Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Μόνο ένας λόγος υπάρχει να είμαστε απογοητευμένοι με τις μεταγραφές. Το ότι ο Σαββίδης ενώς παρουσίαζε την χρονιά των 100 χρόνων ως συμαντική και δεν έφερε παίχτες αντάξιους αυτής της συμαντικότητας. Αν το δούμε όμως ορθολογικά η ομάδα είναι καλλημένη σε όλες τις θέσεις εκτός του φορ που όμως ...
Εκανα περυσι με το 1-2 στη συναγωγη. Δεν υπαρχει το κλαμα που ριχνουν. Οταν πρωτοακουστηκε για Μυστακιδη στη ΠΑΕ τρελαθηκαν. Χανεις να ξερεις εχει πολυ γελιο εκει..
Oχι προφανως δεν εχει βαλει τεραστια ποσα ουτε μπορει να αποτελεσουν εμπόδιο σε περίπτωση που θελει να ασχοληθει ο μυστακιδης (απο τη στιγμη που βγηκε δημοσια δεν θα κανει πισω). Ο χατζοπουλος πρεπει να χει βαλει λιγο πανω απο 1 εκατομμυριο και εχουν μετοχοποιηθει. Γι αυτό εχει περιπου το 30 ...
Ε ρε λαστιχο που γινεται η ηθικη...Το εχω ξαναγραψει,ο Μυστακιδης ηρθε ενω η ΠΑΕ ειναι στα χερια δισεκατομμυριουχου και ειπε εστω και αν στοχος ειναι η αποκτηση της ΠΑΕ,οτι ειναι διατεθειμενος να ξεβαλτωσει το προτζεκτ του γηπεδου, ριχνοντας αμεσα ενα ποσο της ταξης των 150 μυριων και ειναι ...
Ενημέρωση που έχω εγώ για το θέμα είναι ότι Ο Ιβάν μέσω του Γιώργου Σαββίδη ήθελε να μπει σφήνα στην ΚΑΕ μέσω των δανείων που έχει δώσει. Κάτι τέτοιο μάλλον δεν θα γίνει αφού οργανωμένοι και ανθρώποι του ΠΑΟΚ με κύρος που στηρίζουν Σαββίδη τον προέτρεψαν να μην κάνει τέτοια κίνηση. Τίποτα δεν έχει ...
Διαβάζω κάποια παλιά μέλη αποδεδειγμένα πετσια ΠΑΟΚ (τα τρολακια ως διάττοντες αστέρες θα εξαφανιστούν αργά ή γρηγορα κ προφανως να πανε στον αγύριστο...) να γράφουν σαν να βρίσκονταν σε κάποιο χρονοντουλαπο και βγήκαν προχθές. Όσοι εκφράζουμε προβληματισμούς για τον Τέλη, δεν έχει επουδενι να κάνει ...
Ο άκομψος τρόπος με τον οποίο δήλωσε παρών (για την Τουμπα) ο Μυστακίδης δεν διαγράφεται με τίποτε. Προσπαθώ να αποσυνδέσω αυτό το γεγονός με την είσοδο του στο μπασκετ, αλλά δεν με πείθει. Από την άλλη όμως , όπως έχει πει ξεκάθαρα ο πρόεδρος, καλή η τρέλα του αλλά το βασικό είναι να βρεθεί ...
Γραφει ενας φιλος ''Γιατι ειναι τοσο δυσκολο να συμφωνησουμε ναι να παρει την ΚΑΕ (που εγω θελω να την παρει) αλλά να ασχοληθει αποκλειστικα με αυτη και να αφησει ησυχη την ΠΑΕ που εχει ηδη εναν δυνατο ιδιοκτητη;'' Ο Μυστακιδης ασχοληθηκε με την ΠΑΕ οσο αυτη ειχε εναν εξαφανισμενο ιδιοκτητη. Απο ...