Η αναζήτηση βρήκε 145 εγγραφές
- Παρ 28 Νοέμ 2025, 15:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Αν τυχον αεχ και ζελα μπουν στην 8αδα και θα εχουν εξτρα ξεκουραση μην δω κανενα να λεει ποσο τυχεροι ειναι !!!
Εχεις δει την κλήρωση του βαζελου σε σχέση με την δικιά μας; Και οι 5 ομάδες που έχει παίξει μέχρι τώρα είναι εκτός 24αδας
Μπορεί να μας εξηγήσει κάποιος φίλοςπου ασχολείται με ...
- Δευ 01 Δεκ 2025, 00:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Το δείγμα που άφησε η ομάδα σήμερα είναι εξαιρετικο. Τέτοια ψυχομενη νίκη με δέκα παίκτες είναι έξω πρσγματικη. Το πάθος του εξαιρετικού φέτος Λεβαδειακού νομίζω ότι περίσσευε λίγο παραπάνω με εμάς., αλλά το γεγονός που τους ξεβρακωνει είναι ότι ο μειτε σήμερα πήρε κόκκινη κι ο τόσο "αγαπητός ...
- Πέμ 04 Δεκ 2025, 00:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Θα ήθελα κι εγώ να μιλήσω για την εμφάνιση μας αλλά η διαιτησία σήμερα βγαλμένη από τα αυθεντικά χρόνια της παράγκας δεν μου το επιτρέπει. Αν μετά τα όσα έγιναν ο μέσος παοκτσης δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι το σημερινό είναι ένας εφιάλτης από το μέλλον τότε δεν υπάρχει σωτηρία. Η διαιτησία του γιου ...
- Πέμ 04 Δεκ 2025, 13:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Οαρης - ΠΑΟΚ 1-1 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα
Άρα ήταν στημένος ο διαιτητής αλλά άπιαστος ο βαρ...τόσο στήσιμο έπεσε από Μάκη και λοιπά συμφεροντα ... Κ μετά απορούμε....Άλλο το κακός διαιτητής άλλο τα συμφέροντά μας κυνηγάνε...
Άντε καλό βράδυ και λευτεριά γενικότερα....η βλακεία βαράει όχι κόκκινο....Μπορντώ....ώρες ώρες ότι βλακεία ...
- Παρ 05 Δεκ 2025, 13:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - Οαρης 7/12 19:30 NovaSports
Σε αγωνιστικό επίπεδο νομίζω ότι τα τελευταία λεπτά του προχθεσινού ματς είναι οδηγός γαι τον τρόπο αντιμετώπισης μας . Ανεβάζεις τεχνικά την ένταση παίζεις δυνατά κι διαμαρτύρεσαι συνεχώς σε κάθε φάση όπως προχθές . Είναι νομίζω στρατηγική επιλογή του Άρη ο σκοπός να μην παιχτεί ποδόσφαιρο κι να ...
- Τετ 10 Δεκ 2025, 01:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Δυναμη παρεμβασης λεγεται αυτο και ο γαυρος την εχει συνεχεια . Μια χρονια ηταν περιεργα τα πραγματα κι απειλουσαν ευθεως τον θεωδοριδη απο τις εφημεριδες γαυρος κι πρωταθλητης ., ζουσε ακομα ο σαββας ...
περσι πχ νομιζω οτι δεν ειχαν κληρωθει με καμια ομαδα απο το big four . Το πιο χαρακτηριστικο ...
περσι πχ νομιζω οτι δεν ειχαν κληρωθει με καμια ομαδα απο το big four . Το πιο χαρακτηριστικο ...
- Παρ 19 Δεκ 2025, 01:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως το τι προπαγάνδα έπεσε όλη την προηγούμενη εβδομάδα για το πέναλτι του Τάισον με τα αριανα από όλο το ποκ δεν περιγράφεται ,και τώρα ήρθε η νίκη τους ακριβώς γιατί ο Βιντά τσιμπάει την μπάλα πρώτος και το βαρ δίνει το πέναλτι. Εμείς δυστυχώς κάναμε μια αξιοθαύμαστη πορεία αλλά εντελώς αναίτια ...
- Κυρ 21 Δεκ 2025, 23:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2–0,mvp-Σχόλια &παραλειπόμενα
Σοκοφρετα εισαι η επιτομη της ποδοσφαιρικης γελοιοτητας !!! Ακους εκει αρχηγος της γαλανολευκης ενας τιποτενιος αξιακα ποδοσφαιριστης Ντροπη!!!! 
