Γιατί θα έρθει στον ΠΑΟΚ!
Τοσο απλά!!
Η αναζήτηση βρήκε 867 εγγραφές
- Τρί 12 Αύγ 2025, 09:05
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 13 Αύγ 2025, 10:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Εγώ τον συμμερίζομαι πλήρως τον εκνευρισμό και αν θέλετε δέχομαι και τον χαρακτηρισμό γιατί ξέρω ότι και εγώ θα είχα εκνευριστει αναλόγως και θα είχαν γίνει τα νεύρα μου κροσια αν κάποιος με ένα nickname έβγαινε σε ένα φόρουμ και έλεγε με σιγουριά πράγματα.
Ειμαι 100% βεβαίως από την άλλη ότι ...
- Τετ 13 Αύγ 2025, 10:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Χωρίς να θέλω να βγάλω αρνητισμο , μιας και πιστεύω πως έχει κλείσει 100% , αλλά πως γίνεται πλέον να σκας τόσα χαρτιά και πάλι να πηγαίνεις με τους όρους τους;
Και αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό μιας και οι άλλοι διαπραγματεύονται αλλά θα ήθελα μια φορά να το δω και από εμάς αυτό .
Νωπές οι ...
- Τετ 13 Αύγ 2025, 11:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Την απάντηση για τον κουλιε την πήρες από τον @icue
Η αντικειμενική αξία του Κωνσταντελια γιατί είναι 30; Ή θα πας με βάση της προτάσεις που είχε τόσα χρόνια και θα πεις 20 ή θα πας με το ποσό πιστεύουμε εμείς .
Εγω λέω είναι 80 γιατί είναι καλύτερος από τον Ροντριγκο της Ρεάλ
Ο Ιβανουσετς ...
- Τετ 13 Αύγ 2025, 11:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Άιντε πάλι τα ίδια. Μέχρι προχθές αγνοούσαμε την ύπαρξη του Ζαφείρη (ως πιθανό μεταγραφικό στόχο) και δύο μέρες μετά άρχισαν οι θεωρίες και η γκρίνια γιατί δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή σε 3 ώρες. Δεν υπάρχει σωτηρία
- Παρ 15 Αύγ 2025, 16:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλα οτι πεις, δεν ηταν χωριο η δε ψαχνουμε 3 παικτες αξονα για βασικους;
Σε ποιους νομιζεις οτι μιλας ρε τυπε, στο... Τοσκιτση; :mrgreen: @epitropos
Όχι, η κυπελλούχος Αυστρίας και η 4η στο Αυστριακό πρωτάθλημα δεν είναι χωριό όπως γράφεις. Πήρε κύπελλο εκεί που παίζει η Σάλτσμπουργκ και ...
- Παρ 15 Αύγ 2025, 17:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτή η υπεροψία κάποιων, να χαρακτηρίζουν ως ''χωριό'', μια αυστριακή ομάδα, δηλαδή γερμανοθρεμμένη ποδοσφαιρικά, που ''έτυχε'' πέρσι και πήρε το κύπελλο, με ξεπερνάει.
Χωριό, χαρακτηρίζεις μια ομάδα επιπέδου Αζέρων που απέκλεισαν τον ρούλη, ή πχ ομάδος από πρωταθλήματα τελευταίας θέσης στο ranking ...
Χωριό, χαρακτηρίζεις μια ομάδα επιπέδου Αζέρων που απέκλεισαν τον ρούλη, ή πχ ομάδος από πρωταθλήματα τελευταίας θέσης στο ranking ...
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 21:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Τέλος,οι αλλαγές και μάλιστα η τελευταία στο κέντρο και δεν έβαλε Ζαφείρη.
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 21:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Κανονικά το βιντεάκι του Ζαφείρη πρέπει να έχει και κάτι από παοκμανια μέσα. Τον ξάδερφο του Ζαφείρη να υποδύεται τον blackzone? τον Παπα Χρήστο να γράφει γρίφους ως priest64? Δε ξέρω. Τον Κόλκα να γράφει ως ΠΟΡΚΥ? Νομίζω το αξίζουμε αυτήν τη φορά.
