Η αναζήτηση βρήκε 76 εγγραφές

Return

από CCCP
Κυρ 03 Αύγ 2025, 17:05
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Χωρις καμια διαθεση ειρωνιας και προς απαντηση στο ποστ του special4, και ενω μολις εχω φαει κι εγω μπαν (προφανως οχι αναλογο) θα ηθελα να εκφρασω τη στηριξη μου προς τον equalizer.

Και αυτο γιατι ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Εμενα δε με ενδιαφερουν οι ηθικολογίες ...
από Equalizer
Δευ 21 Ιούλ 2025, 17:18
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Τι κλικ ρε ακόμα στο βουνό με το Σιτζούνε είσαι; Κλικ σε ράδιο;
από anatolikos2
Δευ 21 Ιούλ 2025, 17:31
Jump to forum
Jump to topic

Έβαλα κι εγώ να ακούσω.

Ως γνωστόν, κατά τη διάρκεια του σεξ ακούγονται και βογγητά.

Αναμενόμενο είναι αυτό.
από abc_o_ karpouzas
Δευ 21 Ιούλ 2025, 21:00
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

:lol: :lol: :lol:

αν δεν μπορείτε να ...συνεννοηθούμε ...με τον γραπτό λόγο...

υπάρχει και το σχέδιο...

:opaokara: :opaokara:
από Patron
Δευ 21 Ιούλ 2025, 22:29
Jump to forum
Jump to topic

Να δηλώσουμε την Τούμπα βοσκοτόπι
από aivas19
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 02:15
Jump to forum
Jump to topic

Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)

Ο παντογνωστης Κολκας.

Το ιερο τοτεμ του ρεπορταζ του ΠΑΟΚ.

Ναι ο Κολκας φταιει. Το οτι ο ΑΣ κλαψουριζε οτι ο Σαββιδης του ειπε να βρει λεφτα και βρηκε σε 3 μερες την πισωπλατη μαχαιρια με τον Μυστακιδη ενω τωρα λεει οτι «καλη η προταση αλλα η νομικος ειναι σε διακοπες, τα λεμε σε 1 εβδομαδα ...
από Sera4
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 11:32
Jump to forum
Jump to topic

Δηλαδή ?

Δηλαδή παλικάρι μου καλό, αυτή τη στιγμή κανείς δε μπορεί να βγει και να πει αύριο έρχεται η μπουλντόζα και ξεκινάει. Νομίζω ότι όλοι συμφωνούμε σε αυτό σωστά;

Γιατί δε μπορούμε; Γιατί χρειαζόμαστε οικοδομική άδεια είτε χτίζω εγώ, είτε ο βασιλιάς της σκόνης. Πολύ ωραία. Το διάστημα ...
από anatolikos2
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 12:57
Jump to forum
Jump to topic

Έχει ρευστότητα όμως. Να είστε ανοιχτόμυαλοι.
από Parolos
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 16:12
Jump to forum
Jump to topic

Πραγματικά αναρωτιέμαι ωρες ωρες αν κάποιοι είναι ΠΑΟΚ η Σαββιδης η Άγγελος η Γκαρσια κοκ. Δηλαδή ρε παλικάρια ΑΝ και το τονίζω, ΑΝ ο Ιβαν δεν μπορέσει να επανέλθει ποτέ οικονομικά σε επίπεδο να ανταγωνιστεί τους αντιπαλους μας και έρθει μια πρόταση από τον Φουφουτοβιτς ,που μπορεί να τεκμηριώσει ...
από Cylon-4
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 18:18
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Αυτο ειναι το μεγαλυτερο δωρο που εκανε ο Σαββιδης στον ΠΑΟΚ.
Τον εκανε ελευθερο και αδεσμευτο.
Αν επικρατησει ο Τελης, ισως μας γλυκανουν για 1-2 χρονια, αλλα μετα θα γινει οτι με τον Μυτιληναιο και την γρια και το σκουληκι με τον Κοντομηνα.
από renegade
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 23:46
Jump to forum
Jump to topic

Δεν βλέπω να πολύχαλιουνται κάποιοι με την στάση του ΑΣ που και δεν έχει ενημερώσει τα μέλη του αλλά και ευθύνεται τώρα για την καθυστέρηση των εξελίξεων.
Πού είναι όλοι εκείνοι οι λαλιστατοι τύποι που έγραφαν 30 φορές την μέρα για την καθυστέρηση του Ιβάν, άλλες 30 για την αδυναμία του να ...
από Psagmenos4
Δευ 28 Ιούλ 2025, 00:12
Jump to forum
Jump to topic

Ο Ιβάν πώς ακριβώς είναι αδύναμος όταν ανακοινώνει τεράστια επένδυση στον ΟΛΘ;

Στο κάτω κάτω το μνημόνιο συνεργασίας με τον ΑΣ θα τον εκθέσει ανεπανόρθωτα αν τυχόν δεν τηρηθούν τα χρονοδιαγραμματα.

Όσοι λοιπόν αμφιβάλλουν για την οικονομική ρευστότητα, με γνώμονα το καλό του ΠΑΟΚ, δεν μπορούν ...
από navigator11
Δευ 28 Ιούλ 2025, 16:46
Jump to forum
Jump to topic

Απ όσο καταλαβα απο αυτα που ειπαν διαφοροι δημοσιογραφοι, θα ειναι παρόντες και Αναστασιάδης Φωτιάδης για ενα συγκεκριμενο χρονιο διαστημα για να δεχθουν ερωτήσεις. Επισης το άτυπο γραφείο τυπου θέτει ερωτήματα κατα ποσο θα υπάρχουν νομικες συνέπειες αν αθετήσει το ΔΣ του ΑΣ την υπογραφη που ...
από aivas19
Δευ 28 Ιούλ 2025, 16:47
Jump to forum
Jump to topic

Απ όσο καταλαβα απο αυτα που ειπαν διαφοροι δημοσιογραφοι, θα ειναι παρόντες και Αναστασιάδης Φωτιάδης για ενα συγκεκριμενο χρονιο διαστημα για να δεχθουν ερωτήσεις. Επισης το άτυπο γραφείο τυπου θέτει ερωτήματα κατα ποσο θα υπάρχουν νομικες συνέπειες αν αθετήσει το ΔΣ του ΑΣ την υπογραφη που ...