Η αναζήτηση βρήκε 510 εγγραφές
- Σάβ 28 Ιουν 2025, 15:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Θανάσης Χατζόπουλος
Εμετικό θα έλεγα να διαβαζουμε, μετα τα όσα ζήσαμε περυσι, εκφράσεις όπως
- Κυρ 29 Ιουν 2025, 21:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Θανάσης Χατζόπουλος
Ο Χατζόπουλος έχει δηλώσει ότι η ομάδα περιμένει τον επενδυτή.
Ο Μυστακιδης έχει δείξει ποτέ ενδιαφέρον για το τμήμα μπάσκετ; έχει δώσει κάποια χορηγία;
Μέτα την " ήττα " στο γηπεδικό θα κάτσει να ασχοληθεί με κάτι πολύ μικρότερο;
Ο ΑΣ δεν θα έπρεπε να είχε προσεγγίσει τον Μυστακιδη εδώ και 2-3 ...
Ο Μυστακιδης έχει δείξει ποτέ ενδιαφέρον για το τμήμα μπάσκετ; έχει δώσει κάποια χορηγία;
Μέτα την " ήττα " στο γηπεδικό θα κάτσει να ασχοληθεί με κάτι πολύ μικρότερο;
Ο ΑΣ δεν θα έπρεπε να είχε προσεγγίσει τον Μυστακιδη εδώ και 2-3 ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 23:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
1. Η χονδροειδέστατη γελοιότητα που εξυφαίνεται το τελευταίο διάστημα με πρόσχημα το γήπεδο, καθιστά την χαρμόσυνη αυτή είδηση τουλάχιστον "κρυα" στα μάτια μεγάλου ποσοστού του κόσμου. Οι υπεύθυνοι για αυτη την άρρωστη ατμόσφαιρα θα αναλάβουν αναγκαστικά εκ των πραγμάτων τις ευθύνες τους κάποια ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 23:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Όπως ήμουν αντίθετος σε ενδεχόμενη εμπλοκή του Ιβάν στο μπάσκετ έτσι είμαι και για τον Τέλη.
Στο μπάσκετ έχουν δημιουργηθεί δύο "αυτοκρατορίες" που δύσκολα κατεβαίνουν και έχουν ρίξει εδώ και χρόνια τεράστια ποσά. Και τα λεφτά που θα πέσουν από οποιαδήποτε άλλη ομάδα δύσκολα θα έχουν αντίκρυσμα ...
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 14:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Ότι έγραψε ο @Blackgr4
Δηλαδή έστω ότι παίρνει Ευρωλίγκες και τίτλους ο Τέλης.
Θα πει ότι με κάποιο τρόπο επειδή θα τον πάρει με ευνοϊκό μάτι ο λαός θα πάρει το λιμάνι και θα αναγκάσει τον Ιβάν να πουλήσει τη ΠΑΕ;
Μα τι βλακείες διαβάζουμε.
Μ αρέσει που κάνετε τους χαζούς.
Η σημερινή ...
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 15:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Και εγώ σου λέω @Guitarman το ακριβως αντίθετο. Ότι το αυριο ειναι αυτο που προβληματίζει πρωτίστως αυτούς που δεν στέκονται εξ αρχής απέναντι στον Τέλη.
Ρε συ Joshua οι περισσότεροι που εκφράζουν προβληματισμούς δεν λένε να μην αναλάβει αλλά να ξεκαθαρίσει το τοπίο γιατί οι κινήσεις του ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 00:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Μέσα σε λίγες μέρες ο Μυστακίδης εμφάνισε ξαφνικά τον Σαββιδη στην Τούμπα και τους Αμερικανούς στην Πυλαία.
Πολύ τον γουστάρω αυτόν τον τύπο.
Πρέπει να βγάλει μια ανακοίνωση που να λέει καλή επιτυχία στους Αμερικανούς στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Πολύ τον γουστάρω αυτόν τον τύπο.
Πρέπει να βγάλει μια ανακοίνωση που να λέει καλή επιτυχία στους Αμερικανούς στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ

- Κυρ 07 Σεπ 2025, 00:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι έγινε το καλό του Μπάσκετ μας τώρα Σπέσιαλ;
Τώρα δεν θες να συζητήσουμε αν η χωρητικότητα του γηπέδου και πως θα είναι η πρόσβαση στο γήπεδο;
Μόνο να μην πειράξουμε τον Τελάρο;
Τώρα δεν θες να συζητήσουμε αν η χωρητικότητα του γηπέδου και πως θα είναι η πρόσβαση στο γήπεδο;
Μόνο να μην πειράξουμε τον Τελάρο;
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 00:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ ας παρεξηγηθώ δεν έχω πρόβλημα.
