Η αναζήτηση βρήκε 867 εγγραφές
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 18:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Tα χρέη ας πούμε του μπασκετικού ΠΑΟΚ είναι συγκεκριμένα αυτή τη στιγμή...Αν τα αναλάβει ο Τέλης γιατί η ΚΑΕ κοπτεται τόσο πολύ...??
Για το καλό του ΠΑΟΚ ανησυχεί ο Χατζόπουλος?
Μα ακόμα και αν τα πληρώσει ο Μυστακίδης μπορεί να δημιουργήσει νέα...Δεν μπορώ να το καταλάβω ...
Edit: Εντωμεταξυ ...
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 21:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Αμα ήταν 5 μύρια τα χρέη καλά είπα εγώ ο Χατζόπουλος δεν ξεχρεωνε ούτε σε δέκα χρόνια και μου λέγατε "γιατί να έρθει ο Τέλης, παίκτες από τον Κολοσσό παίρνω και τώρα"
Δεν θα πλήρωνε στον εαυτό του .
Του ιβαν δανεικά και αγύριστα
Κάνα μυριο μένει οπότε μάλλον σε κάνα χρόνο θα είχε καθαρίσει
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 20:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Το "δώσε λεφτά Ιβάν για να μην διαλυθεί η ομάδα", έγινε "παράνομο δάνειο, ας τα βρούνε μεταξύ τους"?
Γι'αυτό και ο Ιβάν δεν θα πρέπει να ξανασχοληθεί με οτιδήποτε άλλο εκτός απο την ΠΑΕ και το συμφέρον της. Έφτασε να του ζητάει 500χιλιάρικα ο Μάκης για το αχούρι που αγόρασε για 30εκ απο τον εγχώριο ...
Γι'αυτό και ο Ιβάν δεν θα πρέπει να ξανασχοληθεί με οτιδήποτε άλλο εκτός απο την ΠΑΕ και το συμφέρον της. Έφτασε να του ζητάει 500χιλιάρικα ο Μάκης για το αχούρι που αγόρασε για 30εκ απο τον εγχώριο ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 20:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Ταυτόχρονα, πριν και μετά.
Ελληνικά.
Εγώ π.χ. υπέγραψα ένα
συμβόλαιο και ένα
συμφωνητικο ταυτόχρονα προκειμένου
και εγώ και ο άλλος συμβαλλόμενος να είμαστε
καλυμμένοι. Γιατί η σύμφωνια προϋπόθετε,
ότι από τη χρονική στιγμή που θα ίσχυε κάτι,
την ίδια στιγμή θα γινόταν και κάτι άλλο.
Και οι ...
Ελληνικά.
Εγώ π.χ. υπέγραψα ένα
συμβόλαιο και ένα
συμφωνητικο ταυτόχρονα προκειμένου
και εγώ και ο άλλος συμβαλλόμενος να είμαστε
καλυμμένοι. Γιατί η σύμφωνια προϋπόθετε,
ότι από τη χρονική στιγμή που θα ίσχυε κάτι,
την ίδια στιγμή θα γινόταν και κάτι άλλο.
Και οι ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 23:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Εχουνε οντως ακουστει πολλες ανακριβειες - κυριως επειδη τα μεσα και οι ανακοινωσεις απο ολες τις πλευρες εχουν ως γνωμονα να μιλησουν την καθημερινη γλωσσα κι οχι αυτην του αντικειμενου, που ειναι ετσι κι αλλιως πολυπλοκη και σε καμια περιπτωση κατανοητη απο το ευρυ κοινο, και ειναι βεβαιο πως οσες ...
- Τετ 26 Νοέμ 2025, 13:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα κανετε λιγα χρονια υπομονη για να δειτε Νικο Γκικα με τη φανελα της ομαδας... 
Υ.Γ Μεγαλο ζορι ο υιος Συριγος με την αλλαγη ιδιοκτησιακου...Μακαρι Θεε μου να πανε τα πραγματα οπως θελουμε γιατι θα τους πονεσει ακομα περισσοτερο και απο το ποδοσφαιρο...
Υ.Γ Μεγαλο ζορι ο υιος Συριγος με την αλλαγη ιδιοκτησιακου...Μακαρι Θεε μου να πανε τα πραγματα οπως θελουμε γιατι θα τους πονεσει ακομα περισσοτερο και απο το ποδοσφαιρο...
- Τετ 26 Νοέμ 2025, 16:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Όταν ξαναφύγει μην του κόψουν ερυθρόλευκη τούρτα, όπως τότε που έφευγε απο τον ΠΑΟΚ μαζί με το Βασιλόπουλο και οι ΠΑΟΚάρες του κόβανε αποχαιρετιστίρια τούρτα μέσα στο παλατάκι... Αυτό ισχύει για πολλά "ΠΑΟΚτσάκια" που εμφανίστικαν τελευταία, ενώ λέγανε τα χειρότερα για τον ΠΑΟΚ.
Για να μη γράφεται ...
Για να μη γράφεται ...
