O Κολκας τωρα λεει οτι ο Παισιαδης (βολει) δεν εχει καν ιδεα για αυτο.Sera4 έγραψε: Πέμ 11 Σεπ 2025, 09:02 Εννοείται πως αν δεν ρουφιανευόταν αυτή η συνάντηση στα ΜΜΕ, δεν θα έβγαινε καμία ανακοίνωση. Τώρα που μαθεύτηκε βαφτίστηκε....βόλλευ![]()
Η αναζήτηση βρήκε 196 εγγραφές
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 09:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 10:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Ησαιαδης Μπεκιαρης Γιαννακοπουλου είναι επικίνδυνοι να χειρίζονται οποιοδήποτε θέμα που αφορά τον ΠΑΟΚ, πόσο μάλλον το τεράστιο θέμα του Νέου γήπεδου.
Συνεχώς με λάθος κινήσεις, σπέρνουν διχασμό ενώ κάνουν και τον κόσμο του ΠΑΟΚ να στρέφεται εναντίον όπως όλα δείχνουν νέου μεγαλομετοχου της ΚΑΕ ...
Συνεχώς με λάθος κινήσεις, σπέρνουν διχασμό ενώ κάνουν και τον κόσμο του ΠΑΟΚ να στρέφεται εναντίον όπως όλα δείχνουν νέου μεγαλομετοχου της ΚΑΕ ...
- Παρ 12 Σεπ 2025, 10:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Πιστευω ακραδαντα οτι η συμφωνια ανεγερσης της νεας τουμπας, εχει ηδη υπογραφει μεταξυ θεσσαλονικεα και
cASh ΠΑΟΚ
cASh ΠΑΟΚ
- Παρ 12 Σεπ 2025, 19:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Υπάρχουν παγωμένα Ρωσικά κεφάλαια (230δις) κυριος στο Βέλγιο, αλλά δεν τολμάνε να τα πειράξουν από το 2022 γιατί εκτός από παράνομο βάση δικαίου(πειρατεία), θα ήταν αφορμή για μαζική αποχώρηση κεφαλαίων από το τραπεζικό μας σύστημα.
Γιατί να αφήσει ρευστό/επενδύσεις ο χ Σαουδάραβας, Κινέζος ...
- Σάβ 13 Σεπ 2025, 22:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Μου κάνει τρομερά - άσχημη - εντύπωση πως συνοπαδοί παρακαλούν να πάρει ο Σαββίδης την ομάδα και να παίζει αλλού, να σηκώσει ακόμα και νέο γήπεδο αλλού (ενώ ας πούμε το σενάριο πως φτιάχνει ο Μυστακίδης τη Τούμπα).
Ξέχωρα ότι από πού προκύπτει πως ένα νέο στάδιο σε άλλη περιοχή θα ήταν πιο φθηνό ...
- Κυρ 05 Οκτ 2025, 10:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτή είναι παλληκάρισια παοκτσηδικη στάση ας τά ακούνε κάποιοι
- Τετ 08 Οκτ 2025, 20:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Απολύτως τίποτα τα μάστερ πλάν που κόστισαν κάνα τριάρι χαρτιά
Απολύτως τίποτα το κομμένο σου τηλεοπτικό Ιούλιο του 2019 με το που βγήκε στην εξουσία το μλκσμν
Απολύτως τίποτα που σε υποβίβασαν εν ώρα αγώνα για στημένη υπόθεση
Απολύτως τίποτα ο Covid που πάγωσε ο πλανήτης
Απολύτως τίποτα ο ...
Απολύτως τίποτα το κομμένο σου τηλεοπτικό Ιούλιο του 2019 με το που βγήκε στην εξουσία το μλκσμν
Απολύτως τίποτα που σε υποβίβασαν εν ώρα αγώνα για στημένη υπόθεση
Απολύτως τίποτα ο Covid που πάγωσε ο πλανήτης
Απολύτως τίποτα ο ...
- Σάβ 18 Οκτ 2025, 10:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Aυτό που σχεδόν όλοι νομίζουν οτι η ενδεχομένη έλευση του Θεσσαλονικέως στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ θα συνδυασθεί με απογείωση , καλό θα είναι να κρατούν "μικρό καλάθι"
Οι νεότεροι ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ και καλό είναι να ερευνήσουν και να μάθουν ότι όταν την δεκατεία του '80 το μπάσκετ ηταν στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ τι ...
