Αναζήτηση για περισσότερες από 1782 εγγραφές

Return

από van rooy
Τετ 13 Μάιος 2026, 12:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Καμία ομάδα στον πλανήτη δεν θα μπορούσε να τα καταφέρει με τόσους τραυματισμούς.
από George Best4
Τετ 13 Μάιος 2026, 13:13
Jump to forum
Jump to topic

Για τους οποίους ΠΟΙΟΣ ευθύνεται; Προφανώς μιλάω για τους μυϊκούς τραυματισμούς που ήταν και η πλειοψηφία.

Εγώ ευθύνομαι; Ο Μάκης απ' τον Εύοσμο; Η Τσέο που έκανε σκληρά παζάρια; Ο Ιβάν που έσκασε 12Μ για να φέρει ένα ακόμα χαφ του 1Μ+ το χρόνο συν τα 3 ΑΠΟΛΥΤΗΣ επιλογής του προπονητή που είχε ...
από Kostas_FI
Τετ 13 Μάιος 2026, 14:27
Jump to forum
Jump to topic

Καλά σορι τώρα , αλλά ο Λουτσε ας πουμε τους κάνει το πρόγραμμα για τα βάρη η τους λέει πότε θα κάνουν παγοθεραπεία η δεν ξέρω γω τι άλλο; Ολόκληρο προπονητικό τιμ υπάρχει , τουλάχιστον στις σύγχρονες ομάδες, με διατροφολόγους με με . Δεν λέω ότι ο Ράζβαν έχει το αλάνθαστο και δεν έχει καμία ευθύνη ...
από George Best4
Τετ 13 Μάιος 2026, 15:24
Jump to forum
Jump to topic

Φίλε, πραγματικά το επίπεδο γραφικότητας σου έχει αρχίσει να ξεπερνάει και το ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης.

Καλά για το ότι σου λέει κάποιος το Α και συ απαντάς για το Γ, Β και Δ επειδή σε βολεύει τι να πει κάνεις.

Εντάξει, κέρδισες. Ο Ραζβαν είναι ο εκπρόσωπος του Θεού επί γης. Είναι ...
από aivas19
Τετ 13 Μάιος 2026, 21:08
Jump to forum
Jump to topic

Αυτο για τον φοβο που λες το καταλαβα χθες - συζητουσα με δυο 45+ (μου ριχνουν 15 χρονια) και μου ειπανε οτι με Λουτσεσκου κανεις πρωταθλητισμο κι αυτοι δεν μεγαλωσαν με ΠΑΟΚ και πρωταθλητισμο. Αρα γιατι να ρισκαρεις.

Δεν μπορω με τιποτα να ταυτιστω με αυτο.

Φίλε δεν είναι καν αυτό το θέμα. Να ...
από nikosoitalos
Τετ 13 Μάιος 2026, 22:21
Jump to forum
Jump to topic

Όσοι πιστεύετε οτι φταίει ο Δράκουλας Ραζ.....σεβαστό

Αλλά πιο ψηλά πάει το φταίξιμο....απλά φοβόμαστε να το πούμε ακόμα και εμείς....

ΥΓ. Είμαι φανατικός ΙΒΑΝΙΚΟ και ΥΠΕΡΦΑΝΤΙΚΟΣ ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ ΡΑΖ....

Και είμαι χάλια σήμερα.... :(
από leomatos88
Πέμ 14 Μάιος 2026, 00:01
Jump to forum
Jump to topic

Ελπίζω να υπάρχει καθαρό μυαλό στη διοίκηση και να σε κρατήσουν.
Και να έχεις ένα πληρέστερο ρόστερ, όχι ντε και καλά ακριβότερο.
Και σαφώς να αξιολογηθούν εσωτερικά τα δικά σου και όλων τα λάθη.
από marsantos
Πέμ 14 Μάιος 2026, 09:23
Jump to forum
Jump to topic