- Σάβ 15 Νοέμ 2025, 08:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Ενταξει οκ, δε θα σταματήσει ποτέ το γαϊτανάκι.
.......
Κανένα παίκτη να μην πάρει , η ομάδα να ξεχρεωσει και πάλι ευχαριστώ πρέπει να ειπωθεί. Ούτε ένα παίκτη να μην πάρει.
Οποιαδήποτε άλλη "απαίτηση" είναι εκ του πονηρού και έχει αρχίσει να κουράζει
Όχι φίλε καμία απαίτηση δεν είναι εκ του ...
- Σάβ 15 Νοέμ 2025, 10:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Θυμαμαι στο τοπικ των διαρκειας να παρακαλαω κυριολεκτικα να κανετε εστω ενα ποστ για να κερδισει το μπασκετ ακομα ενα διαρκειας.Ουτε 10 ανθρωποι δε βρεθηκαν.Μονο οι γνωστοι αγνωστοι μπασκετικοι .
Τωρα που ειπε ο Τελης να παρει το μπασκετ δε σας προλαβαινουμε.Και κατι ποστ του στυλ ναι αλλα πρεπει ...
- Σάβ 15 Νοέμ 2025, 13:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Βρε Ιασονα
Η ομάδα χρωστάει ακόμη 5 εκατομμύρια
2 στο κράτος και 3 στο Σαββιδη και τους υπόλοιπους
Εξαίρετος όσο ελάχιστοι ο Χατζόπουλος
Αλλά μη γράφουμε….
Την καλημέρα μου
Καλημέρα γιατρέ μου,
η ομάδα χρωστάει 600 χιλιάδες στο κράτος πλην των τρεχόντων και δυόμιση στον Σαββίδη μη απαιτητά ...
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 23:09
- Jump to forum
- Jump to topic
offtopic
υπήρχε για ενα διαστημα μια εφημερίδα, ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ νομίζω τη λέγαν, περπατούσα μισή ώρα ως το περίπτερο μπροστά στην ΧΑΝΘ για να τη βρω (1 φορά το μήνα εβγαινε;) , τη διάβαζα σαω ευαγγέλιο...δεν υπήρχε το ΤΡΙΠΟΝΤΟ ακόμη τότε, δεκαετία του '80 /
είχε λοιπόν μια φωτογραφία από αγώνα ...
υπήρχε για ενα διαστημα μια εφημερίδα, ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ νομίζω τη λέγαν, περπατούσα μισή ώρα ως το περίπτερο μπροστά στην ΧΑΝΘ για να τη βρω (1 φορά το μήνα εβγαινε;) , τη διάβαζα σαω ευαγγέλιο...δεν υπήρχε το ΤΡΙΠΟΝΤΟ ακόμη τότε, δεκαετία του '80 /
είχε λοιπόν μια φωτογραφία από αγώνα ...
- Τρί 15 Απρ 2025, 18:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Σαν πιτσιρικάς, άκουγα συνέχεια sport 103.00 με τις εγγυητικές να πέφτουν σαν χάρτινος πύργος και τους απίθανους επενδυτές να κάνουν παρέλαση. Έκλαιγα όταν ο Ζαγοράκης αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια και να μπει μπροστά με τον κόσμο πίσω του. Έπειτα, μόλις άρχισε το κυνήγι των επιτυχιών, άρχισα ...
- Δευ 14 Ιούλ 2025, 16:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Κοκοκοκο πως γυρίζει η μπισφτέκα ''ΟΜΙΛΕ''
Μια καλησπέρα πέρασα να πω και πολλά συγχαρητήρια στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Μια παράκληση. Ούτε στην Τούμπα να μην πατήσουν!
Μια καλησπέρα πέρασα να πω και πολλά συγχαρητήρια στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Μια παράκληση. Ούτε στην Τούμπα να μην πατήσουν!
- Δευ 14 Ιούλ 2025, 23:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Πολύ τίμιο μια δίκαιο, μπορούν ελεύθερα να συνεχίσουν να παράγουν αυτό το αντιεπαγγελματικό, τοξικό, βρώμικο, στημένο έργο τους που στρέφεται εναντίον του προέδρου της ομάδας άρα και της ομάδας μας. Απλά και όμορφα.
Όμως , δεν μπορεί η ομάδα μας να τους ανοίγει και την πόρτα του σαλονιού, ώστε τον ...
Όμως , δεν μπορεί η ομάδα μας να τους ανοίγει και την πόρτα του σαλονιού, ώστε τον ...
- Τρί 15 Ιούλ 2025, 15:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Επι της αρχης, διαφωνω με την ΠΑΕ.
Η σχεση ΠΑΕ- MME ειναι μια σχεση αλληλεξαρτησης και συνδιαλλαγης.
Το να αποκλειεις ετσι ενα μεσο, δειχνει αδυναμια
Οχι βέβαια δείχνει πυγμή και όχι ηττοπάθεια
Εφοσον ο ισχυρος στη σχεση ΠΑΟΚ- Μετροκωλις ειναι προφανως ο ΠΑΟΚ, εχει 1000 τροπους ( πανω ...