Στο Κρουζ Αζουλ μανια μπήκα; Σορρυ λάθος. Πάω να βρω το paokmania γιατί εδώ μέσα έχει γεμίσει αλλοθρησκους και στημένους με τεσσαρακια
Οποιοδήποτε μπαν δεκτό. Αλλά την αλήθεια μια φορά την είπα
Η αναζήτηση βρήκε 119 εγγραφές
- Τετ 13 Αύγ 2025, 15:36
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 13 Αύγ 2025, 15:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Άσε μας ρε φίλε που κάνετε κι ότι δεν καταλαβαίνετε μερικοί και είμαι υπερευαισθητος
Έχει φανεί τι ρόλο βαράνε κάποιοι και ξέρουν πολύ καλά και ποιοι είναι.

Έχει φανεί τι ρόλο βαράνε κάποιοι και ξέρουν πολύ καλά και ποιοι είναι.
- Τετ 13 Αύγ 2025, 16:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Για συμφωνία Τσαλόφ με Καισερσπορ και υπογραφές την επόμενη εβδομάδα κάνει λόγο -αμφιβόλου ποιότητας- τουρκικό ακκάουντ.
- Τετ 13 Αύγ 2025, 18:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό μάλλον δείχνει πόσο λίγο πιστεύουν τον Τσάλοβ
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 16:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Όχι δεν κατάλαβες έτσι και δεν έρθει ο "κλεισμένος" Ζαφείρης καλύτερα μπαναρετε με από τωρσ
- Παρ 15 Αύγ 2025, 20:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Η στροφή πάντως από τους 24 είναι φανερή για όποιον διαβάζει κάτω από τις γραμμές...
Εγώ πάντως αν ήμουν προπονητής και ερχόταν παίκτης να μου πει ότι δεν θέλει πλέον να είναι στην ομάδα, δεν θα τον εμπιστευομουν και θα ζητούσα από την διοίκηση να παραχωρηθεί
Εγώ πάντως αν ήμουν προπονητής και ερχόταν παίκτης να μου πει ότι δεν θέλει πλέον να είναι στην ομάδα, δεν θα τον εμπιστευομουν και θα ζητούσα από την διοίκηση να παραχωρηθεί
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 22:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Εμένα πάντως κάνοντας μια γύρα στα σοσιαλ και στις μεταδόσεις τους και ακούγοντας όλα τα απίθανα που λένε για το τι έφταιξε για τον αποκλεισμό...με έλουσε κρύος ιδρώτας.
Γιατί θυμήθηκα ότι κάποτε ήμασταν σχεδόν το ίδιο βλάχοι.
Για ακόμα μια φορά λοιπόν....τεραστιε Ιβάν Σαββίδη θα σε ευχαριστώ ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 22:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Στην Τούμπα πάντως τα φώτα είναι ανοιχτά, όλοι οι προβολείς. Αν δεν τους κάνουν τεστ τότε μάλλον κάποιο βίντεο ανανέωσης γυρίζεται εκεί.
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 22:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Το εκθετική είναι μπαρούφα.
Σημαίνει, αν κανείς παίρνει (πχ) 2Μ τον πρώτο χρόνο, τον δεύτερο θα φτάσει τα 4, τον τρίτο τα 8 και τον 4ο τα 16,
Σημαίνει, αν κανείς παίρνει (πχ) 2Μ τον πρώτο χρόνο, τον δεύτερο θα φτάσει τα 4, τον τρίτο τα 8 και τον 4ο τα 16,
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 22:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu V
Δεν γίνεται να έχεις μέσα 95 λεπτά τον Μπάμπα και 80 τον Τάισον κόουτς. Υποφέρει η λογική.
- Σάβ 19 Ιούλ 2025, 22:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προετοιμασία και φιλικά 2025-26
Μόλις γυρίσαμε από το φιλικό ...ωραία φάση τόσο με τα παιδιά όσο και με όλο τον κόσμο που έρχεται κάθε χρόνο στα φιλικά γιά να δει την ομάδα με αγνή αγάπη ...
δυστυχώς αγωνιστικά η ομάδα απογοητεύει για ακόμα μία φορά αφού πέρσι έκανε βήματα προς τα πίσω σε σχέση με πρόπερσι ... και φέτος είναι ...
δυστυχώς αγωνιστικά η ομάδα απογοητεύει για ακόμα μία φορά αφού πέρσι έκανε βήματα προς τα πίσω σε σχέση με πρόπερσι ... και φέτος είναι ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 13:58
- Jump to forum
- Jump to topic
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 15:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ξέρουμε τι ζητάει και τι θέλει να δει ο προπονητής. Δηλαδή το 19 που μετά πήραμε νταμπλ τι εικόνα είχαμε στα φιλικά, θυμάται κάποιος? Εγώ πάντως βλέπω την ομάδα να μη θέλει τη μπάλα ηθελημένα και να προσπαθεί να δουλέψει το επίθετικο τρανζισιον
Νομίζω έχουν συγκεκριμένες εντολές να κάνουν ...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 16:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Χατσίδης αυτή τη στιγμή είναι πιο έτοιμος από τον Μύθου.