Η αναζήτηση βρήκε 144 εγγραφές

Return

από Andrew R
Τετ 25 Φεβ 2026, 13:45
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις II

Είναι τρομακτικό να μην μπορεί να αντιληφθεί ο μέσος πσοκτσης τον κίνδυνο της παντελής απουσίας των ξένων διαιτητών από τα ματς πρωταθλήματος μας . Έτσι κι αλλιώς μια χαρά αγώνες παίρνουν . Το μίνιμουμ ειναι αυτό που απολαμβάνει η ομάδα έως τώρα αν το χάσει κι αυτό να μην ψάχνεται άλλου για φταίχτες ...
από Andrew R
Τετ 25 Φεβ 2026, 17:15
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ε.Π.Ο super league κ.λ.π "δημοκρατικές" δυνάμεις II

βρε ημαρτον ! προχθες ο αλλος βουταει για πεναλτι καθαρη κιτρινη πηγε στο χιονι και ο ιδιος παικτης ριχνει καρατια κι βγαζει ξανα νοκ αουτ τον παβλενκα και αντι φαουλ χτυπανε τα τυρια και κορνερ1!! ουτε για τα βασικα !!
από Andrew R
Πέμ 26 Φεβ 2026, 00:31
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα ΙV

αστεια δευτερη κιτρινη εκρινε την αδικη προκριση της παρι
από Andrew R
Σάβ 28 Φεβ 2026, 17:59
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Αστ. Τρίπολης 1/3 , 19:00 , Novasports prime

Μιας κι εκλεισε το νημα με την θελτα ας δωσω μια απαντηση στον καλο φιλο Artigas που μιλησε για επιλογη πρωταθληματος σε βαρος της ευρωπης εγραψε ο φιλος

'Θελω να συμφωνήσω μαζι σου αλλα δεν μπορω
Ο ΠΑΟΚ στο παιχνιδι με την Θελτα στο λιγκ φεισ εκανε ροτεισιον γιατι ειχε "κρισιμο" παιχνιδι με την ...
από Andrew R
Δευ 02 Μαρ 2026, 13:27
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

Πάντως στο ματς του βαζελου με τον Άρη τον πέρασαν πριονοκορδέλα τον συντοπίτη , και το είχαν κάνει κι σε εμάς στον πρώτο γύρο . Δεν ξέρω αν η δύναμη παρέμβασης στα πράγματα του Αλαφούζου είναι για να πιάσει την τετράδα ή αν μπορεί να επαναλάβει τόσο ευνοϊκές διαιτησίες για αυτόν κι στα πλάι οφ ...
από Andrew R
Δευ 02 Μαρ 2026, 13:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Η περσινή χρόνια ήταν εγκληματική γιατί η γελοιότητα του μέσου μιντιακού οπαδού του ΠΑΟΚ ζητούσε από την ομάδα να αποδώσει καλύτερα με μείον τον Μειτε κι τον κουλιερακη . Με δυο κι μισό αμυντικά χάφ καθώς ο Σβαμπ είχε υποστεί σχεδόν πνευμονία , πρόγραμμα λαιμητόμο , κι μια ξεκάθαρη κι στοχευμένη ...
από Andrew R
Τετ 04 Μαρ 2026, 13:34
Jump to forum
Jump to topic

Re: Κηφισιά - ΠΑΟΚ 4/3/26 20:00, Cosmote Sport 1 HD

obanebane έγραψε: Τετ 04 Μαρ 2026, 11:57 Τι άγχος ρε μαλακες, θα τους διαλύσουμε τους φλώρους.
:pano: :opaokara: :pano: :opaokara: :pano: :opaokara: :pano: :opaokara: :pano:
από Andrew R
Παρ 06 Μαρ 2026, 13:16
Jump to forum
Jump to topic

Re: Κηφισιά-ΠΑΟΚ 1-4, Mvp - Σχόλια & Παραλειπόμενα

Ότι μας πιάνει κρίση ηθικής όταν μια (δύο? τρεις? σε όλη τη σεζόν) αμφισβητούμενη φάση δίνεται υπέρ μας πρέπει να το κοιτάξουμε.
Έχουμε μάθει να μην παίρνουμε ούτε τα εξοφθαλμα και δεν ξέρουμε πώς να το διαχειριστούμε.

