Από το δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας ήταν πολύ καλύτερη τους.
Θα γίνουν προσθαφαιρέσεις θα ανοίξει και η ομάδα από τα βαριά πόδια.
Πίστη θετική ενεργεια φιλοδοξία όνειρα και πάθος.
Η αναζήτηση βρήκε 509 εγγραφές
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 22:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Wolfsberger AC - ΠΑΟΚ 0-1 Mvp, Σχόλια & Παραλειπόμενα
Ο Μειτε μου αρεσε πολυ. Ηρεμη δυναμη στο.κεντρο και με.καλυτερη φυσικη κατασταση.
- Παρ 15 Αύγ 2025, 00:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Η αποστολή εξετελέσθη. Πήραμε πολύτιμη πρόκριση για ευρωπαϊκούς ομίλους.
Το ευρωπαϊκό προφίλ της ομάδας, είναι πολύ σημαντικό. Για πολλούς λόγους που έχουν χιλιο-αναλυθεί.
Η ομάδα είναι ακόμα ανέτοιμη, όπως και πολλές ομάδες αυτό τον καιρό, αλλά πέρα από αυτό,
είναι φανερό ότι χρειάζεται ενίσχυση ...
Το ευρωπαϊκό προφίλ της ομάδας, είναι πολύ σημαντικό. Για πολλούς λόγους που έχουν χιλιο-αναλυθεί.
Η ομάδα είναι ακόμα ανέτοιμη, όπως και πολλές ομάδες αυτό τον καιρό, αλλά πέρα από αυτό,
είναι φανερό ότι χρειάζεται ενίσχυση ...
- Παρ 15 Αύγ 2025, 09:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Αφού τα βλέπετε όλα ρόδινα...τι να πω και γω ο αμπαλος
..
Δηλαδή τετοιος ενθουσιασμός..
Όταν στα δύο παιχνίδια με το μεγαθήριο είναι πρωταγωνιστής ο τερματοφύλακας σου..εκεί σταματάνε όλα για μένα...επειγόντως μεταγραφές..
Επίσης στους φιλικούς αγώνες ποιοι ήταν κορυφαίοι μπορεί κανείς να μου ...
- Παρ 15 Αύγ 2025, 09:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα συμφωνήσω με όλους ότι δεν παίξαμε θελκτικό ποδόσφαιρο, δεν με προβληματίζει όμως αυτό την συγκεκριμένη περίοδο. Δεν θυμάμαι ποτέ η ομάδα με τον Λουτσέσκου να αποδίδει ωραίο ποδόσφαιρο πριν τον Νοέμβριο. Ξεχνάμε όμως πολλοί ότι όταν αρχίζει να πιάνει απόδοση κατά τον Δεκέμβριο, είτε επειδή έχει ...
- Παρ 15 Αύγ 2025, 09:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπραβο στην ομάδα.
Το παιχνιδι ήταν δυσκολο. Οι Αυστριακοί έπαιξαν παλι κλειστά, οχι όμως τόσο κλειστά όσο στο πρωτο παιχνιδι.
Στο πρωτο ημίχρονο η ομάδα μας δεν ήταν καλή. Ξεχώρισα τον Οζντοεφ και τον Παβλενκα, δευτερευόντως τον Μιχαηλίδη. Ο Ιβανουσετς έκανε αρκετά λάθη, έφαγε και μια αγκωνιά στα ...
Το παιχνιδι ήταν δυσκολο. Οι Αυστριακοί έπαιξαν παλι κλειστά, οχι όμως τόσο κλειστά όσο στο πρωτο παιχνιδι.
Στο πρωτο ημίχρονο η ομάδα μας δεν ήταν καλή. Ξεχώρισα τον Οζντοεφ και τον Παβλενκα, δευτερευόντως τον Μιχαηλίδη. Ο Ιβανουσετς έκανε αρκετά λάθη, έφαγε και μια αγκωνιά στα ...
- Παρ 15 Αύγ 2025, 14:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Μετά το σίριαλ με τον Λουτσέσκου, μετά την ξαφνική Μυστακιάδα με το γήπεδο, μετά το ευτυχούς κατάληξης τσίρκο με τον Κωνσταντέλια, μετά την απογοητευτική με πολλούς τρόπους και για πολλούς λόγους συνέντευξη τύπου του ΑΣ, μετά τη Ζαφειριάδα που δεν έχει ακόμη την παραμικρή εξέλιξη, μετά την ...
- Παρ 15 Αύγ 2025, 20:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: HNK Rijeka-Π.Α.Ο.Κ. 21/08
Ενω ειλικρινα καταλαβαινω το σκεπτικο των φιλων που θελουν Κονφερενς για δυνητικα υψηλοτερη συγκομιδη βαθμων ωστε να χουμε ευνοϊκοτερες κληρωσεις, πιστευω πως ειστε λαθος. Και εξηγουμαι:
Ειναι η ιδια λουπα με οσους λενε "ειναι κακο να χασουν ομιλους τα χαρτια / οι βαζελοι, γιατι θα ναι ξεκουραστοι ...
