Η αναζήτηση βρήκε 122 εγγραφές
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 22:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Δεν ειναι καινούριος προπονητης φιλε μου. Εχει γράψει ιστορία στην ομάδα. Τι να σου πω πως παίζει κ αν παοζει με 8αρια κ οχι 6αρι. Θα αμφισβητήσω εγω κ συ τον πιο πετυχημένο προπονητή της ιστορίας της ομάδας; Με κριτήριο ποιο, το αν εκανε μια κακή χρονιά; Δεν εχει προπονητή στην Ελλάδα που θα ...
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 18:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Από χτές το πρωί είχαν πεί στον γνωστό σταθμό για πρόταση 10 χαρτιών για Ζαφείρη. Το προσπέρασα. Μιλάω για τους φαλακρούς παραγωγούς.
Ασόβαρα πράγματα γιατί τόσον καιρό Θέλουμε 6άρι και τώρα αποφασίσαμε να το πάρουμε; (εννοώ άν ισχύει είναι καθαρά κίνηση εντυπωσιασμού).
Αν ισχύει προφανώς και ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 08:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
ποιός είναι αυτός ο Πανάκας ρε παιδιά;;shogoon έγραψε: Κυρ 10 Αύγ 2025, 06:46 Τον Πανακα δεν τον γνωρίζω μόνο από το face ότι πιάνω. Όταν μιλούσε πρώτος για Ζαφείρη οι υπόλοιποι κοιμοντουσαν. Του το δίνω 100%.Αιντε να δούμε την κατάληξη.
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 09:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ έχω άλλη απορία . Εδώ μέσα είχαμε ενημέρωση από τον πάτερ , τον Ολλανδό και άντε κανένα πορκυ( Χριστέ μου τι λέω).
Ξαφνικά έχουν εμφανιστεί 2-3 ακόμα φίλοι με πληροφορίες . Γιατί τώρα και όχι πιο παλιά ;;
Επίσης Νουνιες με εκπλήσσεις φέτος .
Πάντως μου φάνηκε περίεργο το καινούριο ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 16:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Λοιπόν μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη αυτά που και εμένα μου μετέφερε γνωστός.
Ο πρόεδρος της Σλαβια ήταν αντίθετος σε κάθε πώληση ο ζαφειρης τον παρακάλεσε και έτσι όρισε τιμή στα 14.
Αυτή τη στιγμή με την τελευταία προσφορά οι Τσέχοι έχουν συμφωνήσει και ουσιαστικά κανονίζεται το ποσοστό μεταπώλησης ...
Ο πρόεδρος της Σλαβια ήταν αντίθετος σε κάθε πώληση ο ζαφειρης τον παρακάλεσε και έτσι όρισε τιμή στα 14.
Αυτή τη στιγμή με την τελευταία προσφορά οι Τσέχοι έχουν συμφωνήσει και ουσιαστικά κανονίζεται το ποσοστό μεταπώλησης ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 16:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Ζαφειρης από χθες βράδυ έμαθα πως είναι κλεισμένος, τσαλοφ χαιρετάει σίγουρα ερχεται κι άλλος, στα Σέντερ μπακ υπάρχει ο Νελσον αλλά δεν είναι ο πρώτος στη λίστα.
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 17:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι έγινε έκλεισε ο Ζαφειρίου; Έμαθα ότι είναι εισήγηση του Άγγελου
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Ενημέρωση update για την μεταγραφή Ζαφειρη…για να μην απαντάω σ εκατοντάδες μηνύματα :Απορρίφθηκε και η νέα πρόταση ,είναι ξεκάθαρο οτι οι Τσέχοι κάνουν το παιχνίδι τους και θέλουν να φτάσουν στο 12 ,που ήταν το μαγικό νούμερο (καθαρό ,χωρίς μπόνους),όπως μου είχαν πει και πριν δυο μήνες που πήγα ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Μην κοροιδεύετε καθόλου. Αν έρθει ο Τέλης θα έχουμε Ζαφείρη, Καρέτσα και έτοιμο στημένο γήπεδο. Επίσης θα αγοράσουμε μερικά πρωταθλήματα 100 χιλιάδες επιπλέον οπαδούς πακέτο. Τέλος, δωρεάν διακοπές για όλους, γυναίκες στους ανύπαντρους και γκόμενές στους παντρεμένους
Αυτό με τους οπαδούς ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Επίσης απορία , λέτε η ΠΑΕ να έβγαλε προς τα έξω ότι απορρίφθηκε και η καινουρια πρόταση μας;
Μήπως και καλά χρονικά είναι πιο πίσω ;
Και δλδ σήμερα έχει γίνει ΗΔΗ η 3η και τελική πρόταση;

Μήπως και καλά χρονικά είναι πιο πίσω ;
Και δλδ σήμερα έχει γίνει ΗΔΗ η 3η και τελική πρόταση;

- Κυρ 10 Αύγ 2025, 19:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Μλκες θα πέσουν οχι μόνο τα τσιμέντα αλλα οτι υπάρχει σε οικοδομικό υλικό.
Πάμε φουλ για την μεγαλύτερη κίνηση στην Ελλάδα ever.
Και ο Γδούπος θα ειναι μεγάλος.
Κάποτε ρίχναμε gif βόμβες για μουσλιμοβιτς .
Φανταστείτε τώρα τι γλέντι έχει να γίνει...
10
9
8
...
Πάμε φουλ για την μεγαλύτερη κίνηση στην Ελλάδα ever.
Και ο Γδούπος θα ειναι μεγάλος.
Κάποτε ρίχναμε gif βόμβες για μουσλιμοβιτς .
Φανταστείτε τώρα τι γλέντι έχει να γίνει...
10
9
8
...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 14:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Να μην ειμαι οφ, μπες στο σχεσεις ΠΑΕ ΑΣ..Magpies4 έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 13:56Γιατί; Γιά διαφώτισέ μας λίγο...Dimitris_L4 έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 13:54 Εγω παντως μετα το σημερινο με ΑΣ ειμαι παρα πολυ απαισιοδοξος κ για Ζαφειρη κ γενικα..
- Τρί 12 Αύγ 2025, 09:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Βγήκε ένα άρθρο εδώ:
https://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-chance-liga/465014/paok-poslal-treti-nabidku-za-zafeirise-slavia-reckemu-zaloznikovi-prihazuje-miliony.html
που υποννοεί οτι θα είναι πολύ δύσκολο η Σλάβια να κρατήσει τον Ζάφ.
Δεν μπορώ να το δώ ολόκληρο το άρθρο αλλά μάλλον θα το ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 09:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Ηρεμια μεχρι να το βγαλουν τα κυβερνητικα
- Τρί 12 Αύγ 2025, 16:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Μαυροπάνο πάντως κυνηγάει και ο γαύρος.
Πολύ πιθανόν να ψάχνει επαναπατρισμό για φέτος γιατί έχει πέσει στην ιεραρχία στην Γουέστ Χαμ, και σε χρονιά με Μουντιάλ όλοι ψάχνουν τον μέγιστο χρόνο συμμετοχής.
Πολύ πιθανόν να ψάχνει επαναπατρισμό για φέτος γιατί έχει πέσει στην ιεραρχία στην Γουέστ Χαμ, και σε χρονιά με Μουντιάλ όλοι ψάχνουν τον μέγιστο χρόνο συμμετοχής.