Μπορεί να τα είπε ελαφρώς έξω από τα δόντια ο Bane αλλά δηλώνω κι εγώ ότι αν πάμε πάλι να καλύψουμε τα 2-3 κενά μας αποκλειστικά με δανεικούς και αγύριστους (γιατί κάτι τέτοιο βγαίνει ως συμπέρασμα από τα ονόματα που ακούγονται τελευταία) θα ρίξω πολύ κράξιμο.
Δεν γίνεται με τόσα έσοδα από πωλήσεις ...
Η αναζήτηση βρήκε 488 εγγραφές
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 18:00
- Jump to forum
- Jump to topic
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 18:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Εδώ που φτάσαμε μόνο το τελικό αποτέλεσμα μετράει.
Δεν με νοιάζει αν μας πουν μετά ότι κυνηγούσαν περιπτωσαρες και δίναμε 4 για αγορά και 2+ για συμβόλαιο, αλλά καταλήξουμε με τον Γιακουμάκη και τον Σεντιρα.
Η ομάδα την άλλη εβδομάδα ξεκινάει τις Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της με σημαντικά κενά.
Αν ...
Δεν με νοιάζει αν μας πουν μετά ότι κυνηγούσαν περιπτωσαρες και δίναμε 4 για αγορά και 2+ για συμβόλαιο, αλλά καταλήξουμε με τον Γιακουμάκη και τον Σεντιρα.
Η ομάδα την άλλη εβδομάδα ξεκινάει τις Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της με σημαντικά κενά.
Αν ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 18:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Στεργιάδης: Προχωρημένο του Γιακουμακη, χαφ μετά τς ματσ με τους Αυστριακούς.
Paok24: Έτσι όπως έγιναν τα πράγματα μπορεί να δούμε πρώτα χαφ και μετά φορ καθώς του Γιακουμακη είναι περίπλοκο.
ΕΓΩ: Δεν θα πάρουμε κανέναν.
Paok24: Έτσι όπως έγιναν τα πράγματα μπορεί να δούμε πρώτα χαφ και μετά φορ καθώς του Γιακουμακη είναι περίπλοκο.
ΕΓΩ: Δεν θα πάρουμε κανέναν.
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 19:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Η γκοντζαρεβα υπάλληλος είναι. Εκτελεί εντολές.
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 20:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Ελάχιστα έξυπνα να φερθείς έχεις μπει ομίλους Τσαμπιολί που σε αλλάζουν πίστα ως club...
Η οικονομική πολιτική που ακολουθει πιστά από το 2020 ο μεγαλομέτοχος,ειναι το χειροφρενο που ονομάζεται αυτάρκεια.Δεν αλλάζεις πίστα με μια συμμετοχή στο ch l.Μόνο με αλλαγή οικονομικής πολιτικής.Μόνο ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 20:36
- Jump to forum
- Jump to topic
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 20:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Η οικονομική πολιτική που ακολουθει πιστά από το 2020 ο μεγαλομέτοχος,ειναι το χειροφρενο που ονομάζεται αυτάρκεια.Δεν αλλάζεις πίστα με μια συμμετοχή στο ch l.Μόνο με αλλαγή οικονομικής πολιτικής.Μόνο με ΒΑΡΒΑΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ.
Πριν το 20 πόσο διαφορετική ήταν η πολιτική ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 22:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι dejavu ζούμε ρε θεέ μου. Αρχίσαμε πάλι για το ffp. Το οποίο πρόσφατα κι όλας συζητούσαμε και λέγαμε ότι έχει αλλάξει.
Ειλικρινά ο καθένας έχει στο μυαλό του ένα σενάριο και πορεύεται.
Ειλικρινά ο καθένας έχει στο μυαλό του ένα σενάριο και πορεύεται.
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 22:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Εχω αρχισει να πιστευω οτι Ιβαν αποφασισε αυτο το καλοκαιρι να κανει limit testing για το ποσο μπορει ο κοσμος να αντεξει πριν γυρισει το ματι τους. Δε γινεται ρε φιλε αυτο το πραγμα.
Εχω χασει μια 5ετια ζωης αυτο το καλοκαιρι. Για τον θεο φερτε κανα παικτη της προκοπης.
Εχω χασει μια 5ετια ζωης αυτο το καλοκαιρι. Για τον θεο φερτε κανα παικτη της προκοπης.
