Οπως ειχα αναφερει και τη περιοδο της συνεντευξης του νεου μεγαλοστελεχους στην παε, ο κυριος παπατσικεν θελει να τον διωξει και το διατυμπανιζε σε μαγαζια που ετρωγε πριν καν αναλαβει ρολο στη διοικηση (επισημα).
Εγω σαν οπαδος της ομαδος ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ για την αλλαγη στη πιο ...
Αναζήτηση για περισσότερες από 1927 εγγραφές
- Τετ 10 Ιουν 2026, 12:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
μαλλον δεν το διατυπωσα σωστα. οι διαρροες και αποφασεις με τα νεα προσωπα που ακουστηκαν περσι και ακουγονται φετος ειναι αυτες που τρομαζουν.
Μιλάς για τις ίδιες που θεωρούσαν τον Γιαννούλη κλεισμένο στον Ολυμπιακό.
Για αυτές που δεν είχαν ιδέα για τον ρόλο του Βιερίνια;
Για αυτές που ...
- Τετ 10 Ιουν 2026, 14:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως για μένα, το Μάτος - Βιεϊρίνια - Λουτσέσκου είναι το ιδανικότερο σενάριο, που άμα μου το έλεγε κανείς πριν γίνει, θα πίστευα ότι είναι ο πιο αισιόδοξος άνθρωπος στον πλανήτη.
Με τις υπάρχουσες συνθήκες, παραμένει το καλύτερο, μιας και θα πάρουν το χρόνο τους οι δύο σημαίες να κάνουν τον ΠΑΟΚ ...
Με τις υπάρχουσες συνθήκες, παραμένει το καλύτερο, μιας και θα πάρουν το χρόνο τους οι δύο σημαίες να κάνουν τον ΠΑΟΚ ...
- Τετ 10 Ιουν 2026, 15:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Είπα την γνώμη μου κάποιες βδομάδες πριν ότι αν ο Ρασβαν θέλει εννοείται πως πρέπει να μείνει .
Αν όντως ισχύουν όλα αυτά περί αναζήτησης προπονητή και δεν είναι άρδιες πλέον θεωρώ ότι επιβάλλεται να φύγει.
Ειδικότερα ένας άνθρωπος με την ιδιοσυγκρασία του Λουτσεσκου που ήταν σαν ασπίδα για την ...
Αν όντως ισχύουν όλα αυτά περί αναζήτησης προπονητή και δεν είναι άρδιες πλέον θεωρώ ότι επιβάλλεται να φύγει.
Ειδικότερα ένας άνθρωπος με την ιδιοσυγκρασία του Λουτσεσκου που ήταν σαν ασπίδα για την ...
- Τετ 10 Ιουν 2026, 16:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Βασικά παρουσιάζεις με απόλυτη βεβαιότητα πέντε σημεία
Εκ των οποίων το ένα είναι μια δεδομένη αλήθεια για όλα τα κλαμπ του πλανήτη - οτι μιλανε με προπονητές (φοβερή αποκάλυψη)
Και μόνο το τελευταίο είναι όντως δεδομένο (οτι κινούνταν για πώληση Ντέλια - που προσωπικά έχω από πολύ καιρό πει οτι ...
- Τετ 10 Ιουν 2026, 16:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Ασέβεια απέναντι στο καλύτερο προπονητή της ιστορίας σου και πολύ κακό τάιμινγκ για τέτοια αλλαγή. Από όταν τελείωσε η χρονιά φώναζα ότι θα στηρίξουμε ότι επιλογή και να κάνετε, απλά δείξτε σιγουριά και εμπιστοσύνη στην επιλογή σας. Κάνατε ακριβώς το αντίθετο, 50-50 μέχρι να αρχίσει η προετοιμασία ...
- Τετ 10 Ιουν 2026, 16:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά.
Όλα τα παραπάνω έχουν προκύψει από το ποστ του Πανάκα;
Μιας και αγαπητέ Κωνσταντίνε, μετά τις σάλτσες σου για τον μεγαλύτερο μάγκα που έκατσε ποτέ στον πάγκο του ΠΑΟΚ, στο τέλος πετάς κι ένα γελοίο υστερόγραφο, ότι ο ΠΑΟΚ θα πάρει και λεφτά, επειδή ο Γιάννης Σαββίδης ...
Όλα τα παραπάνω έχουν προκύψει από το ποστ του Πανάκα;
Μιας και αγαπητέ Κωνσταντίνε, μετά τις σάλτσες σου για τον μεγαλύτερο μάγκα που έκατσε ποτέ στον πάγκο του ΠΑΟΚ, στο τέλος πετάς κι ένα γελοίο υστερόγραφο, ότι ο ΠΑΟΚ θα πάρει και λεφτά, επειδή ο Γιάννης Σαββίδης ...
- Τετ 10 Ιουν 2026, 17:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Πιστεύω ο Σαββίδης ως λάτρης της δραματοποίησης θα εμφανιστεί την τρίτη μέρα που θα σέρνεται το θέμα από την Ανατολή και θα το κλείσει με happy end