Η αναζήτηση βρήκε 77 εγγραφές

Return

από Andrew R
Δευ 29 Σεπ 2025, 12:53
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu V

Όλα τα λεφτά η αντίδραση όλων των παικτών να ξορκίσουν το κακο όταν μετά την επίτευξη του δεύτερου τέρματος όλοι μαζί τρεξαν να πανυγηρισουν στον πάγκο. Σαν να ήθελαν να ξορκίσουν μια συνεχομενη κακοδαιμονία , για την οποία δεν είναι πραγματικά υπεύθυνοι. Ότι μπορεί να πάει ανάποδα σε ενα ματς μας ...
από Andrew R
Δευ 29 Σεπ 2025, 22:11
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

...

υπάρχει μια μεγάλη διαφορά με το ...πέρυσι,,,

αυτό που λέω το λέω βλέποντας ...οχι την δικιά μας την ομάδα...αλλα τους άλλους...

κανένας δεν είναι καλύτερος απο εμάς και αυτός...ουσιαστικά..είναι ο λόγος που ...πάνω κάτω...έχουμε το ίδιον παρονομαστή...

ολα τα χρόνια με αυτον τον ...
από Andrew R
Τρί 30 Σεπ 2025, 12:34
Jump to forum
Jump to topic

Νομίζω οτι είμαστε σε μια φάση που δεν έχει κανενα νοημα η σύγκριση με αλλη ομάδα. Ο ΠΑΟΚ θέλει γκρέμισμα και χτίσιμο απο την αρχή. Πραγματικά δεν με νοιάζει το τι θέση θα είμαστε στο τέλος της χρονιάς αρκεί να υπάρχει μια προοπτική για την επόμενη. Με τον Λουτσέσκου και αυτο το ρόστερ εγω δεν ...
από Andrew R
Τρί 30 Σεπ 2025, 13:13
Jump to forum
Jump to topic

Έχω μια απορια.
Υπήρξε άλλος προπονητης στην ιστορια του ΠΑΟΚ που να διαχειριστηκε ποιοτικοτερα και ακριβοτερα ροστερ από αυτά που διαχειριστηκε ο Λουτσέσκου?
Υπήρξε άλλος προπονητης στην ιστορια του ΠΑΟΚ που να διαχειριστηκε ροστερ που ηταν σε επιπεδο ποιοτητας τοσο κοντα με του γαυρου ή ακομη ...
από Andrew R
Τετ 01 Οκτ 2025, 12:31
Jump to forum
Jump to topic

Και ποιος είσαι εσύ ακριβώς που θα υπαγορέψεις στον οπαδό του ΠΑΟΚ τι θα κάνει;

Επίσης, τι εννοείς "το ίδιο ισχύει για τον οπαδό"; Αμείβονται αδρά οι οπαδοί για να υποστηρίξουν την ομάδα τους;

Τι γράφετε ρε σεις, έχετε χαζέψει τελείως;

Προσοχή αγαπητέ μου φίλε μου Σκαρταδο , κανείς λάθος εδώ ...
από Andrew R
Πέμ 02 Οκτ 2025, 12:38
Jump to forum
Jump to topic

Όπως ακριβώς το είπε ο προπονητής. Δεν υπάρχει ίχνος σοβαρότητας στο να μπαίνουν τελεσίγραφα Οκτώβρη μήνα με την ομάδα σε ομίλους europa κι δύο βαθμούς από τον πρώτο. Δεν είναι φυσικά η πρώτη φορά που συμβαίνει, κι αφορά ακόμη λιγότερο τον Λουτσεσκου πραγματικά. Η γκιλοτίνα απέναντι σε κάθε άνθρωπο ...
από Andrew R
Δευ 06 Οκτ 2025, 11:44
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

WestBlock4 έγραψε: Κυρ 05 Οκτ 2025, 21:57 Μεγάλη παραφωνία ο καμάρα δειχνει εκτος ομαδας.
Τρομερός λοβρεν μειτε σημερα,
Τον κενι τον πίστευα παρα πολυ αλλα πολλα λαθη
Ο κενυ είναι ο Σνάουτσνερ της τωρινής ομαδος . Όντως πολλά λάθη μπροστά σχεδόν απροσπέλαστος πίσω. Να πούμε οτι ΕΣΒΗΣΕ στην κυριολεξία τον πόντενσε!
από Andrew R
Δευ 06 Οκτ 2025, 12:15
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Ας ελπίσουμε οι σημερινή νίκη να μην είναι απλά ασπιρίνη σε βαριά άρρωστο ασθένη.