- Τετ 07 Ιαν 2026, 12:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 19. Alexander Jeremejeff
Καλή χρόνια να έχουμε παιδιά. Δεν έγραψα καθόλου για τον συμπαθή γερεμεγιεφ γιατί μάλλον θα μαλωναμε μέσα στις γιορτές κι δεν το ήθελα. Ήταν πρ@γματικα απαγοητευτικα τα σχόλια που αναφέρθηκαν στο παιδί κι κάποια ήταν στο όριο της ανθρωποφαγίας. Μην θυμηθώ κι το διαδικτυακό εξώφυλλο του μετροπολις ...
- Παρ 16 Ιαν 2026, 13:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Πρωτάθλημα SL 2025-26
Πρέπει εμείς οι απέξω φίλαθλοι να ακούμε τους πρωταγωνιστές . Η καθόλου τυχαία δήλωση του οζντοεφ , ότι η παρουσία δίπλα του Μειτε του έχει δώσει έναν άλλο αέρα είναι χαρακτηριστική της αδυναμίας παρά πολλές φορές να κριτικάρουμε σε σωστή βάση όλα όσα βλέπουμε στο γήπεδο . Ζήσαμε περσι μια πολύ ...
- Παρ 06 Φεβ 2026, 13:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Μακάρι να μην πήραμε αριστερό εξτρέμ γιατί θέλουμε να ενεργοποιήσουμε Σορετίρε, αλλά δεν το βλέπω. Φοβάμαι ότι θα τον δώσουμε και θα χάσουμε έναν πολύ αξιόλογο παίκτη με πολύ μέλλον μπροστά του.
Συνολικά δεν τρελάθηκα με τις κινήσεις μας τον Ιανουάριο - εν αντιθέσει με τις πολύ σωστές ...
- Τρί 10 Φεβ 2026, 13:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΠΑΟ Τετάρτη 11/2, 20:30, Cosmote Sports 1 HD
Το ματς με τον γαύρο πιστεύω οτι θα ειναι ο απόλυτος οδηγός του Μπένιτεθ κι για τον δικό μας αγώνα . Η χορογραφία του αγώνα μου θύμισε παρα πολύ τον τρόπο που αμύνονταν η Λίβερπουλ απέναντι στην Τσέλσι του Μουρίνιο πολλά φεγγάρια πίσω. Η επιμονή στην άμυνα με τέτοιο τρόπο ώστε να παγιδεύσει κι να ...
- Τετ 11 Φεβ 2026, 13:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΠΑΟ Τετάρτη 11/2, 20:30, Cosmote Sports 1 HD
Ολοι ξεχνατε μια σημαντικη παραμετρο,αυριο η αρχηγαρα της Εθνικης,ο τεραστιος ΜΠΑΚΑΣΕΤΑΣ,θα παιξει! :opaokara:
Γεια σου αλάνι Kabamaru11.
Προσπαθώ να καταλάβω πως θα παίξει αύριο ο παο. Και κάτι δε μου βγαίνει.
Ακούω πως θα έρθει με τριάδα.
Ινγκασον, Γεντβαι, Παλμερ Μπρουν.
Ωραία; Ωραία ...
- Τρί 17 Φεβ 2026, 13:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Όπως τα λέει ο φίλος Σιάντος , αλλά με μια μικρη διαφοροποίηση ότι στο γήπεδο δεν έχουμε πάρει αυτό ακριβώς που θα μπορούσε η ο ομάδα βάση απόδοσης . Στον πραγματικό κόσμο ο συνδυασμός της καταπόνησης και της λειψανδρίας είναι καταιγιστικός , παρόλα αυτά θα πρέπει να ελπίζουμε οτι ίσως η αγωνιστικές ...
- Τετ 18 Φεβ 2026, 13:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Celta vigo 19/02 19:45 Cosmote sport 3
Νομίζω ότι ο προπονητής θα πάει σε ένα αναγκαστικό και σε καμία περίπτωση σε ένα εκτεταμένο ροτεισιον. Πράγμα που σημαίνει ότι θα ρίξει κανονικά την ζαριά του για την πρόκριση . Ο λουτσεσκου είναι ένας πραγματιστής προπονητής που πιστεύει και στην δουλειά του και στην ομάδα . Πέρσι στον επαναληπτικό ...