Ο διαιτητής σφυρουσε τα πάντα , έδωσε 400 φάουλ, έδωσε κι αυτό.

Ελπίζω και ...
από Andrew R
Κυρ 08 Μαρ 2026, 16:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Κ17 2025-2026

ευχαριστουμε τον φιλο ΤΣΕ για την ενημερωση και τις αμεσες πληροφοριες :opaokara:
από Andrew R
Δευ 16 Μαρ 2026, 13:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Όταν είχε γίνει η επίθεση στον τζηλο με το βίντεο όπου φώναζε για βοήθεια ο Γιώργης είχε ανεβάσει ένα πίνακα με την κάλυψη του γεγονότος από τα ΜΜΕ όπου σε μερικα από αυτά είχε παίξει 15 είδηση με 22 δευτερόλεπτα αναφορά κι χωρίς την προβολή του βίντεο . Από την ημέρα της δολοφονίας είχαμε κι έχουμε ...
από Andrew R
Τετ 18 Μαρ 2026, 13:41
Jump to forum
Jump to topic

Η αεκ παραμένει η ΜΟΝΗ ομάδα που έφυγε απτο γήπεδο και "νίκησε" οπότε :lol:

Όχι η μόνη..
Ο πρώτος διδάξας που έφυγε μόνος του από το γήπεδο χωρίς άδεια διαιτητή ήταν ο οσφπ. Ο Αρετόπουλος δεν είχε δώσει εντολή εισόδου στα αποδυτήρια. Αν θες τη γνώμη μου του οσφπ ήταν μεγαλύτερο νταηλίκι από ...
από Andrew R
Πέμ 19 Μαρ 2026, 13:19
Jump to forum
Jump to topic

Όχι η μόνη..
Ο πρώτος διδάξας που έφυγε μόνος του από το γήπεδο χωρίς άδεια διαιτητή ήταν ο οσφπ. Ο Αρετόπουλος δεν είχε δώσει εντολή εισόδου στα αποδυτήρια. Αν θες τη γνώμη μου του οσφπ ήταν μεγαλύτερο νταηλίκι από της άεκ και ότι έγινε ήταν ο ορισμός του κάνω ότι θέλω και λογαριασμό δε ...
από Andrew R
Πέμ 26 Μαρ 2026, 13:33
Jump to forum
Jump to topic

Re: Πρωτάθλημα SL 2025-26

Φιλαράκια μου καλά τα πράγματα είναι παρά πολύ απλά , το δικό μας πρόγραμμα είναι το ΙΔΑΝΙΚΟ , με μια τεράστια προϋπόθεση . Την νίκη στην πρώτη αγωνιστική . Αν κερδίσουμε έχουμε διμιουργησει τις προϋποθέσεις γαι να θριαμβεύσουμε . Πιο πολύ παραλληλίζω αυτό το ματς με το άλλιστου του μνήμης αγώνα ...
από Andrew R
Δευ 06 Απρ 2026, 12:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: 8. Soualiho Meïté

Το χάνω γιατί γαμησα την πρώτη τετράδα όλη τη χρονιά έχασα από τα λιμα, και πλέον ξεκάθαρα λόγω τραυματισμών. Δε νομίζω να υπήρχε άλλη ομάδα στην Ελλάδα που με τόσους τραυματίες θα πήγαινε όσο σχετικά καλά πήγε ο ΠΑΟΚ. Φέτος όλα γύρισαν ανάποδα. Δεν υπάρχει ομάδα που θα μπορούσε να αντιμετωπίσει ...
από Andrew R
Τρί 07 Απρ 2026, 11:28
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Η ομαδα έχει κάνει τεράστια βήματα ή καλύτερα άλματα προόδου σε τεχνοκρατικό επίπεδο πχ τμήμα μάρκετιγκ , αλλά μηδενική παραγωγή σε επίπεδο αμιγώς ποδοσφαιρικών στελεχών . Κι αυτό πληρώνουμε σχεδόν κάθε χρόνια, φέτος κάναμε βήματα προόδου , αλλα δεν μας εγγυάται κανείς ότι εχουνε αφήσει πίσω τις ...