Πάρα πολύ σημαντική νίκη όσον αφορά την ψυχολογία η οποία όμως πρέπει να καταλάβουμε ότι ήρθε μέσα από ένα ποδόσφαιρο φουστανέλας.
Το ότι για ακόμα μία φορά η ομάδα έπρεπε να βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο για να ...
από Andrew R
Τετ 08 Οκτ 2025, 19:23
Jump to forum
Jump to topic

Η σύγκριση των στατιστικών θα έχει μια μικρή αξία με το τέλος του πρώτου γύρου όπου τουλάχιστον όλοι θα έχουν παίξε με όλους. Τώρα είναι τουλάχιστον αφελές να δούμε τα νούμερα και να κάνουμε συγκρίσεις με άλλες ομάδες

Οσο μεγαλυτερο το δειγμα τοσο κι πιο εγκυρο , δεν γινεται παρολα αυτα να ...
από Andrew R
Πέμ 09 Οκτ 2025, 12:47
Jump to forum
Jump to topic

Όταν σε κάθε ποστάρισμα που κάνω προσπαθώ να καταδείξω την τεράστια πληγή της δήθεν αντικειμενικής κριτικής που έχει κατακλύσει το το φόρουμ από πέρσι κιόλας , το να με εγκαλείς για φανατισμό είναι τουλάχιστον αστειο. Έχεις δίκιο όμως , δεν με ενδιαφέρει η προσωπική αντιπαράθεση αλλά μου είναι παρά ...
από Andrew R
Σάβ 11 Οκτ 2025, 21:16
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Ο τέλης δημιούργησε αντι-τεληκούς λόγω του ΑΣ που δημιουργεί προβλήματα στην ΠΑΕ ( είτε το ξέρει είτε όχι ) και λόγω του μέσου που έχει μπει σαν επικοινωνιολόγος του.
Μακάρι να έχει αγνά αισθήματα και να μεγαλουργήσει στο μπασκετ.

Ο κόλκας κάτι είπε στο foxbet και έχει μεγάλο δίκιο. Ότι μια ομαδα ...
από Andrew R
Τρί 14 Οκτ 2025, 13:00
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Πρέπει με κάποιο τρόπο να βρουν μια άκρη στην οικογένεια του ΠΑΟΚ κάποιος να πηγαίνει κι να φέρνει τον Γιανναρα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα σε όλα τα πα αθλήματα. Ο Γιάννης μπορεί να είναι το σύμβολο αλλά η πραγματική δύναμη κρυβόταν πίσω από αυτόν τον άνθρωπο . Καποιος δηλαδή ...
από Andrew R
Δευ 20 Οκτ 2025, 00:25
Jump to forum
Jump to topic

Δεν το κέρδισε αυτός το παιχνίδι
Ο Νίκολιτς το έχασε

Είναι λίγο προβοκατορικη αυτή η θέση του φίλου keeper κι μάλλον δημιουργεί εντυπώσεις πάρα στοχεύει στην αποκρυπτογράφηση της μονομαχίας των πάγκων που είδαμε. Αν τώρα πχ είχε μπει το δοκάρι ή στοιχειωδώς είχε ευστοχήσει η ΑΕΚ πχ κεφαλιά του ...
από Andrew R
Δευ 20 Οκτ 2025, 13:03
Jump to forum
Jump to topic

Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης

Όχι χθες δεν ήταν καλός , γιατί το μυαλό του δεν ήταν καλά . Έπαιζε με μια αδικαιολόγητη βιασύνη και μια προσπάθεια να αποδείξει πράγματα. Νομίζω ότι συνέβαινε λόγο ΑΕΚ . Στο physical game μπαίνει εύκολα γιατί είναι κι ιδιαίτερα δυνατό παιδί, αλλά πάντα το μεγαλύτερο προσόν ενός παίκτη είναι το ...
από Andrew R
Δευ 20 Οκτ 2025, 13:29
Jump to forum
Jump to topic

Δεν το κέρδισε αυτός το παιχνίδι
Ο Νίκολιτς το έχασε

Είναι λίγο προβοκατορικη αυτή η θέση του φίλου keeper κι μάλλον δημιουργεί εντυπώσεις πάρα στοχεύει στην αποκρυπτογράφηση της μονομαχίας των πάγκων που είδαμε. Αν τώρα πχ είχε μπει το δοκάρι ή στοιχειωδώς είχε ευστοχήσει η ΑΕΚ πχ κεφαλιά ...