Η αναζήτηση βρήκε 864 εγγραφές

Return

από Мир
Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Εγώ πάλι υποστηρίζω την άλλη άποψη.
Ότι η περίοδος της παντοκρατορίας του Ιβάν Σαββίδη στον χώρο του ΠΑΟΚ, έπαψε και φθίνει καθημερινά.
Ο ευθύνη βαρύνει και τον ίδιο. Ηγέτης ναι, ευεργέτης ναι όμως η κλεψύδρα αδειάζει και όπως συμβαίνει με όλους τους κύκλους έτσι ήλθε ο καιρός να καταλάβει ότι και ...
από leomatos88
Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:44
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ πάλι υποστηρίζω την άλλη άποψη.
Ότι η περίοδος της παντοκρατορίας του Ιβάν Σαββίδη στον χώρο του ΠΑΟΚ, έπαψε και φθίνει καθημερινά.
Ο ευθύνη βαρύνει και τον ίδιο. Ηγέτης ναι, ευεργέτης ναι όμως η κλεψύδρα αδειάζει και όπως συμβαίνει με όλους τους κύκλους έτσι ήλθε ο καιρός να καταλάβει ότι και ...
από cellophan
Τετ 05 Νοέμ 2025, 01:52
Jump to forum
Jump to topic

........Αγαπημένο μου χελιδονάκι πες μου σε παρακαλώ τι βλέπεις κάτω στη μεγάλη πολιτεία;

Και το χελιδονάκι τότε του έλεγε για τους πλούσιους και τους φτωχούς, για την πείνα και τις αρρώστιες, για την φτώχεια και την δυστυχία που έβλεπε στη μεγάλη πόλη. Ο χρυσός πρίγκιπας συγκινούνταν με όλα αυτά ...
από thanente
Τετ 05 Νοέμ 2025, 08:33
Jump to forum
Jump to topic

Την καλημέρα μου σε όλους,

Προσοχή ακολουθεί εκτενές post.

Παλιός εδώ μέσα, αλλά χωρίς συμμετοχή στα σχόλια. Σας παρακολουθώ πολύ συχνά εδώ και πολλά χρόνια.

Ο Π.Α.Ο.Κ. για μένα όπως και για πολλούς απο εσάς δεν είναι διασκέδαση, είναι τρόπος ζωής. Είναι μεταξύ άλλων οι ηθικές αξίες που πρεσβεύει ...
από astral
Σάβ 08 Νοέμ 2025, 08:59
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Από βαριά βαριά φανέλα σε αποθέωση Ιβάν τη μια , Ραζβαν την άλλη και πάει λέγοντας.

Μπερδεμένη και ενοχική η κερκίδα λόγω της τοξικότητας από το καλοκαίρι.

Όσο για τα τρολ στο τουητερ είναι προφανές ότι από την αρχή εξυπηρετούν μόνο την δική τους ατζέντα.
Ούτε το γήπεδο, ούτε ο ΠΑΟΚ τους ένοιαξε ...
από astral
Σάβ 08 Νοέμ 2025, 09:38
Jump to forum
Jump to topic

Φαίνεται ξεκάθαρα ότι οι περισσότεροι απο τα τρολ είναι πρώην ή νυν συνδεσμιτες, όπως και αρκετά από όσα διαβάζαμε εδώ μέσα είχαν συγκεκριμένη γραμμή , κατήχηση και φρασεολογία που δεν προέκυψε από το πουθενά.

Ο καθένας έχει ονομάσει "ΠΑΟΚ" οποίο συμφέρον τυχαίνει να εξυπηρετεί και φτάνει στο ...
από kataramenos5
Σάβ 08 Νοέμ 2025, 10:50
Jump to forum
Jump to topic

Όσο ήταν ο ΠΑΟΚ μεγάλος στην πόλη και έτρωγε φάπες από το κέντρο με τοπικούς συμπαραστάτες υπήρχε το αφήγημα ο λαός η επανάσταση η πάλη, ο θρυλικός χι οπαδός που έκανε ντου μόνος του σε 5000 εντεταλμένους των Αθηνών.

