Η αναζήτηση βρήκε 488 εγγραφές

Return

από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Δευ 04 Αύγ 2025, 09:31
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Στο μεταξύ τα ίδια άτομα που μετράνε ως έξοδα ακόμα και τα μπουκαλάκια νερού της προετοιμασίας για να πείσουν (τον εαυτό τους?) ότι σκάμε χρήμα, θεωρούν όχι πχ το 3 χρόνια επί 2,5Μ στον Γιόβιτς είναι πολλά και τρελό ρίσκο, αλλά το 3,5Μ στη Νάπολι και το 3χ1,5Μ στον Κεντίρα είναι λελογισμένη κίνηση ...
από renegade
Δευ 04 Αύγ 2025, 09:38
Jump to forum
Jump to topic

Οκ τα 2,5 - 3 εκ για Γιόβιτς είναι πολλά ενώ τα 3,5 εκ αγορά και 1,5 εκ σε Κεντίρα είναι νορμάλ.
Παιδιά ο Γιόβιτς είναι ενεργό μέλος των πλάβι . Μια χαρά κίνητρο έχει, αν δεν είχε θα βρισκόταν τώρα στα εμιράτα.
Φτάσαμε να προτιμάμε των Γιακουμάκη στα 30 plus από τον Γιόβιτς στα 28.

Έτσι όπως ...
από WestBlock4
Δευ 04 Αύγ 2025, 09:46
Jump to forum
Jump to topic

Ας πάρουν όποιον θέλουν... η χανουμισα προφανώς εχει λεφτα να δωσει. Εμεις δεν εχουμε.
Απλα γελοιοποιουνται ολοι ειτε στη διοικηση ειτε αρδ που λενε δεν έρχονται ελλαδα κ κατι για όνειρα κλπ.
Μια χαρα έρχονται ελλαδα οταν βάλεις το χέρι στη τσέπη,
από makispaspartou
Δευ 04 Αύγ 2025, 09:48
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ πάντως δε ζητάω πρωτάθλημα και νταμπλ από τον Λουτσέσκου αν οι παίκτες του άξονα που θα έρθουν είναι επιπέδου Γιακουμάκη.
Μακάρι να ξανά κάνει μαγικά και να το πάρει. Απαίτηση πάντως δε θα έχω και ανάλογα θα τον κρίνω.
από makispaspartou
Δευ 04 Αύγ 2025, 10:07
Jump to forum
Jump to topic

Μία από τις προτάσεις στα φορ, μαντέψτε ποιου, ήταν ο Αμπέλ Ρουίθ.
Δεν ξέρω αν ήταν ο νούμερο ένα ή ο νούμερο δύο, ξέρω ότι ήταν δεδομένα μία καλή επιλογή, παίκτης που κάνει τσεκ σε πολλά κουτάκια από τα ζητούμενα του Λουτσέσκου και ένα όνομα που σίγουρα θα προκαλούσε ενθουσιασμό στους οπαδούς ...
από obanebane
Δευ 04 Αύγ 2025, 10:08
Jump to forum
Jump to topic

Εγω θεωρώ ότι η μεταγραφή Γιακουμακη θα χαλάσει, το κόστος απόκτησης του παιχτη και το ύψος του συμβολαίου του ,είναι δύσκολο να κάνουν τους Μεξικανους να αποδεχθούν τα πιθανά για τα δεδομένα,ψίχουλα που θα δίνει ο ΠΑΟΚ.
Όλο και κάποια ομάδα θα βρεθεί να δώσει κάτι παραπάνω,πολύ πιθανό από το MLS ...
από Dimitris_L4
Δευ 04 Αύγ 2025, 10:11
Jump to forum
Jump to topic

Σκεφτεσαι μετα την αποκτηση Γιοβιτς της χαρτινης, να χαλασει του Γιακουμακη σε εμας!!????!!! ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ...
από obanebane
Δευ 04 Αύγ 2025, 10:21
Jump to forum
Jump to topic

Προσωπικά δεν ξέρω πόσα δίνει ο ΠΑΟΚ, εγώ αυτό που λέω είναι ότι αν ήμουν ο πρόεδρος των μεξικανων, θα ζήταγα για δανεισμό, 500 χιλιάρικα ενοίκιο και κάλυψη όλου του ετήσιου συμβολαίου του παίχτη,για να πέσω στο τέλος στην απλή κάλυψη ολοκλήρου του συμβολαίου.
Υπάρχει περίπτωση ο ΠΑΟΚ να δώσει 2,8 ...
από john4serres
Δευ 04 Αύγ 2025, 10:56
Jump to forum
Jump to topic

Αυτός ο τρόπος και η πολιτική διοίκησης του Ιβάν Σαββίδη και των υπαλλήλων του στον τομέα των μεταγραφών και της δόμησης του ροστερ , με έχουν κάνει να συμπαθήσω τον προπονητή Ραζβαν Λουτσέσκου.
Τον οποίο ήθελα εκτός ομάδας για διάφορους λόγους.
Σπαθιά να καταπιεί;;;

Και μην μου πείτε για ...
από pagotatzis
Δευ 04 Αύγ 2025, 11:01
Jump to forum
Jump to topic

Ο Τσορμπατζόγλου βγήκε στο sport-fm και μίλησε για τις πιθανές εντεκάδες και ανάφερε τον Πέλκα για plan B στα for για τα ματς με τους αυστριακούς !

είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν δύο for και δεν θα υπολογίζεται ο Μύθου για τρίτος!
από navigator11
Δευ 04 Αύγ 2025, 11:07
Jump to forum
Jump to topic

Θα πουλήσουμε τον Μεϊτέ στη βαζέλα.
Να πάρει λίγη ζωούλα και το φόρουμ. :lol:
από nunies4
Δευ 04 Αύγ 2025, 11:37
Jump to forum
Jump to topic

Με δεδομένο ότι ο Γιακουμακης λογικά θα κλείσει σήμερα ή αύριο αν όλα πάνε καλά γιατί ΠΑΟΚ είσαι, μία πρόκριση επί της Βολφσμπεγκερ θα δώσει ηρεμία για τις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις.

Τα υπογκρουπ που έχουμε σε Europa league, ειδικά αν αποφύγουμε το ζευγάρι της Μπραν, είναι πραγματικά ...
από john4serres
Δευ 04 Αύγ 2025, 12:11
Jump to forum
Jump to topic

Φέρτε Κουρμπέλη να ανατρέψουμε το mood.
από JohnDag
Δευ 04 Αύγ 2025, 12:29
Jump to forum
Jump to topic

Θεωρώ ότι το να τελειώσει θετικά το θέμα Γιακουμάκη είναι κομβικής σημασίας για τον σχεδιασμό πάντως.

Ήμουν εξαρχής θετικός για τον παίχτη αλλά τον μελέτησα αρκετά από την στιγμή που ανακοινώθηκε το ενδιαφέρον μας και πλέον δηλώνω πολύ θετικός. Και για τον συγκεκριμένο παραβλέπω και το γεγονός ότι ...
από nunies4
Δευ 04 Αύγ 2025, 12:56
Jump to forum
Jump to topic

Προταση για Τσαλοφ λεει ο Κολκας απο Ρωσια.
Αντικαταστατης με βαρυ ονομα μετα την προκριση με τους Αυστριακους