Η αναζήτηση βρήκε 196 εγγραφές

Return

από aivas19
Πέμ 11 Σεπ 2025, 09:43
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Sera4 έγραψε: Πέμ 11 Σεπ 2025, 09:02 Εννοείται πως αν δεν ρουφιανευόταν αυτή η συνάντηση στα ΜΜΕ, δεν θα έβγαινε καμία ανακοίνωση. Τώρα που μαθεύτηκε βαφτίστηκε....βόλλευ :geek:
O Κολκας τωρα λεει οτι ο Παισιαδης (βολει) δεν εχει καν ιδεα για αυτο.
από Psagmenos4
Πέμ 11 Σεπ 2025, 10:08
Jump to forum
Jump to topic

Ησαιαδης Μπεκιαρης Γιαννακοπουλου είναι επικίνδυνοι να χειρίζονται οποιοδήποτε θέμα που αφορά τον ΠΑΟΚ, πόσο μάλλον το τεράστιο θέμα του Νέου γήπεδου.
Συνεχώς με λάθος κινήσεις, σπέρνουν διχασμό ενώ κάνουν και τον κόσμο του ΠΑΟΚ να στρέφεται εναντίον όπως όλα δείχνουν νέου μεγαλομετοχου της ΚΑΕ ...
από Cylon-4
Παρ 12 Σεπ 2025, 10:46
Jump to forum
Jump to topic

Πιστευω ακραδαντα οτι η συμφωνια ανεγερσης της νεας τουμπας, εχει ηδη υπογραφει μεταξυ θεσσαλονικεα και
cASh ΠΑΟΚ
από Maklaz
Παρ 12 Σεπ 2025, 19:47
Jump to forum
Jump to topic

Υπάρχουν παγωμένα Ρωσικά κεφάλαια (230δις) κυριος στο Βέλγιο, αλλά δεν τολμάνε να τα πειράξουν από το 2022 γιατί εκτός από παράνομο βάση δικαίου(πειρατεία), θα ήταν αφορμή για μαζική αποχώρηση κεφαλαίων από το τραπεζικό μας σύστημα.
Γιατί να αφήσει ρευστό/επενδύσεις ο χ Σαουδάραβας, Κινέζος ...
από renegade
Σάβ 13 Σεπ 2025, 22:02
Jump to forum
Jump to topic

Μου κάνει τρομερά - άσχημη - εντύπωση πως συνοπαδοί παρακαλούν να πάρει ο Σαββίδης την ομάδα και να παίζει αλλού, να σηκώσει ακόμα και νέο γήπεδο αλλού (ενώ ας πούμε το σενάριο πως φτιάχνει ο Μυστακίδης τη Τούμπα).
Ξέχωρα ότι από πού προκύπτει πως ένα νέο στάδιο σε άλλη περιοχή θα ήταν πιο φθηνό ...
από eorptol1
Κυρ 05 Οκτ 2025, 10:08
Jump to forum
Jump to topic

Αυτή είναι παλληκάρισια παοκτσηδικη στάση ας τά ακούνε κάποιοι
από loukas karadimos
Τετ 08 Οκτ 2025, 20:23
Jump to forum
Jump to topic

Απολύτως τίποτα τα μάστερ πλάν που κόστισαν κάνα τριάρι χαρτιά

Απολύτως τίποτα το κομμένο σου τηλεοπτικό Ιούλιο του 2019 με το που βγήκε στην εξουσία το μλκσμν

Απολύτως τίποτα που σε υποβίβασαν εν ώρα αγώνα για στημένη υπόθεση

Απολύτως τίποτα ο Covid που πάγωσε ο πλανήτης

Απολύτως τίποτα ο ...
από warmeater
Σάβ 18 Οκτ 2025, 10:49
Jump to forum
Jump to topic

Aυτό που σχεδόν όλοι νομίζουν οτι η ενδεχομένη έλευση του Θεσσαλονικέως στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ θα συνδυασθεί με απογείωση , καλό θα είναι να κρατούν "μικρό καλάθι"
Οι νεότεροι ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ και καλό είναι να ερευνήσουν και να μάθουν ότι όταν την δεκατεία του '80 το μπάσκετ ηταν στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ τι ...
από joshua
Τετ 22 Οκτ 2025, 17:13
Jump to forum
Jump to topic

Το μνημόνιο της ΠΑΕ μιλούσε γενικά για εγγυήσεις. Αυτο τις κάνει συγκεκριμενες. Μπορεί να μοιάζει μικρή η διαφορά αλλά προφανώς δεν είναι.

