαλ και στις μεταδόσεις τους και ακούγοντας όλα τα απίθανα που λένε για το τι έφταιξε για τον αποκλεισμό...με έλουσε κρύος ιδρώτας.
Γιατί θυμήθηκα ότι κάποτε ήμασταν σχεδόν το ίδιο βλάχοι.
Για ακόμα μια φορά λοιπόν....τεραστιε Ιβάν Σαββίδη θα σε ευχαριστώ ...
από Rexaris
Κυρ 28 Σεπ 2025, 02:08
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Mitsospaoki4 έγραψε: Σάβ 27 Σεπ 2025, 18:45 Πώς γίνεται πάντα το Var στο Καραϊσκάκης να έχει θέματα;
Θα το εγκατάστησε η ίδια εταιρία που έβαλε την πόρτα και τις κάμερες.
από fossa
Τετ 27 Αύγ 2025, 08:44
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - Rijeka 28/8 20:30 OPEN

Ας είμαστε ρεαλιστές. Αν δεν έρθει ένα γκόλ πρίν το 30, θα έχουμε σοβαρότατο πρόβλημα. Βλέποντας την ομάδα τα τελευταία χρόνια φαίνεται καθαρά μία αβεβαιότητα, ένα άγχος όταν δεν έρχεται το γκόλ ή χάνονται ευκαιρίες. Αν μπεί ένα γρήγορο γκόλ, όλα αλλάζουν και τα πόδια λύνονται.

Τώρα για να μπεί ...
από Psagmenos4
Πέμ 28 Αύγ 2025, 09:34
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - Rijeka 28/8 20:30 OPEN

Παβλενκα
Κενι,Κεντζιορα, Μιχαηλίδης,Μπαμπά
Μειτε Καμάρα
Ντεσποτοφ ζιφκο ντελιας
Γιακουμακης

Είχες μεσα με αυτό το σχήμα 2 παίκτες στιγμών που σίγουρα θα έρθουν, στημένα, σεντρες κτλπ.

Πρόβλεψή? Θα περάσει ο ΠΑΟΚ
από barlow4
Τρί 23 Σεπ 2025, 21:53
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Μακάμπι τελ Αβίβ 24/9-19:45,CosmotesportsHd

«Έπαιξα για τη Γαλλία και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ξέρω ότι το διεθνές ποδόσφαιρο είναι κάτι περισσότερο από απλά άθλημα. Είναι πολιτιστικό. Είναι πολιτικό, είναι μια μορφή ήπιας δύναμης με την οποία η χώρα εκπροσωπείται στη διεθνή σκηνή. Ήρθε η ώρα να αποκλειστεί το Ισραήλ από αυτό το προνόμιο ...
από ΑποστόληςΑ
Πέμ 25 Σεπ 2025, 07:44
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Maccabi Tel Aviv 0-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

hasio_john έγραψε: Τετ 24 Σεπ 2025, 20:56 Αυτοί που μας έβαλαν τέτοια εποχή και παίζουμε με φορ Τσαλοφ και Γιακουμάκη είναι για σκότωμα!
Για τον πρώτο τα είπαμε, ο άνθρωπος είναι ηθοποιός που απλά παριστάνει τον ποδοσφαιριστή ...
Εικόνα
από Psagmenos4
Δευ 28 Ιούλ 2025, 22:15
Jump to forum
Jump to topic

Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Στην Τούμπα πάντως τα φώτα είναι ανοιχτά, όλοι οι προβολείς. Αν δεν τους κάνουν τεστ τότε μάλλον κάποιο βίντεο ανανέωσης γυρίζεται εκεί.
από ΑποστόληςΑ
Δευ 28 Ιούλ 2025, 22:54
Jump to forum
Jump to topic

Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Το εκθετική είναι μπαρούφα.
Σημαίνει, αν κανείς παίρνει (πχ) 2Μ τον πρώτο χρόνο, τον δεύτερο θα φτάσει τα 4, τον τρίτο τα 8 και τον 4ο τα 16,
από Caballo Viejo
Πέμ 07 Αύγ 2025, 22:35
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu V

Δεν γίνεται να έχεις μέσα 95 λεπτά τον Μπάμπα και 80 τον Τάισον κόουτς. Υποφέρει η λογική.
από geobila
Σάβ 27 Σεπ 2025, 10:37
Jump to forum
Jump to topic

Κύριοι, και μένα δεν με ικανοποιεί αυτό που βλέπω μέχρι τώρα. Αν βάλω τα προπονητικά μου γυαλιά μπορώ να πώ πολλά για αυτά που ΔΕΝ βλέπουμε να κάνουν οι παίκτες. Εγώ πχ είμαι ο μόνος που βλέπω ένα ατελείωτο ρόντο στα παιχνίδια που όταν πλησιάζει την περιοχή δεν ξέρει τί να κάνει ακριβώς και οι ...
από kataramenos5
Σάβ 27 Σεπ 2025, 12:22
Jump to forum
Jump to topic

Κύριοι, και μένα δεν με ικανοποιεί αυτό που βλέπω μέχρι τώρα. Αν βάλω τα προπονητικά μου γυαλιά μπορώ να πώ πολλά για αυτά που ΔΕΝ βλέπουμε να κάνουν οι παίκτες. Εγώ πχ είμαι ο μόνος που βλέπω ένα ατελείωτο ρόντο στα παιχνίδια που όταν πλησιάζει την περιοχή δεν ξέρει τί να κάνει ακριβώς και οι ...
από gervasio artigas
Σάβ 27 Σεπ 2025, 14:26
Jump to forum
Jump to topic

ΠΡΩΤΟΝ
Το "ροντο" ειναι άσκηση που στοχευει κατα βαση στην ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΑΤΟΧΗΣ , αν χαθει η μπάλλα
ΔΕΥΤΕΡΟΝ
Σωστά είπε ο φίλος πιο πάνω ότι αρκετες φορές μοιαζουμε να μην ξερουμε τι να κανουμε οταν είμαστε στην επιθεση
Ιδιως σε αντεπιθεσεις και με υπεραριθμιες
ΤΡΙΤΟΝ
Για την "κακή" εικονα ...
από lamosas
Δευ 29 Σεπ 2025, 13:27
Jump to forum
Jump to topic

Μάζεψε την ομάδα πιο πίσω, παίξε πιο σφιχτά, άσε τους άλλους να παίξουν μπάλα, εμείς όταν το κάνουμε εκτιθέμεθα. Είτε πιέζουμε μπροστά με τεράστια κενά στο κέντρο είτε με παιδαριώδη λάθη όταν πάμε να τσουλήσουμε το τόπι. Δεν είναι κακό να παραδεχτούμε τις αδυναμίες μας. Κάνε τα παραπάνω αλλά όχι σε ...
από tad
Σάβ 19 Ιούλ 2025, 22:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προετοιμασία και φιλικά 2025-26

Μόλις γυρίσαμε από το φιλικό ...ωραία φάση τόσο με τα παιδιά όσο και με όλο τον κόσμο που έρχεται κάθε χρόνο στα φιλικά γιά να δει την ομάδα με αγνή αγάπη ...

δυστυχώς αγωνιστικά η ομάδα απογοητεύει για ακόμα μία φορά αφού πέρσι έκανε βήματα προς τα πίσω σε σχέση με πρόπερσι ... και φέτος είναι ...