Ειναι η ιδια λουπα με οσους λενε "ειναι κακο να χασουν ομιλους τα χαρτια / οι βαζελοι, γιατι θα ναι ξεκουραστοι ...
- Παρ 15 Αύγ 2025, 22:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: HNK Rijeka-Π.Α.Ο.Κ. 21/08
Κι εγώ εκτιμώ ότι στη θέση του Τάισον, που είναι τραυματίας, θα μπορούσε να μπει ο Μπαλντέ,
αλλά από όσο βλέπω του χρόνου λήγει το συμβόλαιό του, δηλαδή την 1η Γενάρη υπογράφει όπου θέλει χωρίς να ρωτήσει κανέναν,
οπότε μάλλον θα ήταν λάθος να τον βγάλουμε στην ''πασαρέλα'', χωρίς να είναι ...
αλλά από όσο βλέπω του χρόνου λήγει το συμβόλαιό του, δηλαδή την 1η Γενάρη υπογράφει όπου θέλει χωρίς να ρωτήσει κανέναν,
οπότε μάλλον θα ήταν λάθος να τον βγάλουμε στην ''πασαρέλα'', χωρίς να είναι ...
- Πέμ 21 Αύγ 2025, 23:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΡΙΕΚΑ-ΠΑΟΚ 1-Ο,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Από πού να το πιάσεις....
Ξεκινάω απ' τον κλόουν που έκανε τον διαιτητή. Ούτε σε αγώνα πόλο δεν έχω δει τόσα φάουλ, τη σφυρίχτρα δεν την έβγαλε απ' το στόμα του ο καραγκιόζης.
Πάμε στον Ραζβαν. Εντελώς αδούλευτη ομάδα και είναι ευθύνη του. Επιμένει να κρατάει στον αγώνα παίκτες που αποδεδειγμένα ...
Ξεκινάω απ' τον κλόουν που έκανε τον διαιτητή. Ούτε σε αγώνα πόλο δεν έχω δει τόσα φάουλ, τη σφυρίχτρα δεν την έβγαλε απ' το στόμα του ο καραγκιόζης.
Πάμε στον Ραζβαν. Εντελώς αδούλευτη ομάδα και είναι ευθύνη του. Επιμένει να κρατάει στον αγώνα παίκτες που αποδεδειγμένα ...
- Πέμ 21 Αύγ 2025, 23:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Απορώ ρε γμτ, εσείς οι αισιόδοξοι...
τι είδατε μέχρι σήμερα από την ομάδα η τον προπονητή σε όλα τα παιχνίδια μαζί και τα φιλικά, που σας κάνει τόσο αισιοδοξους...
Πέστε μου και μένα πριν χάσω τα μάτια μου με αυτά που βλέπω...
Εγώ, προσωπικά, είμαι αισιόδοξος γιατί έχουμε τον Λουτσέσκου ...
- Πέμ 21 Αύγ 2025, 23:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ομάδα μας είχε δυο προσωπα. Στο πρωτο ημίχρονο η Ριεκα έπαιξε σχετικά ανοιχτά κι αυτό μας έδωσε την ευκαιρία να αναπτυχθουμε σωστά μέχρι την περιοχή τους. Από κει και μετά τα κάναμε μαντάρα, με βασικό υπαίτιο τον Τσαλοφ και δευτερευόντως τον Αντριγια που είχαν πολλες λάθος επιλογές στο τελευταίο ...
- Πέμ 21 Αύγ 2025, 23:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Παρά την προκλητικά κακή εμφάνιση, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, και το εκνευριστικό κοράκι, που αποκλείεται να μην είχε παίξει στοίχημα ότι ο ΠΑΟΚ φάουλ στα πέριξ της περιοχής των άλλων δεν επρόκειτο να κερδίσει, οτιδήποτε άλλο πλην πρόκρισης στην Τούμπα στον επαναληπτικό θα είναι αποτυχία. Χωρίς ...
- Πέμ 21 Αύγ 2025, 23:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Φίλε με τα ερωτήματα που θέτεις και δεν θα έπρεπε να είναι τόσο εμφανή διότι υπάρχουν καταρτισμένοι και μηχανήματα.
Όπως επίσης ένα τιμ το οποίο δεν κάνει πρώτη φορά προετοιμασία ομάδας.
Κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός και το φορμαρισμα δεν έρχεται το ίδιο για όλους.
Ωστόσο διακρίνουμε το σύνολο ...
Όπως επίσης ένα τιμ το οποίο δεν κάνει πρώτη φορά προετοιμασία ομάδας.
Κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός και το φορμαρισμα δεν έρχεται το ίδιο για όλους.
Ωστόσο διακρίνουμε το σύνολο ...
- Πέμ 21 Αύγ 2025, 23:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Απορώ ρε γμτ, εσείς οι αισιόδοξοι...
τι είδατε μέχρι σήμερα από την ομάδα η τον προπονητή σε όλα τα παιχνίδια μαζί και τα φιλικά, που σας κάνει τόσο αισιοδοξους...
Πέστε μου και μένα πριν χάσω τα μάτια μου με αυτά που βλέπω...
Χαλια παίξαμε στα πρώτα τρία ματς της χρονιάς, αλλα απ τον ...