Οι νεότεροι ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ και καλό είναι να ερευνήσουν και να μάθουν ότι όταν την δεκατεία του '80 το μπάσκετ ηταν στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ τι ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 17:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Το μνημόνιο της ΠΑΕ μιλούσε γενικά για εγγυήσεις. Αυτο τις κάνει συγκεκριμενες. Μπορεί να μοιάζει μικρή η διαφορά αλλά προφανώς δεν είναι.
@Joshua είσαι εργολάβος ή έχεις παραπλήσιο αντικείμενο; Ερώτηση :το 70% είναι το στάνταρ σε τέτοιες περιτπωσεις ή το 30%;
Επισης εννοείτε ότι δεν ...
- Σάβ 25 Οκτ 2025, 17:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν έχω να προσάψω τίποτα σε κανέναν οπαδό του ΠΑΟΚ. Ούτε εγώ ούτε εσύ ούτε εμείς ούτε αυτοί είναι διοίκηση στον ας. ΟΛΟΙ δικαιούνται να έχουν άποψη. Δεν τα έχω με κανέναν οπαδό που θέλει τέλη ή ιβαν. Το δίλημμα δεν είναι αυτό. Εμένα με νοιάζει τι κάνει ο ας και πως κινείται.οπως δε θα δεχτώ να ...
- Τρί 28 Οκτ 2025, 09:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάποιες απορίες
1.Την προηγούμενη εβδομάδα η ΠΑΕ ζήτησε συνάντηση και ο ΑΣ αρνήθηκε και είπε θα συναντηθούμε την επόμενη εβδομάδα. Τι περιμενει ο ΑΣ για να συναντηθουνε ή για να ζητησει δημοσια τι ζηταει απο την ΠΑΕ (με καθυστερηση 2.5 μηνων);
2. Οι συνφορουμιτες που εξυμνούσαν τον ΑΣ που χαθηκαν ...
1.Την προηγούμενη εβδομάδα η ΠΑΕ ζήτησε συνάντηση και ο ΑΣ αρνήθηκε και είπε θα συναντηθούμε την επόμενη εβδομάδα. Τι περιμενει ο ΑΣ για να συναντηθουνε ή για να ζητησει δημοσια τι ζηταει απο την ΠΑΕ (με καθυστερηση 2.5 μηνων);
2. Οι συνφορουμιτες που εξυμνούσαν τον ΑΣ που χαθηκαν ...
- Πέμ 30 Οκτ 2025, 17:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Με το λοιπον,θα απογοητευσω κοσμο,εφτασα εξω απο τα γραφεια του Α.Σ. 20.15,ηταν κλειστα.Το τηλ δεν το σηκωναν.Ενω μου ειπε η γυναικα να περασω μεχρι 21.00.Θα μου πεις,σημερα εχει αγωνα,μα το ειπαμε τηλεφωνικα κ μου ειπε να περασω.
Υ.Γ. αυριο θα ξαναπαρω τηλ,δεν θα το αφησω ετσι.
Δε μπαίνεις ...
- Παρ 31 Οκτ 2025, 14:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτο που θα επρεπε να ειναι αναρτημενο στην επισημη ιστοσελιδα του ΑΣ, ειναι το καταστατικο.
Για να κανει αιτηση εγγραφης καποιος, πρεπει εκ των προτερων να γνωριζει τις υποχρεωσεις και τα δικαιωματα του.
Εμεις ομως το κραταμε επτασφραγιστο μυστικο.
Τους λογους τους γνωριζουν ο Κατσαρης, ο Ησαιαδης ...
Για να κανει αιτηση εγγραφης καποιος, πρεπει εκ των προτερων να γνωριζει τις υποχρεωσεις και τα δικαιωματα του.
Εμεις ομως το κραταμε επτασφραγιστο μυστικο.
Τους λογους τους γνωριζουν ο Κατσαρης, ο Ησαιαδης ...
- Πέμ 20 Νοέμ 2025, 23:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση
Ο αναλυτής της καρδιάς μας τι λέει για ρο ρωσσοουκρανικο; Τα καπιταλ κοντρολσσσς
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhgnM-vOq3hRlMtv9mn6E1Npla7Y9_LUB0ZsRh3Hi-2h11uIQq6noF-dC3-0Plbc2garYro5mcKNc84uuPaIweTV_otwWHbg036JrYo1CrKYZKFQfKreyK8jUjwH-b5rLf3eCLLYM12cBk/s400 ...
- Παρ 21 Νοέμ 2025, 18:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση
Μόρντορ Τούμπα, το όνομα!