Η αναζήτηση βρήκε 16 εγγραφές
- Κυρ 29 Ιουν 2025, 21:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Θανάσης Χατζόπουλος
ποιος ΑΣ αυτος που του επιτεθηκαν ολοι με πρωτο τον Χατζοπουλο και εχασε τον προεδρο και ηγετη του επι δεκαετιες?
επισης θυμαμαι τον Βρυζα ως προεδρο της ΠΑΕ να μιλαει και να πειθει τον Ιβαν οχι τον ΑΣ.
ο Χατζοπουλος δηλαδη μπορει να παιρνει θεση και μαλιστα καταλυτικη για το γηπεδο της ομαδας ...
- Δευ 30 Ιουν 2025, 13:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙΙ
Χρόνια πολλά σε ολους τους γίγαντες Αποστοληδες του Φόρουμ να χαρούμε την πρωταθλήματαρα του ΠΑΟΚ μας την σεζόν που έρχεται
- Τρί 01 Ιούλ 2025, 22:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025
Επειδή πολλά γράφονται για την περσινή χρονιά. Πέρα από την μαλακιά με τον Μεϊτέ η ομάδα και πέρσι είχε σε πολύ μεγάλο ποσοστό ορθολογικές επιλογές ασχέτως αν εκ του αποτελέσματος αυτό δεν φάνηκε.
Πέρσι η ομάδα επσιξε με δυο κι μισό χάφ , και έφερε δυο επιθετικούς ενώ είχε άλλους δυο. Η τραγική ...
- Τρί 08 Ιούλ 2025, 13:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Μετά τη δοκιμή στον παο του Μαξίμοβιτς και την πιθανή φυγή του άμεσα θα ήθελα τη γνώμη των εμπειροτέρων απο εμένα για το αν κερδίσαμε η χάσαμε απο τη μη έλευση του σε εμάς.Προσωπικά εμένα μου άρεσε πριν έρθει στην Ελλάδα απο ενα μόνο παιχνίδι που τον είδα με την Μπαρτσελόνα και ήταν ανασταλτικα ...
- Τρί 15 Ιούλ 2025, 12:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Όταν κάποιος νιώθει ότι εξυβρίζεται, συκοφαντείται ή προσβάλλεται η τιμή του και η αξιοπρέπειά του, τότε θεωρώ ότι πρέπει να καταφεύγει στην δικαιοσύνη. Εφόσον θεωρεί ότι συμβαίνει αυτό.
Αν θεωρείς ότι κάποιος κάνει όλα τα παραπάνω και απλά, όπως φυσικά έχεις το δικαίωμα να μην τον βάλεις στο ...
- Τρί 15 Ιούλ 2025, 13:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Ποσό καλύτερα λειτουργούν τα πράγματα όταν είναι παρών ο Βράχος του Συλογου μας ; Μεγάλος ο Ιβαν αλλά χρειάζεται άμεσα μια ανανέωση το στελεχιακό δυναμικό της ΠΑΕ που λειτουργεί με πολυ χαμηλούς ρυθμούς . ( Δείτε λίγο τι συμπεριφορά βγάζουν μια μερίδα από το βόθροπόλεις ακομα κι για τον βιερινια ...
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 22:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Ποιος φορ βρε παιδιά;; Χάφ χθές!
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 12:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Επειδή έχω διαβάσει με προσοχή όλα τα ποσταρισματα του θέματος κι επειδή ήμουν κι ο μοναδικός που σας έγραψε στην σελίδα 299 στο νήμα του κωνσταντελια τι ακριβως θα συνέβαινε στην περίπτωση του Γιάννη , νομίζω ότι πρέπει να πούμε κάνα δυο πραγματάκια για το πως πραγματικά λειτουργεί η ΠΑΕ και όχι ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 16:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Επειδή έχω διαβάσει με προσοχή όλα τα ποσταρισματα του θέματος κι επειδή ήμουν κι ο μοναδικός που σας έγραψε στην σελίδα 299 στο νήμα του κωνσταντελια τι ακριβως θα συνέβαινε στην περίπτωση του Γιάννη , νομίζω ότι πρέπει να πούμε κάνα δυο πραγματάκια για το πως πραγματικά λειτουργεί η ΠΑΕ και ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 12:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Φαντάσου "αδύναμος" από τις κυρώσεις και πόλεμο κοβιντ κλπ..
Και μετράμε 1 Πρωτάθλημα, 1 Κύπελλο, 2 τελικοί κυπέλλου, ευρωπαϊκές πορείες, προπονητικό κέντρο με αγορασμενες εκτάσεις, ολοκληρωμένα σχέδια για γήπεδο.
Φαντάσου λοιπόν οτι με κυρώσεις και ως "αδύναμος", τί μισηγα έπεσε σε κάθε ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 23:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Αυτή την παπαριά ότι ΤΩΡΑ θα γίνουν οι δεσμεύσεις, όχι πχ το 2022-23 και εντελώς τυχαία ΤΩΡΑ χρειαζόμαστε νέο γηπεδο, όχι πχ το 2022-23 ή το 2028-29, μπορεί κάποιος να την υποστηρίξει με στοιχειωδώς ενήλικο τρόπο;
Μα είναι τόσο μα τόσο απλό. Ο Ιβάν δεν μπορεί να κάνει γήπεδο ΤΏΡΑ, ή αν το ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 23:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Φίλε μου το γήπεδο είναι στόχος ζωής όπως το έχτισαν οι πριν από εμάς. Δεν είναι προϊόν εκβιασμού και λανθασμένου χρονικού ορίζοντα Ο Ιβάν δεν μπορεί να κάνει γήπεδο Τώρα!!!! Εκτός κι αν ματώσει. Για αυτό γίνεται κι ολο αυτό το αλισβερίσι χωρίς ουσία . Σέρνουν τον Ιβάν σε μια διαδικασία που στην ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 00:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Το μνημόνιο φίλε icie είναι για τα πανηγύρια κι εντελώς πρόσχηματικο. Το έχει κάνει πενηνταρακια φίλος στην δεύτερη η τρίτη σελίδα του νήματος. Θα βοηθούσε πάρα πολύ να το διαβάσετε για να καταλάβετε. Ο Ιβάν ακόμη κι να ήταν τα πράγματα όπως το 2020 που ξεκίνησε ΑΥΤΟΣ κι κανένας άλλος όλη την ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 00:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Γιατι δεν διαβαζετε ρε παιδια πρωτα. Δεν μιλαω για τις 31/12. Λεω αν υπογραφει αυτο το μνημονιο και "αναγκαστει" να εμφανισει εγγυητική σε ενα χρονο μετα την υπογραφη και δεν το κανει, δεν θα απαξιωθει; Πως θα φταιει καποιος αλλος;
Αυτο αναρωτιεμαι. Τι κερδος εχει ο Σαββιδης να πει ψεματα για τα ...
- Τρί 12 Αύγ 2025, 15:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Μερικοι εκτος απ το να τρεχετε πισω απο ποστ και να βριζετε και ειρωνευεστε αποψη επι του θεματος εχετε; η οτι πει ο Ιβαν και η ΠΑΕ;
1)Πιστευετε οτι το μνημονιο της ΠΑΕ επρεπε να υπογραφει εκεινη την ημερα που παραδοθηκε;
2)Πρεπει να ζηταει εγγυησεις ο ΑΣ η οχι;;; Απ τα λεγομενα αρκετων φαινετε ...