Η αναζήτηση βρήκε 225 εγγραφές
- Τρί 01 Ιούλ 2025, 14:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Όποιος ζητάει αβέρτα μεταγραφές, θα πρέπει να μας πει ποιους 17 ξένους και ποιους 8 Έλληνες θα δήλωνε στην ευρωπαϊκή λίστα...
- Τρί 01 Ιούλ 2025, 14:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Κι όμως φίλε δεν είναι,απο περιέργεια το έψαξα…στα τελευταία 3 βίντεο δεν είναι πουθενά και στο transfermarkt τον έχει παίκτη της Παφου..Όντως δανεικός πρέπει να ήταν και δεν κάναμε κίνηση για αγορά,λάθος κατεμε..Και ο Κωττας δεν φαίνεται πουθενά…
Κανονικα ειναι στην προετοιμασια ...
- Τρί 01 Ιούλ 2025, 21:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Αγαπητέ vasgias
Είναι λογικό όταν βλέπεις κάτι που δεν
έχεις ξαναδεί να σου κάνει εντύπωση.
Αυτός είμαι σε όλη μου τη ζωή!
Αφού παρατηρείς πράγματα, καθόσον
η παρατήρηση, η επανάληψη
και τα γεγονότα, πράξεις είναι
ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ τρόπος για να κρίνουμε αξιόπιστα,
θα είχες παρατηρήσει ότι στηλιτευω ...
Είναι λογικό όταν βλέπεις κάτι που δεν
έχεις ξαναδεί να σου κάνει εντύπωση.
Αυτός είμαι σε όλη μου τη ζωή!
Αφού παρατηρείς πράγματα, καθόσον
η παρατήρηση, η επανάληψη
και τα γεγονότα, πράξεις είναι
ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ τρόπος για να κρίνουμε αξιόπιστα,
θα είχες παρατηρήσει ότι στηλιτευω ...
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 11:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Κωνσταντέλιας δεν πρέπει να φύγει φέτος με τίποτα. Πρώτον, γιατί δεν πρόκειται να μπορέσουμε να τον αντικαταστήσουμε όχι με ισάξιο, αλλά ούτε καν με παίκτη ένα επίπεδο κάτω και δεύτερον, γιατί με league stage Eu. L. θέλω να πιστεύω συν αγώνες Εθνικής ομάδας για προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου, η ...
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 18:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Ο Ντελιας πρέπει να γίνει ο Φορτουνης του ΠΑΟΚ,έγκλημα αν πουληθεί ένας παίχτης που από τα ρεπορτάζ, φαίνεται να μην καίγεται να παίξει στο εξωτερικό.
Εγώ πιστεύω ότι πιθανή πώληση Ντελια ,θα ειναι η αρχή του τέλους για τον Ιβάν.
Το παλικάρι δημιουργεί ΠΑΟΚτσακια σε όλη την υφήλιο με την εν γένει ...
Το παλικάρι δημιουργεί ΠΑΟΚτσακια σε όλη την υφήλιο με την εν γένει ...
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 18:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Ήρθε ο Σαββίδης και σταμάτησε ο ΠΑΟΚ να πουλάει στους κάτω τα ασημικά του.
Ήταν ένα αγκάθι στην καρδιά που το είχα από την εποχή του Δημόπουλου Κωστίκου
Τώρα τελευταία όμως πουλήσαμε τον καλύτερο αμυντικό της χώρας , τον καλύτερο επιθετικο μας όπως αποδείχθηκε, και πλησιάζει η ώρα να πουλήσουμε τον ...
Ήταν ένα αγκάθι στην καρδιά που το είχα από την εποχή του Δημόπουλου Κωστίκου
Τώρα τελευταία όμως πουλήσαμε τον καλύτερο αμυντικό της χώρας , τον καλύτερο επιθετικο μας όπως αποδείχθηκε, και πλησιάζει η ώρα να πουλήσουμε τον ...
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 19:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Για μένα η περίπτωση ντέλια είναι το καθοριστικό παράδειγμα του προβλήματος που δημιουργείται με την μη παρουσία του ιβάν στην ελλάδα.
Πιθανότατα αδυνατή να δει και να καταλάβει το impact της περίπτωσης κωνσταντέλια. , το οποίο ξεφεύγει από το αμιγώς ποδοσφαιρικό εντός των τεσσάρων γραμμών.
Άλλες ...
Πιθανότατα αδυνατή να δει και να καταλάβει το impact της περίπτωσης κωνσταντέλια. , το οποίο ξεφεύγει από το αμιγώς ποδοσφαιρικό εντός των τεσσάρων γραμμών.
Άλλες ...
