Αναζήτηση για περισσότερες από 1782 εγγραφές

Return

από Parolos
Κυρ 17 Μάιος 2026, 20:48
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Σοκαριστικό φινις χρονιάς με καμία 7-8 πυραυλακια..

Δε ξέρω δεν έχω λόγια, γιατί η ομάδα με το φορμάτ των προκριματικών κινδυνεύει να μείνει χωρίς Ευρώπη εύκολα κι όλας.

Δεν έχω λόγια δε γίνεται να γίνονται αυτά.
Είμαι σε σοκ πραγματικά..
από Maxpaok
Κυρ 17 Μάιος 2026, 20:57
Jump to forum
Jump to topic

Είσαι 2-0. Φοβάσαι.... Βγάζεις Πέλκα και δεν βάζεις ένα χαφακι να οργώσει, να μαρκάρει.

Θέλεις γκολ και βγάζεις ντελια!!!!!

Κάθε σου αλλαγή, γνωστή στο χρόνο και στο πρόσωπο που αντικαθιστας με αυτόν που μπαίνει.

Σε αγαπήσαμε, στεναχωρεθηκαμε, χαρήκαμε, γιουχαραμε, σε αποθεωσαμε.
Για πάντα στις ...
από Agopian
Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:12
Jump to forum
Jump to topic

Ξεφυλίζεις και μόνο στις τελευταίες δυο σελίδες διαβάζεις "πάρε δρόμο" κτλ.

Για ποιον;
Για ένα από τα πιο σημαντικά μέλη της οικογένειας σου. Που αν δηλαδή γινόταν στο 90 το 2-3 θα διάβαζες άλλα.

ΟΚ, έτσι είναι η μπάλα, δοκάρι και μέσα Θεός, δοκάρι κι έξω αποτυχημένος.
Ναι, τα έχασες όλα φέτος ...
από jibbie
Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:22
Jump to forum
Jump to topic

Για ποιον;
Για ένα από τα πιο σημαντικά μέλη της οικογένειας σου. Που αν δηλαδή γινόταν στο 90 το 2-3 θα διάβαζες άλλα.

Ναι, τα έχασες όλα ...
από navigator11
Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:25
Jump to forum
Jump to topic

Με κυνισμό και γενικότερα την παροδική υιοθέτηση της αγωνιστικής φιλοσοφίας του Σάντος για την περίοδο της διαρκούς αποψίλωσης της ομάδας, σήμερα δεν αποκλείεται η ομάδα να ήταν πρωταθλήτρια.

Δε γίνεται να παραβλεφθεί ότι η ομάδα ολοκλήρωσε τη σεζόν με τη λουζερίλα φωλιασμένη μέσα της, παρά τις ...
από George Best4
Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:26
Jump to forum
Jump to topic

Τρομερή αποτυχία ναι.
Διοίκηση απούσα και φέτος.
Ποτέ κανείς δε βγαίνει να μιλήσει, ποτέ κανείς να αναλάβει την ευθύνη. Μόνο τον προπονητή περιμένουμε να το κανει πάντα. Όχι φέτος. Από το 2019 και μετά.

Σήμερα κιόλας πρέπει να εμφανιστεί οποίος ασκεί διοίκηση στην ομάδα (εγώ δε ξέρω ποιος είναι, αν ...
από Nassos
Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:29
Jump to forum
Jump to topic

Για ποιον;

Ναι, τα έχασες όλα ...
από sotos26
Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:31
Jump to forum
Jump to topic

Σε παρακαλώ πολύ Σαββίδη, φέρε ένα κανονικό τεχνικό διευθυντή με περγαμηνές και αστον να κάνει δουλειά μια φορά. Έλεος με τους γιους, αδερφούς ξάδερφους και γαμπρούς. Και μην ακούω φιλοσοφικά για πρώην προπονητές. Άντε πάρε μια λίστα γιατί θα φέρεις κανένα από Β’ Ουκρανίας:
Jocob Poulsen από Δανία ...
από nkoss
Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:38
Jump to forum
Jump to topic