@Joshua είσαι εργολάβος ή έχεις παραπλήσιο αντικείμενο; Ερώτηση :το 70% είναι το στάνταρ σε τέτοιες περιτπωσεις ή το 30%;

Επισης εννοείτε ότι δεν ...
από Taseos
Σάβ 25 Οκτ 2025, 17:46
Jump to forum
Jump to topic

Δεν έχω να προσάψω τίποτα σε κανέναν οπαδό του ΠΑΟΚ. Ούτε εγώ ούτε εσύ ούτε εμείς ούτε αυτοί είναι διοίκηση στον ας. ΟΛΟΙ δικαιούνται να έχουν άποψη. Δεν τα έχω με κανέναν οπαδό που θέλει τέλη ή ιβαν. Το δίλημμα δεν είναι αυτό. Εμένα με νοιάζει τι κάνει ο ας και πως κινείται.οπως δε θα δεχτώ να ...
από aivas19
Τρί 28 Οκτ 2025, 09:48
Jump to forum
Jump to topic

Κάποιες απορίες

1.Την προηγούμενη εβδομάδα η ΠΑΕ ζήτησε συνάντηση και ο ΑΣ αρνήθηκε και είπε θα συναντηθούμε την επόμενη εβδομάδα. Τι περιμενει ο ΑΣ για να συναντηθουνε ή για να ζητησει δημοσια τι ζηταει απο την ΠΑΕ (με καθυστερηση 2.5 μηνων);

2. Οι συνφορουμιτες που εξυμνούσαν τον ΑΣ που χαθηκαν ...
από nkoss
Πέμ 30 Οκτ 2025, 17:51
Jump to forum
Jump to topic

Με το λοιπον,θα απογοητευσω κοσμο,εφτασα εξω απο τα γραφεια του Α.Σ. 20.15,ηταν κλειστα.Το τηλ δεν το σηκωναν.Ενω μου ειπε η γυναικα να περασω μεχρι 21.00.Θα μου πεις,σημερα εχει αγωνα,μα το ειπαμε τηλεφωνικα κ μου ειπε να περασω.

Υ.Γ. αυριο θα ξαναπαρω τηλ,δεν θα το αφησω ετσι.

Δε μπαίνεις ...
από Cylon-4
Παρ 31 Οκτ 2025, 14:07
Jump to forum
Jump to topic

Αυτο που θα επρεπε να ειναι αναρτημενο στην επισημη ιστοσελιδα του ΑΣ, ειναι το καταστατικο.
Για να κανει αιτηση εγγραφης καποιος, πρεπει εκ των προτερων να γνωριζει τις υποχρεωσεις και τα δικαιωματα του.
Εμεις ομως το κραταμε επτασφραγιστο μυστικο.
Τους λογους τους γνωριζουν ο Κατσαρης, ο Ησαιαδης ...
από abc_o_ karpouzas
Πέμ 20 Νοέμ 2025, 23:14
Jump to forum
Jump to topic

Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση

Ο αναλυτής της καρδιάς μας τι λέει για ρο ρωσσοουκρανικο; Τα καπιταλ κοντρολσσσς

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhgnM-vOq3hRlMtv9mn6E1Npla7Y9_LUB0ZsRh3Hi-2h11uIQq6noF-dC3-0Plbc2garYro5mcKNc84uuPaIweTV_otwWHbg036JrYo1CrKYZKFQfKreyK8jUjwH-b5rLf3eCLLYM12cBk/s400 ...