Πω ρε κλάψα
κάθε χρόνο τα ίδια , οι ίδιοι
μπαίνεις να διαβάσεις κάνα νέο και μαυρίζει η ψυχή σου
ας κάνουν ότι θέλουν , τι κάθεστε και ασχολείστε με τα πάντα , μα με τα πάντα!!
Γιατί να διαβάζουμε Χ4 την όποια μ@λακια διαβάσατε ή ακούσατε και να την περνάτε σαν δεδομένη ,ξανά κ ξανά κ ξανά
πουλάμε ...
Η αναζήτηση βρήκε 233 εγγραφές
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 00:20
- Jump to forum
- Jump to topic
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 17:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Μπορεις να απογοητευτεις οσο θελεις απο την υποτιθεμενη υπερβαση, δε σημαινει ομως οτι ειναι «φυσιολογικη προσδοκια». Μιζερια απο μονο του δεν ειναι αλλα οταν δεν αναγνωριζεις τι πετυχαινει η ομαδα (οχι εσυ, γενικα) ειναι κατι χειροτερο απο μιζερια
Και ποια είναι η φυσιολογική προσδοκία ...
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 19:13
- Jump to forum
- Jump to topic
aivas --> Θέλω τον παίκτη που έχει λοκάρει ως πρώτο στόχο η ομάδα χωρίς να κολλάμε στα ποσά.
Δηλαδή ο Τετέ δεν ήταν υπέρβαση? Μια χαρά παίκτης ήταν.
Να πάρουμε τον δικό μας Τετέ, τον δικό μας Ουνάι, τον δικό μας Ελ Κααμπί.
Ξέρεις πόσα δίνει ο γάβρος τον Ελ Κααμπί?
Λέμε για τον Πινέντα. 7 εκ έσταξε ...
Δηλαδή ο Τετέ δεν ήταν υπέρβαση? Μια χαρά παίκτης ήταν.
Να πάρουμε τον δικό μας Τετέ, τον δικό μας Ουνάι, τον δικό μας Ελ Κααμπί.
Ξέρεις πόσα δίνει ο γάβρος τον Ελ Κααμπί?
Λέμε για τον Πινέντα. 7 εκ έσταξε ...
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 19:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχω πει από την αρχή της μεταγραφικής ότι δεν χρειάζεται γκρίνια και καλό είναι να κάνουμε υπομονή μέχρι το τέλος ώστε να κρίνουμε την συνολική εικόνα.
Από την άλλη, σήμερα 7 Ιουλίου, η ομάδα συνεχίζει να έχει συγκεκριμένα ποιοτικά και ποσοτικά κενά ενώ έχει εισπράξει κάνα 30Μ από πωλήσεις μόνο από ...
Από την άλλη, σήμερα 7 Ιουλίου, η ομάδα συνεχίζει να έχει συγκεκριμένα ποιοτικά και ποσοτικά κενά ενώ έχει εισπράξει κάνα 30Μ από πωλήσεις μόνο από ...
- Τρί 08 Ιούλ 2025, 10:38
- Jump to forum
- Jump to topic
το γραφω πεντε χρονια καθε χρονο και θα το γραψω ξανα μιας και φαινεται η ευχη μου να γινεται πραγματικοτητα, που δεν θα το πιστεψω δηλαδη αν δε το δω με τα ιδια μου τα ματια αλλα τελοσπαντων
η μεγαλυτερη μεταγραφη που μπορουμε να κανουμε ειναι η επιστροφη του Ιβαν ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ
η αγκαλια του μπαμπα ...
η μεγαλυτερη μεταγραφη που μπορουμε να κανουμε ειναι η επιστροφη του Ιβαν ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ
η αγκαλια του μπαμπα ...
- Τρί 08 Ιούλ 2025, 12:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Μετά τη δοκιμή στον παο του Μαξίμοβιτς και την πιθανή φυγή του άμεσα θα ήθελα τη γνώμη των εμπειροτέρων απο εμένα για το αν κερδίσαμε η χάσαμε απο τη μη έλευση του σε εμάς.Προσωπικά εμένα μου άρεσε πριν έρθει στην Ελλάδα απο ενα μόνο παιχνίδι που τον είδα με την Μπαρτσελόνα και ήταν ανασταλτικα ...
