Η αναζήτηση βρήκε 225 εγγραφές

Return

από Developer4
Τρί 22 Ιούλ 2025, 11:05
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Πάλι καλά που το έκανε και είδαμε άλλον πριγιοβιτς μετά...

Εγώ θυμάμαι τον Σέρβο να μη κουνιέται και να μη πηδάει ούτε για κεφαλιά στα ελεύθερα και απλά να περιμένει τη στιγμή του για να σκοράρει , φυσικά ο άνθρωπος μέσα στη περιοχή ήταν φονιάς αλλά δούλευε όλη η ομάδα για βρει τον πριγιο ...
από JohnDag
Τετ 23 Ιούλ 2025, 09:53
Jump to forum
Jump to topic

Ρε σεις, είπαμε να μην γκρινιάζουμε αλλά κάπου ώπα να πούμε.

Έχουν γίνει έξυπνες κινήσεις μέχρι στιγμής με τις οποίες συμφωνώ. Η ομάδα έχει καταφέρει να ρίξει το μισθολογικό μπάτζετ αρκετά σε σχέση με πέρσι με κινήσεις που φαίνονται μελετημένες. Και μπράβο γι' αυτό. Επίσης, έχει γίνει ρεκόρ ...
από George Best4
Τετ 23 Ιούλ 2025, 10:38
Jump to forum
Jump to topic

Την έχει πάρει ήδη την ευθύνη ο Λουτσέσκου, τι εννοείς;

Δεν εννοώ τον Λουτσέσκου. Αυτός σίγουρα τον έχει εγκρίνει. Για τους άλλους μιλάω.

Εβεβαια παιδια σίγουρα εχει δωσει εγκριση ο Λουτσεσκου και για Σαματα και για Τσαλοφ και για οποιον εχει ερθει... Καθε χρονο τα ιδια ακουμε.
Ως γνωστον ...
από nkoss
Τρί 05 Αύγ 2025, 14:18
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Πολύ στεναχώρια έπεσε. Κανονίστε, από εκεί που κάναμε οπαδούς από τους οπαδούς, τώρα να χάνουμε οπαδούς εξαιτίας των οπαδών.
από ToMousiTouCrespo
Τρί 05 Αύγ 2025, 15:25
Jump to forum
Jump to topic

αλλη μια φορα που μας δουλεψε ο μηχανισμος επικοινωνιας με τον Ντουκς οπως και επιβεβαιωμενα με Μαριν, Τσιριβεγια. Πουλαν σανο και μεις το αγοραζουμε μαζι με διαρκειας φυσικα. Συγχαρητηρια σε αυτον τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΟ που στηριζει αυτους που 5μιση χρονια εχουν την ομαδα παρατημενη και βρισκουν και ...
από George Best4
Τρί 05 Αύγ 2025, 15:45
Jump to forum
Jump to topic

Δεν ντρέπεστε εχθροί του ΠΑΟΚ να επαναλαμβάνετε την ομάδα παρατημένη. Να σας ενημερώσω ότι το 2024 η ομάδα που λέτε ότι υποστηρίζετε πήρε Πρωτάθλημα!
Δεν ξέρω αν το πανηγυρισατε η αν το κλάψατε

Δεν είναι επιχείρημα αυτό.
Κάθε ημέρα Αη Γιαννιού δεν είναι.
Κανείς δεν πίστευε ότι θα πάρουμε ...
από Franky
Κυρ 10 Αύγ 2025, 11:12
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

H Θέληση του ΠΑΙΚΤΑΡΑ Ζαφείρη να έρθει στον ΠΑΟΚ επιβεβαιώνει ότι ΚΑΝΕΙΣ Έλληνας ποδοσφαιριστές δεν θα άφηνε την Ελλάδα με ένα συμβόλαιο αντάξιο της αξίας του.

Η Ελλάδα θα ειναι ΠΑΝΤΑ στην κορυφή της προτίμησης για τους Έλληνες ποδοσφαιριστές και γενικότερα για όλους τους ξενιτεμένους ...
από Anthimox
Κυρ 10 Αύγ 2025, 12:32
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως θυμάμαι δηλώσεις του Σαββίδη πως δεν υπάρχει μπάτζετ. Αν πειστεί πως ένας παίκτης αξίζει κάποια χρήματα, τότε θα τα δώσει. Αυτό που δεν θέλει είναι να πληρώνει "υπεραξίες" και να δίνει χρήματα που δεν πιάνουν τόπο.

Είδαμε πως και σε Άρνερσεν και σε Μπότο, επέτρεψε να προβούν σε αγορές. Όταν ...
από ΑποστόληςΑ
Κυρ 10 Αύγ 2025, 15:38
Jump to forum
Jump to topic

Η κατάντια είναι να ενδιαφέρεσαι για στόπερ που αφήνει ελεύθερο η Utd. Η χειρότερη της Πρέμιερ
από dragon
Κυρ 10 Αύγ 2025, 15:59
Jump to forum
Jump to topic

Ο σαμπρακος ελπίζω να μην ανησυχεί πως θα βγει ο οικονομικός σχεδιασμός του ΠΑΟΚ
από charisiad
Δευ 11 Αύγ 2025, 00:07
Jump to forum
Jump to topic

Αυριο ισως ειναι η μερα που εκτος απο τον ερασιτεχνη , θα μιλησει και ο Ιβαν. Θεωρω οτι το ντιλ θα κλεισει γιατι αφου παει να κανει μια τετοια υπαρβαση για λογους πολλους τοτε θα την κανει. Αναβαθμιζομαστε αρκετα με Ζαφειρη, Γιακουμακη. Αν συνδυαστει με στοπερ και πιο γκολτζη φορ, μονο το γαυρο ...
από sourmenetes
Τρί 12 Αύγ 2025, 09:05
Jump to forum
Jump to topic

Γιατί θα έρθει στον ΠΑΟΚ!

Τοσο απλά!!
από Franky
Τετ 13 Αύγ 2025, 10:28
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ τον συμμερίζομαι πλήρως τον εκνευρισμό και αν θέλετε δέχομαι και τον χαρακτηρισμό γιατί ξέρω ότι και εγώ θα είχα εκνευριστει αναλόγως και θα είχαν γίνει τα νεύρα μου κροσια αν κάποιος με ένα nickname έβγαινε σε ένα φόρουμ και έλεγε με σιγουριά πράγματα.

Ειμαι 100% βεβαίως από την άλλη ότι ...
από Franky
Τετ 13 Αύγ 2025, 10:47
Jump to forum
Jump to topic

Χωρίς να θέλω να βγάλω αρνητισμο , μιας και πιστεύω πως έχει κλείσει 100% , αλλά πως γίνεται πλέον να σκας τόσα χαρτιά και πάλι να πηγαίνεις με τους όρους τους;
Και αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό μιας και οι άλλοι διαπραγματεύονται αλλά θα ήθελα μια φορά να το δω και από εμάς αυτό .
Νωπές οι ...
από Mpoz
Τετ 13 Αύγ 2025, 11:01
Jump to forum
Jump to topic

Την απάντηση για τον κουλιε την πήρες από τον @icue
Η αντικειμενική αξία του Κωνσταντελια γιατί είναι 30; Ή θα πας με βάση της προτάσεις που είχε τόσα χρόνια και θα πεις 20 ή θα πας με το ποσό πιστεύουμε εμείς .
Εγω λέω είναι 80 γιατί είναι καλύτερος από τον Ροντριγκο της Ρεάλ
Ο Ιβανουσετς ...