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 19:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Ντελιας πρέπει να γίνει ο Φορτουνης του ΠΑΟΚ,έγκλημα αν πουληθεί ένας παίχτης που από τα ρεπορτάζ, φαίνεται να μην καίγεται να παίξει στο εξωτερικό.
Το παλικάρι δημιουργεί ΠΑΟΚτσακια σε όλη την υφήλιο με την εν ...
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 19:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή λέτε ότι ο Ντελιας ήθελε να φύγει από πέρσι γιαυτό δεν του έγινε αναπροσαρμογη έως σήμερα. Και εμείς ως καλοί σαμμαριτες δεν θέλουμε να του σταθούμε εμπόδιο. Σενάριο νετφλιξ. Μακάρι να μην ισχύει τίποτα να του γίνει αναπροσαρμογη και να μείνει στον ΠΑΟΚ. Με τα είκοσι θα φέρουμε κανένα ...
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 19:42
- Jump to forum
- Jump to topic
..............................έγκλημα αν πουληθεί ένας παίχτης ...............
.............................
γιατι γραφετε τετοια πραγματαρε παιδια??
να σε ρωτησω κατι φιλε.... obanebane
θεωρεις οτι ο ιβαν ...
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 19:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Βρε καθήστε καλά
Φέρνεις Ταντις και Γιοβιτς πχ και εσύ αποφασίζεις να μην πας Τούμπα ! Εύγε
Αυτό είναι το πρόβλημα φίλε μου, που υπάρχουν πολλοί που σκέφτονται σαν εσένα...ένας 36χρονος με μηδέν μεταπωλητικη αξία αααααν κάτι παίξει για ένα χρόνο...και ένας πριν 4 χρόνια παικταράς τώρα η Μίλαν ...
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 20:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Να μείνει ο μικρος, πάση θυσία πρέπει να μείνει.
Όσα λεφτά κι αν μας προσφέρουν, οσο σωστά και ορθολογικά κι αν χρησιμοποιηθούν, οτι παικταραδες κι αν αγοραστουν με αυτα, ΔΕΝ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΦΎΓΕΙ.
ΤΟ. ΑΠΟΤΎΠΩΜΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΎ ΞΕΠΕΡΝΆΕΙ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΆ ΠΛΑΙΣΙΑ.
Εαν βεβαια θέλει να φύγει, δεν μπορούμε να τον ...
Όσα λεφτά κι αν μας προσφέρουν, οσο σωστά και ορθολογικά κι αν χρησιμοποιηθούν, οτι παικταραδες κι αν αγοραστουν με αυτα, ΔΕΝ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΦΎΓΕΙ.
ΤΟ. ΑΠΟΤΎΠΩΜΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΎ ΞΕΠΕΡΝΆΕΙ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΆ ΠΛΑΙΣΙΑ.
Εαν βεβαια θέλει να φύγει, δεν μπορούμε να τον ...
- Τετ 02 Ιούλ 2025, 23:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Εάν διανοηθεί να πουλήσει τον Ντελια μετά το έγκλημα Τζιμα και Κουλιερακη, εγώ απλά θα αποσυρθώ διακριτικά όπως το έχω κάνει εδώ και καιρό προσπαθώντας να κρατήσω ισορροπίες μέσα μου.
Τα θέματα είναι τόσο αγωνιστικό αφού είναι μακράν ο καλύτερος παίχτης μας όπως αντίστοιχα ήταν και ο Κουλιερακης ...
Τα θέματα είναι τόσο αγωνιστικό αφού είναι μακράν ο καλύτερος παίχτης μας όπως αντίστοιχα ήταν και ο Κουλιερακης ...
- Πέμ 03 Ιούλ 2025, 15:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Το εγκλημα ολοκληρωθηκε..Ελευθεροι ο Γκουμας και ο Φιλων στον Λεβαδειακο κιολας...παλι καλα που δεν τους δωσαμε σε καμια αεχ ξερω γω...
Τα εκπαιδευεις απο μωρα παιδια,τους κανεις σωστους και καλους επαγγελματιες,καλουνται στις μικρες Εθνικες συνεχως και στα 18-19 τους αντι να τους χαρεις εσυ ...
- Παρ 04 Ιούλ 2025, 21:35
- Jump to forum
- Jump to topic
το Ραπ & Κουλ show μόνο με κάτι σαν το muppet show θα μπορουσα να το συγκρινω. Αν και το δεύτερο είναι απείρως πιο ποιοτικό. Δύο αποτυχημένοι γελωτοποιοί της κακιάς ώρας κάνουν άθλιο χιούμορ επιπέδου δημοτικού φουλ στα σεξιστικά υπονοούμενα και με απροκάλυπτη ρατσιστική ομοφοβική και ακροδεξιά ...