- Σάβ 16 Αύγ 2025, 22:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Κανονίστε τις βάρδιες για τη σημερινή νύκτα!. Πρώτα να ξεκινήσουν οι ηλικιωμένοι, μετά οι νέοι τα γερμανικά νούμερα 
- Κυρ 17 Αύγ 2025, 14:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Τσέχος "Μπέος" όπως τον βάφτισαν τα ελληνικά ΜΜΕ δίνει μαθήματα διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων και προγραμματισμού ολόκληρου οργανισμού.
Πρώτα σεβόμαστε την επιλογή του παίχτη, μετά τον δένουμε με συμβόλαιο, μετά τον καλούμε να σεβαστεί την υπογραφή του.
Εμείς πάλι δεν έχουμε τέτοια ...
Πρώτα σεβόμαστε την επιλογή του παίχτη, μετά τον δένουμε με συμβόλαιο, μετά τον καλούμε να σεβαστεί την υπογραφή του.
Εμείς πάλι δεν έχουμε τέτοια ...
- Δευ 18 Αύγ 2025, 10:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Υπάρχουν οπαδοί άλλων ομάδων στον πλανήτη γη που ενδιαφέρονται για το πώς θα γίνει απόσβεση μιας μεταγραφής σούπερ σταρ; Πραγματικά δηλαδή.
- Δευ 18 Αύγ 2025, 10:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάτε μια βόλτα από το τοπικ οικονομικά της ΠΑΕ που έχει μια δυο αναλύσεις με το τι επιτρέπεται από την ουεφα να ξοδευτεί από τον οποιονδήποτε δισεκατομμυριουχο για ενίσχυση τις ομάδας και μετα ξεκινήστε τις εξυπνάδες.. γιατί όταν τα λέμε και τα ξαναλέμε κάποιοι, μας λέτε λογιστές και δε ξέρω εγώ τι ...
- Τρί 19 Αύγ 2025, 21:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντάξει παιδιά μην ενοχλείστε , σταματάω εδώ.
Ολα καλά με το ρόστερ, όλα καλά με τον Λοβρεν , όλα καλά με τον Μπαταούλα που δεν τον έχω δει ποτέ , όλα καλά με τον Τσοπουρογλου και τις κάρτες .
Αυτό όμως το ΠΑΟΚομετρο «εγώ είμαι ΠΑΟΚ και με Τσοπουρογλου και με Μπαταούλα κλπ» κόψτε το.
Ολοι ΠΑΟΚ ...
Ολα καλά με το ρόστερ, όλα καλά με τον Λοβρεν , όλα καλά με τον Μπαταούλα που δεν τον έχω δει ποτέ , όλα καλά με τον Τσοπουρογλου και τις κάρτες .
Αυτό όμως το ΠΑΟΚομετρο «εγώ είμαι ΠΑΟΚ και με Τσοπουρογλου και με Μπαταούλα κλπ» κόψτε το.
Ολοι ΠΑΟΚ ...
- Πέμ 21 Αύγ 2025, 08:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Ζουμά ούτε απ' έξω. Για Μαυροπάνο ας είμαστε ρεαλιστές, δύσκολο έως απίθανο. Προφανώς μακάρι, αλλά δεν νομίζω.
Σίγουρα χρειαζόμαστε ένα στόπερ για να μπει στην πρώτη δυάδα. Πρέπει να επενδύσουμε στον Μιχαηλίδη, να στηριχθεί και να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο (στα όσα περιθώρια έχουν απομείνει ...
Σίγουρα χρειαζόμαστε ένα στόπερ για να μπει στην πρώτη δυάδα. Πρέπει να επενδύσουμε στον Μιχαηλίδη, να στηριχθεί και να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο (στα όσα περιθώρια έχουν απομείνει ...