Αναζήτηση για περισσότερες από 1927 εγγραφές

Return

από Neiros4
Τετ 10 Ιουν 2026, 12:10
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Οπως ειχα αναφερει και τη περιοδο της συνεντευξης του νεου μεγαλοστελεχους στην παε, ο κυριος παπατσικεν θελει να τον διωξει και το διατυμπανιζε σε μαγαζια που ετρωγε πριν καν αναλαβει ρολο στη διοικηση (επισημα).
Εγω σαν οπαδος της ομαδος ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ για την αλλαγη στη πιο ...
από Neiros4
Τετ 10 Ιουν 2026, 12:48
Jump to forum
Jump to topic

μαλλον δεν το διατυπωσα σωστα. οι διαρροες και αποφασεις με τα νεα προσωπα που ακουστηκαν περσι και ακουγονται φετος ειναι αυτες που τρομαζουν.

Μιλάς για τις ίδιες που θεωρούσαν τον Γιαννούλη κλεισμένο στον Ολυμπιακό.
Για αυτές που δεν είχαν ιδέα για τον ρόλο του Βιερίνια;
Για αυτές που ...
από leomatos88
Τετ 10 Ιουν 2026, 14:32
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως για μένα, το Μάτος - Βιεϊρίνια - Λουτσέσκου είναι το ιδανικότερο σενάριο, που άμα μου το έλεγε κανείς πριν γίνει, θα πίστευα ότι είναι ο πιο αισιόδοξος άνθρωπος στον πλανήτη.

Με τις υπάρχουσες συνθήκες, παραμένει το καλύτερο, μιας και θα πάρουν το χρόνο τους οι δύο σημαίες να κάνουν τον ΠΑΟΚ ...
από DamoN
Τετ 10 Ιουν 2026, 15:36
Jump to forum
Jump to topic

Είπα την γνώμη μου κάποιες βδομάδες πριν ότι αν ο Ρασβαν θέλει εννοείται πως πρέπει να μείνει .
Αν όντως ισχύουν όλα αυτά περί αναζήτησης προπονητή και δεν είναι άρδιες πλέον θεωρώ ότι επιβάλλεται να φύγει.
Ειδικότερα ένας άνθρωπος με την ιδιοσυγκρασία του Λουτσεσκου που ήταν σαν ασπίδα για την ...
από gk.box16
Τετ 10 Ιουν 2026, 16:00
Jump to forum
Jump to topic

Βασικά παρουσιάζεις με απόλυτη βεβαιότητα πέντε σημεία

Εκ των οποίων το ένα είναι μια δεδομένη αλήθεια για όλα τα κλαμπ του πλανήτη - οτι μιλανε με προπονητές (φοβερή αποκάλυψη)

Και μόνο το τελευταίο είναι όντως δεδομένο (οτι κινούνταν για πώληση Ντέλια - που προσωπικά έχω από πολύ καιρό πει οτι ...
από margas
Τετ 10 Ιουν 2026, 16:09
Jump to forum
Jump to topic

Ασέβεια απέναντι στο καλύτερο προπονητή της ιστορίας σου και πολύ κακό τάιμινγκ για τέτοια αλλαγή. Από όταν τελείωσε η χρονιά φώναζα ότι θα στηρίξουμε ότι επιλογή και να κάνετε, απλά δείξτε σιγουριά και εμπιστοσύνη στην επιλογή σας. Κάνατε ακριβώς το αντίθετο, 50-50 μέχρι να αρχίσει η προετοιμασία ...
από leomatos88
Τετ 10 Ιουν 2026, 16:47
Jump to forum
Jump to topic

Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά.
Όλα τα παραπάνω έχουν προκύψει από το ποστ του Πανάκα;

Μιας και αγαπητέ Κωνσταντίνε, μετά τις σάλτσες σου για τον μεγαλύτερο μάγκα που έκατσε ποτέ στον πάγκο του ΠΑΟΚ, στο τέλος πετάς κι ένα γελοίο υστερόγραφο, ότι ο ΠΑΟΚ θα πάρει και λεφτά, επειδή ο Γιάννης Σαββίδης ...
από buffalobill4
Τετ 10 Ιουν 2026, 17:18
Jump to forum
Jump to topic

Πιστεύω ο Σαββίδης ως λάτρης της δραματοποίησης θα εμφανιστεί την τρίτη μέρα που θα σέρνεται το θέμα από την Ανατολή και θα το κλείσει με happy end