- Τρί 08 Ιούλ 2025, 14:19
- Jump to forum
- Jump to topic
To 'all in' οχι απλά δεν είναι αστείο αλλά είναι και πέρα για πέρα λάθος ως στρατηγική προσέγγιση των πραγμάτων
Αυτός που το εμπνεύστηκε μάλλον δεν καταλαβαίνει που απευθύνεται και τι θέλει να πετύχει
Αυτός που το εμπνεύστηκε μάλλον δεν καταλαβαίνει που απευθύνεται και τι θέλει να πετύχει
- Τρί 08 Ιούλ 2025, 15:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειναι μερικοι μερικοι εδω μεσα που εχουν και "σοβαρη πενα" τρομαρα τους, που ειναι ειδικοι στο να φιτιλιαζουν με σεναρια και πρακτικες Ραπτοπουλου και μετα να το παιζουν θιγμενοι και Παναγιες. Σιγανοπαπαδιες τους λεμε αυτους στο χωριο μου. Και δεν εχω καν χωριο.
- Τρί 08 Ιούλ 2025, 17:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Λουτσέσκου έχει παράλογες απαιτήσεις και οι φορ κομπλάρουν μαζί του, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να κάνουν μισό σωστό κοντρόλ και να βάλουν σεντερφορίσια γκολ. Οκ δεκτό αλλά αυτό θα έπρεπε να επιβεβαιώνεται με την καριέρα τους πριν τον ΠΑΟΚ και προφανώς με την μετέπειτα πορεία τους.
Πόσο καλός ...
Πόσο καλός ...
- Τρί 08 Ιούλ 2025, 19:17
- Jump to forum
- Jump to topic
15 εκατομμύρια αξία και έφερε Νάσμπεργκ και Κάργα. Δηλαδή αυτοί τι αξία είχανε κατά τον Μπότο; 30;
Όχι είχαν την αξια που δέχτηκε να του πληρώσει, δηλαδή μηδαμινή για να παίζει ο κουλιερακης και αυτοί οι δυο να τον βλέπουν.
Όχι όπως τώρα θέλετε βασικό Φορ, τσαλοφ δεύτερο, εναν τρίτο όχι ...
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 00:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα θυμίσω απλώς ότι ο Γκουγκεσασβίλι έπαιρνε 150 χιλιάρικα στις Σέρρες, εμείς του δώσαμε 600 χιλιάρικα συμβόλαιο και 1 εκατομμύριο απόκτηση. Σχολιάζουμε με βάση τα δημοσιεύματα. Είτε συμφωνούμε είτε όχι. Είτε μας φαίνεται λογικό είτε όχι.
Καμία Μαρία δεν έκοψε την μεταγραφή Γκουγκεσασβίλι.
Α, ναι ...
Καμία Μαρία δεν έκοψε την μεταγραφή Γκουγκεσασβίλι.
Α, ναι ...
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 09:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτο που δεν θέλω να διανοηθω ειναι να καναν πισω απ τις αντιδρασεις.
Λογικό, προσπαθούν εδώ και κάποιες μέρες να μας πλασάρουν τα φύκια για μεταξωτές κορδέλες...
Ευτυχως τους ξεσκεπασατε και γλιτωσαμε ρε μάγκες.
Άστο μην το ψάχνεις, δεν τους πιάνεις από πουθενά. Αν έρθει παίκτης που ...
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 09:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν έχει κάτι για να γυρίσει το κλίμα. Πάντα έτσι ήταν το κλίμα. Στο γήπεδο ήταν διαφορετικό το κλίμα. Εορτινο. Δηλαδή εκεί που μετράει. Γι αυτό και πήρες πρωτάθλημα στο Χαριλάου. Γιατί αυτοί που είμασταν γήπεδο δεν χαμπαριάζαμε όλη την χρονιά ούτε από ράδια ούτε από σοσιαλ μίντια. Γι αυτό και περσυ ...
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 09:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν θέλω να μπω σε προσωπικές διαμάχες και να κάνω παραθέσεις αλλά το να βλέπω 2-3 συγκεκριμένα άτομα να γράφουν ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια πράγματα που έγραφαν πέρσι τέτοια εποχή για όσους τους εξηγούσαν με ποδοσφαιρική λογική ότι ο Μπακαγιοκο ΔΕΝ κάνει, έχει την φάση του.
Οσο για Μαροκινό, ας κλείσει και θα ...
Οσο για Μαροκινό, ας κλείσει και θα ...
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 09:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Είπα ότι δεν θέλω να μπω σε προσωπικές διαμάχες αλλά απ’ ότι φαίνεται κάποιοι το έχετε χόμπι.
Οπως λέει και ο sourme κουράζετε τον κόσμο οπότε καλό είναι να σταματήσετε.
Επίσης κατι αλλο που κουραζει ειναι να πετας σποντες, να απευθυνεσαι σε καποιον χωρις παραθέσεις κτλ.
Τεσπα στο αρχικο ...