Τι γραφετε μωρε?Ποιο αφηγημα?Ψεματα ειναι οτι ο λαος του ΠΑΟΚ κρατησε την ...
από leomatos88
Σάβ 08 Νοέμ 2025, 14:46
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ πάντως, χωρίς να είχα ποτέ μου οποιαδήποτε συμμετοχή σε συνδέσμους, είχα πάντοτε σεβασμό σε αυτούς και μάλιστα τους θεωρούσα περισσότερο ΠΑΟΚ από εμένα. Πάντα διάβαζα τις ανακοινώσεις τους, θεωρούσα ότι ο λόγος τους μετράει, εννοείται ότι κανείς δεν μπορεί να σβήσει την ιστορία τους. Και ειδικά ...
από Franky
Σάβ 08 Νοέμ 2025, 15:10
Jump to forum
Jump to topic

H Iστορία του ΠΑΟΚ πριν τον Ιβάν Σαββίδη?

Μέχρι το 1970 τα ξέρουμε απο δεύτερο χέρι απο οτι έχουν διηγηθεί οι παλαιότεροι. Ήταν κάπως διαφορετική η κατάσταση, ειδικά εφόσον ήταν ερασιτεχνικά τα πράγματα.

Απο τη δεκαετία 80 μέχρι πριν τον Ιβάν Σαββίδη, ο ΠΑΟΚ ήταν οτι είναι και στα υπόλοιπα ...
από Мир
Σάβ 08 Νοέμ 2025, 18:31
Jump to forum
Jump to topic

Επειδή είμαστε ήδη σε κατάσταση διχασμού και διχόνοιας με 100% ευθύνη της Κατερίνας, του Κατσαρή, του Άλκης και του Τέλη, οταν διώξετε όλους όσους είναι/ήταν ΠΑΟΚ στα δύσκολα, λόγο συναισθηματας και παθολογικής αγάπης, τότε θα μείνουν οι επαγγελματίες στο όνομα του ΠΑΟΚ και καριεριστες οπαδοί. Τον ...
από Γερασίμου
Σάβ 08 Νοέμ 2025, 18:35
Jump to forum
Jump to topic

Θα φύγω από τα όσα προσέφερε και προσφέρει στον ΠΑΟΚ ο Σαββίδης, τα οποία οι παλαιότεροι ούτε τα ονειρευόμασταν και θα πάω στην προσφορά του στην παραμελημένη από το αθηνοκεντρικό ακόμα και σήμερα κράτος Β. Ελλάδα, στην οποία ήλθε και πήρε χρεωκοπημένες εταιρείες και ξενοδοχεία και έδωσε ζωή και ...
από TylerDurden
Κυρ 09 Νοέμ 2025, 12:10
Jump to forum
Jump to topic

(...) Ξεκίνησε η εποχή του με ένα ντου σε ευρωπαϊκό αγώνα από τους βαριά βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα (...)

Μιλάς για το πιο δικαιολογημένο ντου στην ιστορία, ένα ντου που έγινε ως απάντηση και προστασία στις δολοφονικές προθέσεις βάζελων και αυστριακών, δε θα ξεχάσουμε αυτά που ζήσαμε και είδαμε με ...
από TylerDurden
Κυρ 09 Νοέμ 2025, 14:31
Jump to forum
Jump to topic

Και παρ' όλα αυτά το εξιστορείς τελείως λανθασμένα.
από TylerDurden
Κυρ 09 Νοέμ 2025, 15:29
Jump to forum
Jump to topic

Παραχάραξη είναι όταν κάτι είναι μεμονωμένο. Ή κάτι δεν έγινε από αυτά που είπα. Το να θεωρείς κάτι μεμονωμένο ως αναγκαίο δεν είναι επιβεβαίωση πραγματικότητας. Είναι απλά αιτιολογία. Αλλά ούτε μεμονωμένο ήταν ούτε αισθάνθηκα ότι θα πεθάνω όντας στην κερκίδα που ήταν στόχος, ούτε ότι πρέπει να ...
από Jean Valjean
Δευ 17 Νοέμ 2025, 19:18
Jump to forum
Jump to topic

Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση

Απο την αρχή κιόλας μου φάνηκε περιεργο οτι ο ΑΣ κι ο Μυστακίδης ήθελαν να κάνουν γήπεδο χωρίς να έχει ο δεύτερος την Παε ΠΑΟΚ. Όπως ανέφερα δυο μήνες πριν σε αυτό το νήμα, μου έλειπαν κομμάτια για να κλείσει το παζλ.
Τώρα είμαι σίγουρος. Δεν θέλουν, ποτέ δεν ήθελαν να κάνουν γήπεδο.
Αν κοιτάξουμε ...