Επειδή αναμένεται καταιγίδα παραπληροφόρησης και επικό κουντούρντισμα από insiders, να ενημερώσω ότι ο Ιβάν μιλάει απευθείας με το Ραζβάν. Δεν παίρνει το δημοσιογράφο να του πει να μεταφέρει κάτι στο Ραζβάν με την υποσημείωση "ναι αλλά μην το πεις πουθενά αλλού".
Αυτό το καλοκαίρι προστατευστε το ...
από leomatos88
Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:42
Jump to forum
Jump to topic

Ούτε μια ώρα δεν έχει που τέλειωσε το παιχνίδι και πρόλαβα και διάβασα μεγάλες αλήθειες, που μου άνοιξαν τα μάτια.
Ξεφτιλισμένος ο Ιβάν Σαββίδης, γαμωρουμάνος ο Λουτσέσκου, στημένος ο τελικός κυπέλλου, στημένο σήμερα το ματς.
Εννοείται, το καλύτερο όλων, εκείνο το ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΩΝ ως προς το Κ της ...
από Black_Knight
Κυρ 17 Μάιος 2026, 21:52
Jump to forum
Jump to topic

Ούτε μια ώρα δεν έχει που τέλειωσε το παιχνίδι και πρόλαβα και διάβασα μεγάλες αλήθειες, που μου άνοιξαν τα μάτια.
Ξεφτιλισμένος ο Ιβάν Σαββίδης, γαμωρουμάνος ο Λουτσέσκου, στημένος ο τελικός κυπέλλου, στημένο σήμερα το ματς.
Εννοείται, το καλύτερο όλων, εκείνο το ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΩΝ ως προς το Κ της ...
από gpnikola
Κυρ 17 Μάιος 2026, 22:19
Jump to forum
Jump to topic

Πρωτάθλημα δε παίρνουμε, στο Champions League δε βγαίνουμε, τον ΠΑΟΚ μας λατρεύουμε, γι αυτό και ταξιδεύουμε... Και όλους σας …..

Όλοι η Αθήνα ενωμένη κ από τον ΠΑΟΚ γ@μημενη.

ΠΑΟΚ κ στα δύσκολα ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!
από Sardan
Κυρ 17 Μάιος 2026, 22:23
Jump to forum
Jump to topic

:Χάνει μαλλί ο Πέλκας, ο Γερεμεγιεφ, ο Ντέλιας, ο Ιβανουσετς...φτάνει ο Λουτσος.

Παίζουν τρεις κεφαλιές στη μικρή περιοχή οι βαζελοι και σκοράρουν, φτάνει ο Λουτσος.

Φταίει και ο Λουτσος, αλλά τους αψυχους και ανιωθους καλομαθημενους φλώρους που έχουμε στην ομάδα μην τους χρεώνουμε κι αυτούς. Πλην ...
από icue
Κυρ 17 Μάιος 2026, 22:25
Jump to forum
Jump to topic

:Χάνει μαλλί ο Πέλκας, ο Γερεμεγιεφ, ο Ντέλιας, ο Ιβανουσετς...φτάνει ο Λουτσος.

Παίζουν τρεις κεφαλιές στη μικρή περιοχή οι βαζελοι και σκοράρουν, φτάνει ο Λουτσος.

Φταίει και ο Λουτσος, αλλά τους αψυχους και ανιωθους καλομαθημενους φλώρους που έχουμε στην ομάδα μην τους χρεώνουμε κι αυτούς ...
από hasio_john
Κυρ 17 Μάιος 2026, 22:58
Jump to forum
Jump to topic

Πραγματικά ρε συ Ρασβαν, έχασες φέτος το κύπελο μέσα από τα χέρια σου από το υπόθετο τον Κόντη και εμφανίζεσαι σήμερα απέναντι στον χειρότερο (και αδιάφορο) βάζελο του αιώνα και τα κάνεις ξανά πουτάν@ με αλλοπρόσαλλες αλλαγές-συστήματα και λάθος επιλογές παιχτών και ακατανόητες αποφάσεις που δεν ...