Αναζήτηση για περισσότερες από 1786 εγγραφές

Return

από astral
Δευ 04 Μάιος 2026, 13:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Και μετά μπορούμε να πουλήσουμε κι αυτόν, με ακόμα μεγαλύτερο όφελος :D
από Neiros4
Δευ 04 Μάιος 2026, 13:44
Jump to forum
Jump to topic

Το ζητημα ειναι να μη προκυψει σε καμια περιπτωση το σεναριο να πωληθει ο Ντελιας.
Με τη πωληση του (αν προκυψει) καλο θα ναι να τα μαζεψουν και να φυγουν και αυτοι που θα παρουν την αποφαση.

Και με ποιο σενάριο, θα μπορέσει η ομάδα να καλύψει τα ανοίγματά της με τρόπους που να συμφωνούν και ...
από Mirko
Δευ 04 Μάιος 2026, 15:02
Jump to forum
Jump to topic

Ο Μεσι μας θ φυγει μονο αν το θελει αλλιως ειναι εγκλημα. Με ανάλογη στελεχωση εχει δειξει οτι δε βλεπει κανεναν στην Ελλαδα.
Φερτε του χαφαρες κ φορακλες και αφησε τα χαζα
από George Best4
Δευ 04 Μάιος 2026, 15:32
Jump to forum
Jump to topic

...
Αν οντως η αποψη σας ειναι οτι ο Ντελιας ειναι τουριστας και τα εξηνε για 60 λεπτα, επιτρεψτε μου να σας αποκαλω αοματους, αμπαλους και ανθρωπους που θα επρεπε μαλλον να ασχοληθουν με το να σχολιαζουν αγωνες παντελ και οχι ποδοσφαιρο....

αδελφέ, εγώ στο αγώνα ήμουν και έως τις περίτεχνες ...
από George Best4
Τρί 05 Μάιος 2026, 11:15
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

άρα no meite no party....
θέλεις ντε και καλά να μας πείσεις ότι η ομάδα δεν μπορεί να παράξει ποδόσφαιρο, δεν μπορεί να κάνει νίκες, δεν είναι ικανή να είναι ανταγωνιστική σε τίτλους χωρίς μειτέ, κι ότι δύναται να κάνει θα πρέπει να παίζει ακόμη και μισό πόδι.
κι σε όλα αυτά δεν υπάρχει συμμετοχή ...
από leomatos88
Κυρ 10 Μάιος 2026, 21:26
Jump to forum
Jump to topic

Επειδή διαβάζουμε πάρα πολλές ασυναρτησίες, σε διάφορα τόπικ, σε σχέση με το Τσ. Λ., ο ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου έχει παίξει δυο φορές στα προκριματικά της διοργάνωσης.
Τη μία, πρώτον δεν θα έπαιζε ποτέ με Βασιλεία, Σπαρτάκ και Μπενφίκα, αλλά με Σέλτικ και Βίντι, αν δεν είχε κλαπεί το πρωτάθλημα.
Δεύτερον ...
από icue
Κυρ 10 Μάιος 2026, 21:40
Jump to forum
Jump to topic

Δηλαδη το αηττητο ηταν θεμα συγκυριας; Που εχω μπει.
από George Best4
Κυρ 10 Μάιος 2026, 21:59
Jump to forum
Jump to topic

Οχι το αήττητο δεν ήταν θέμα συγκυρίας . Από τότε έχουν περάσει 7 χρόνια . Το ποδόσφαιρο άλλαξε , ο ανταγωνισμός ανέβηκε . Ο ΠΑΟΚ σαν οργανισμός γενικά έχει μείνει πίσω και αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα . Κομμάτι αυτού του προβλήματος ...
από gk.box16
Κυρ 10 Μάιος 2026, 22:01
Jump to forum
Jump to topic