Μέσα σε λίγες ώρες έχετε καταρρίψει τα πάντα. Δεν έχει κανείς μας ιδέα τι έχει συζητηθεί και τι έχουν ζητήσει από τον Χατζόπουλο, αλλά ταυτόχρονα όλοι έχετε βγάλει συμπέρασμα ότι ο Χατζόπουλος λέει μπαρουφες, εσείς οι ίδιοι που τον αποθεώναται για πιθανή πώληση ...
Μέσα σε λίγες ώρες έχετε καταρρίψει τα πάντα. Δεν έχει κανείς μας ιδέα τι έχει συζητηθεί και τι έχουν ζητήσει από τον Χατζόπουλο, αλλά ταυτόχρονα όλοι έχετε βγάλει συμπέρασμα ότι ο Χατζόπουλος λέει μπαρουφες, εσείς οι ίδιοι που τον αποθεώναται για πιθανή πώληση ...
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 15:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Όση διαφορά είχε όταν μας τα κάνατε Ζέπελιν τόσα χρόνια για τον εξαφανισμένο Ιβάν την ώρα που η ΠΑΕ είχε απρόσκοπτη λειτουργία και ο Ιβάν καθημερινή επαφή με στελέχη και παίκτες και η ομάδα κατακτούσε τίτλους
Αλλά εκεί απαιτούσατε να "εμφανιστεί" στο πόπολο
Αλλά εκεί απαιτούσατε να "εμφανιστεί" στο πόπολο
- Δευ 08 Σεπ 2025, 18:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Καλπάκης βρέθηκε με μετοχές μετά την τραγική διοίκηση του συγχωρεμένου Πανελούδη. Δεν ήταν μόνο αυτός αλλά και άλλοι όπως ο Γαλατσόπουλος, ο Ανδρέαδης κα.
Μετά τις ΑΜΚ το ποσοστό έχει φτάσει εκεί που έχει φτάσει. Απο εκεί και πέρα είπε την άποψη του. Πώς προκύπτει οτι είναι μπροστινός του ...
- Δευ 08 Σεπ 2025, 18:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Η εξέλιξη αυτή, έφερε αντίδραση σήμερα από την πλευρά Μυστακίδη, η οποία έστειλε το έγγραφο εμπιστευτικότητας με κάποιες διορθώσεις προς την πλευρά ΚΑΕ, αναμένονται οι υπογραφές από τα μέλη της διοίκησης και στη συνέχεια το «letter of intent», προκειμένου να προχωρήσει στο επόμενο βήμα η υπόθεση ...
- Δευ 08 Σεπ 2025, 19:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξεκινάω με κάτι δεδομένο στο μυαλό μου,την πεποίθηση ότι τον Χατζόπουλο δεν δικαιούται να τον κακολογει κανείς.
Είμαι από αυτούς που θέλουν τον Ιβάν στο τιμόνι της ΠΑΕ.
Είμαι επίσης από αυτούς που καλοβλέπουν την είσοδο του Μυστακίδη στην ΚΑΕ, αφού η οικονομική του επιφάνεια δημιουργεί άλλα δεδομένα ...
Είμαι από αυτούς που θέλουν τον Ιβάν στο τιμόνι της ΠΑΕ.
Είμαι επίσης από αυτούς που καλοβλέπουν την είσοδο του Μυστακίδη στην ΚΑΕ, αφού η οικονομική του επιφάνεια δημιουργεί άλλα δεδομένα ...
- Τρί 09 Σεπ 2025, 09:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Επειδη ακουστηκε το ονομα του Τρυφωνα Νατση, οτι αυτος ειναι που ενδιαφερθηκε για την ΚΑΕ, με μια μινι ερευνα στο ιντερνετ, καταλαβαινεις οτι δεν ειναι καθολου αμελητεα οντοτητα οικονομικα...Ναι μεν δεν μιλαμε για επιπεδο Ιβαν η Μυστακιδη, αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι Καρυπιδης πχ...Εχει φτασει ...
- Τετ 10 Σεπ 2025, 10:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Εμείς που θυμόμαστε τα του μπάσκετ του μιλένιουμ μπορούμε να πούμε ότι κάποτε όλα αυτά γίνονταν σε χαρτοπετσέτες
Οχι μιλένιουμ...
Αν δεν κάνω λάθος γύρω στο 2010 εμφανίστηκε ενδιαφερόμενος για την ΚΑΕ (καλός, κακός, μέτριος δεν γνωρίζω), δεν έγινε τίποτα παραπάνω από ένα ραντεβού σε ...