Καλημέρα σε όλους.
Κάθισα με ψυχραιμία και αργά το βράδυ έβαλα να δω τη συνέντευξη τύπου του Ρασβάν γιατί αυτή τη φορά ήθελα να δω εκφράσεις, γλώσσα σώματος, ύφος απαντήσεων κτλ.
Ειλικρινά μου προκλήθηκε μια αμηχανία και βρίσκομαι σε μια περισυλλογή από χθες το βράδυ.
Άκουγα τον προπονητή να εξηγεί ...
από aivas19
Πέμ 14 Μάιος 2026, 10:24
Jump to forum
Jump to topic

Καλημέρα σε όλους.
Κάθισα με ψυχραιμία και αργά το βράδυ έβαλα να δω τη συνέντευξη τύπου του Ρασβάν γιατί αυτή τη φορά ήθελα να δω εκφράσεις, γλώσσα σώματος, ύφος απαντήσεων κτλ.
Ειλικρινά μου προκλήθηκε μια αμηχανία και βρίσκομαι σε μια περισυλλογή από χθες το βράδυ.
Άκουγα τον προπονητή να ...
από leomatos88
Πέμ 14 Μάιος 2026, 14:00
Jump to forum
Jump to topic

Όταν γύρισε ο Λουτσέσκου το 21-22 στον ΠΑΟΚ, έναν άλλον ΠΑΟΚ είχε αφήσει κι έναν άλλον ΠΑΟΚ βρήκε. Η ομάδα σε εκείνα τα 2 χρόνια που μεσολάβησαν είχε υποστεί έναν βίαιο μετασχηματισμό, ο οποίος δεν την είχε αφήσει στάσιμη (δε θα ήταν μετασχηματισμός σε αυτήν την περίπτωση), αλλά την είχε πάει κάποια ...
από Demir
Πέμ 14 Μάιος 2026, 16:00
Jump to forum
Jump to topic

Παντού βλέπω μισές αλήθειες και παρουσίαση γεγονότων όπως μας συμφέρει ..
Η αεχ έπαιζε ματς κονφερενς χαμηλής έντασης με τσελιε καο αμπερντιν .. τον μήνα Γενάρη Φλεβάρη ο ΠΑΟΚ έπαιξε 6 ματς παραπάνω σε 6 βδομάδες - όλα ντέρμπι( Λυόν - Μπέτις - θελτα - ζελα) ενώ η αεχ καθόταν και προετοιμάζονταν για ...
από Miles
Παρ 15 Μάιος 2026, 23:08
Jump to forum
Jump to topic

Περισσότερο μου κάνει εδώ σ' αυτό το τόπικ το να βρούμε μια καλή δικαιολογία γιατί τον κατηγορούμενο τον ετοιμάζουμε για κρέμασμα, δηλαδή μην πάει τζάμπα, χωρίς καταδίκη.
από geobila
Σάβ 16 Μάιος 2026, 08:30
Jump to forum
Jump to topic

Κύριοι, ας δούμε τήν γενική εικόνα που παρουσιάζει το προπονητικό τήμ Λουτσέσκου. Αν εστιάσει κάποιος εκεί, εγώ τουλαχιστον, καταλήγω βάσει της εικόνας, των αποτελεσμάτων, της στρατηγικής σε κρισιμους αγώνες, στο κοουτσάρισμα, στην ταχύτητα αντίδρασης μέσα στα παιχνίδια, στα στημένα επιθεση και ...
από marsantos
Κυρ 17 Μάιος 2026, 15:51
Jump to forum
Jump to topic

...
Να εξηγήσουμε λοιπόν ακριβως τι σημαίνει τεχνογνωσία πρωταθλητισμου κι να πούμε ότι διαφέρει παρασάγγας από το να φτιάξεις μια ομάδα πρωταθλήτρια .

Αντρέα δε γράφεις συχνά, γι' αυτό και όταν γράφεις τα λες ωραία, μαζεμένα και πολλά.
Εγώ λίγο με την πολλή συχνότητα, λίγο με το ότι αν έχω ...
από Montrealiotis
Κυρ 17 Μάιος 2026, 20:36
Jump to forum
Jump to topic

Ρε Ραζβαν τι τρικυμία είναι αυτή. Πως κατάφερες να χάσεις την δεύτερη θέση από 2-0 και από αδιάφορη θέση ομάδα; Π
Παρακαλώ πολύ μην ακούσω μαλακιες περί ρόστερ παλι