- Κυρ 03 Αύγ 2025, 12:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Εσεις που το εχετε παρει αποφαση οτι η ομαδα ειναι παρατημενη εξι χρονια κλπ και καθε χρονο τα ιδια και τρεις το λαδι πεντε η φετα και μα και μου. Γιατι ασχολειστε; Αληθεια προσπαθω να καταλαβω. Ειναι καποιο φετιχ; Για γουρι; Ειλικρινα πιστευετε οτι αν γραφετε δεκαπεντε φορες τη μερα επι τρεις ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 09:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Να είμαστε σοβαροί. Ο Γιόβιτς είναι 27 στα 28, έπαιξε Μίλαν πέρυσι όχι βασικός, είναι διεθνής με την εθνική Σερβίας και αν και σε πτώση ιδίως για το κορυφαίο επίπεδο στην Ελλάδα πιστεύω θα γράψει άνετα και νούμερα αλλά θα είναι και μια πολύ καλή μεταγραφή.
- Δευ 04 Αύγ 2025, 09:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Σωστός, γιαυτό Κουβεντιδη ,πριν μιλήσεις να σκέφτεσαι.
Παντως οι περισσότεροι Γιουγκοι που η καριέρα τους έχει πτώση, προτιμάνε ομάδες με Γιουγκους προπονητές,για να κάνουν επανεκκίνηση.
Είναι πολλά τα χρόνια πάντως που ο συγκεκριμένος είναι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας και δύσκολα να επανέλθει σε ...
Παντως οι περισσότεροι Γιουγκοι που η καριέρα τους έχει πτώση, προτιμάνε ομάδες με Γιουγκους προπονητές,για να κάνουν επανεκκίνηση.
Είναι πολλά τα χρόνια πάντως που ο συγκεκριμένος είναι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας και δύσκολα να επανέλθει σε ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 09:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Οκ τα 2,5 - 3 εκ για Γιόβιτς είναι πολλά ενώ τα 3,5 εκ αγορά και 1,5 εκ σε Κεντίρα είναι νορμάλ.
Παιδιά ο Γιόβιτς είναι ενεργό μέλος των πλάβι. Μια χαρά κίνητρο έχει, αν δεν είχε θα βρισκόταν τώρα στα εμιράτα.
Φτάσαμε να προτιμάμε των Γιακουμάκη στα 30 plus από τον Γιόβιτς στα 28.
Παιδιά ο Γιόβιτς είναι ενεργό μέλος των πλάβι. Μια χαρά κίνητρο έχει, αν δεν είχε θα βρισκόταν τώρα στα εμιράτα.
Φτάσαμε να προτιμάμε των Γιακουμάκη στα 30 plus από τον Γιόβιτς στα 28.
- Δευ 04 Αύγ 2025, 09:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό που διώχνουμε παίκτες χωρίς να έχουμε πάρει με τόση ευκολία με ξεπερνάει.
Να φύγει ο Τσάλοφ, ο Ντεσπόντοφ..
Ας έρθει αν έρθει ο Γιακουμάκης, να παίξει ένα - δύο παιχνίδια και βλέπουμε ποιον θα θέλουμε να διώξουμε.
Καλά για Δεσπότοφ είναι ανέκδοτο να θέλουμε να φύγει εκτός κι αν κι ο ίδιος ...
Να φύγει ο Τσάλοφ, ο Ντεσπόντοφ..
Ας έρθει αν έρθει ο Γιακουμάκης, να παίξει ένα - δύο παιχνίδια και βλέπουμε ποιον θα θέλουμε να διώξουμε.
Καλά για Δεσπότοφ είναι ανέκδοτο να θέλουμε να φύγει εκτός κι αν κι ο ίδιος ...
- Δευ 04 Αύγ 2025, 09:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Γιατί δεν λες 2 στα τελευταία 7 και λες 1 στα τελευταία 6; και υπάρχει και ένα κύπελλο ενδιάμεσα. Και 3 δεύτερες θέσεις. Καθόλου άσχημα για 'παρατημένη' ομάδα λέω εγώ. Τι περίμενες δηλαδή, πρωτάθλημα κάθε χρόνο; Οι ανταγωνιστές δηλαδή (εκτός του γάβρου) που δεν είναι παρατημένοι, τι παραπάνω ...