Οχι το αήττητο δεν ήταν θέμα συγκυρίας . Από τότε έχουν περάσει 7 χρόνια . Το ποδόσφαιρο άλλαξε , ο ανταγωνισμός ανέβηκε . Ο ΠΑΟΚ σαν οργανισμός γενικά έχει μείνει πίσω και αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα . Κομμάτι αυτού του προβλήματος ...
από ΑΜΠΑΛΑΕΑ
Κυρ 10 Μάιος 2026, 22:57
Jump to forum
Jump to topic

Και μια γενική τοποθέτηση για τον Στρατηγό.
Πολύ σύντομη αυτή.
Στρατηγέ μας! Είσαι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΙΚΑΝΟΣ και ΕΝΤΙΜΟΣ άνθρωπος στην ΠΑΕ.
Έχεις πάντα το λιγότερο φταίξιμο σε ότι συμβαίνει.
Έπαιξες Μπαλάρα και πήρες πρωτάθλημα με Μουργκ, Σβαμπ, Σαματα, κλπ.
Έπαιξες μπάλαρα και χάσαμε το πρωτάθλημα επειδή ...
από Special 4
Δευ 11 Μάιος 2026, 09:54
Jump to forum
Jump to topic

Τρέμω στην ιδέα ότι θα βγούμε 2οι ,θα κάνουμε μεταγραφές της πλακας και θα εμφανίσεις στα προκριματικά ως συνήθως μια ομάδα της πλάκας .

Γενικά, ένα ωραίο, ΠΑΟΚ καλοκαίρι

Πάντως ρε φίλε, θυμάμαι πριν 2 χρόνια όταν έκραζα τον Ραζβάν που μου έγραφες "Ζέπελιν" (μας τα έχεις κάνει).

Θυμάμαι να ...
από George Best4
Δευ 11 Μάιος 2026, 10:19
Jump to forum
Jump to topic

Λουτσέσκου χθες: " Με ρωτήσατε για τον λόγο που δεν κερδίσαμε τίτλους. Θα σας απαντήσω ως εξής: Ο ΠΑΟΚ έχει κατακτήσει 4 πρωταθλήματα και 8 Κύπελλα, αλλά τα περισσότερα είναι στα τελευταία χρόνια. Σε διάφορες σεζόν έχουν υπάρχει αδικίες και κακοτυχίες. Ακόμη και αυτή η χρονιά συνοψίζει την Ιστορία ...
από George Best4
Δευ 11 Μάιος 2026, 10:34
Jump to forum
Jump to topic

Αν μείνει ο Ραζβάν, που το θεωρώ αρκετά πιθανό, η ομάδα πρέπει να κοιτάξει την πραγματικότητα στα μάτια και να στοχεύσει τους ομίλους του Κονφερενς. Σε όποια θέση και να τερματίσει στο πρωτάθλημα.

Ο Ραζβάν αδυνατεί να προπονήσει και να διατηρήσει σε φόρμα ομάδα που παίζει επί μακρόν σε δύσκολη ...
από Panostas1995
Δευ 11 Μάιος 2026, 10:37
Jump to forum
Jump to topic

Όσοι λέτε αποτυχημένο τον Λουτσεσκου να σας θυμίσω πως έχει μόνιμα το 3-4ο μπάτζετ.... αποτυχημένος θα ήταν αν έβγαινε 5ος με αυτό το μπάτζετ....

Ας του δώσει ο Ιβάν το 1-2ο μπάτζετ και τότε θα είναι αποτυχία αν δε πάρει πρωτάθλημα....

Αυτό δε θα γίνει ποτέ γιατί η ομάδα πάει έσοδα έξοδα εδώ και ...
από George Best4
Δευ 11 Μάιος 2026, 10:43
Jump to forum
Jump to topic

Αρχικά, χαλάρωσε το κορμί σου και μην χαρακτηρίζεις συνοπαδούς σου που έχουν απλά διαφορετική άποψη.

Είπαμε, είστε προσωπολάτρες και μέχρι ενός σημείου είναι και κατανοητό καθώς πρόκειται για τον πιο πετυχημένο προπονητή στην ιστορία της ομάδας.

Όμως, το ότι ξαφνικά στα γεράματα αποφασίσατε να ...