Η αναζήτηση βρήκε 77 εγγραφές

Return

από abc_o_ karpouzas
Δευ 28 Ιούλ 2025, 18:33
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Νταβαριτς....

Δεν μπορεί τίποτα να εμφανίσει το ΔΣ σαν δεσμευτικό...σπι την στιγμή που...υποτίθεται....ξέρουν ένα προς ένα :lol: :lol: τα άρθρα του καταστστικου...

Αν έκαναν κάτι τέτοιο αυτόματα το καταστατικό το ακυρώνει....
από Psagmenos4
Τρί 29 Ιούλ 2025, 00:17
Jump to forum
Jump to topic

Αυτό που δεν συνειδητοποιούν τα κομματικά στελέχη είναι ότι οι ΣΦ ΠΑΟΚ δεν αποτελούνται είναι σουπεράδες-γκαλακια, δεν μπορείς να ταΐσεις έναν Σάρουμαν και έναν Νέγρη και θα βγάλουν όλοι τουμπεκί.
Σε εμάς μπορεί να υπάρχει πολυφωνία αλλά μόλις έρθει η στιγμή που αρχίσουν να στροφάρουν και την ...
από keep_paokizein
Τρί 29 Ιούλ 2025, 02:36
Jump to forum
Jump to topic

Βρε ουστ από δω που θυμήθηκες να εμφανιστείς τώρα να μας πεις ότι ο Ιβαν πουλάει παικτες του ΠΑΟΚ.

Να μαθεις να δεχεσαι τις αλλες αποψεις! Αλλιως απαντα σε φορουμ καθεστωντων τυπου Σοβιετικης ενωσης , βενεζουελας, ερντογαν κλπ

Κανένα από τα καθεστώτα που αναφέρεις δεν είναι χειρότερο του ...
από embuji
Τετ 30 Ιούλ 2025, 22:50
Jump to forum
Jump to topic

Αν κάνει το γήπεδό ο Τέλης και το μίσθωμα για την ΠΑΕ ειναι σε νορμάλ πλαίσια, τι πρόβλημα υπάρχει? Ειναι άδικο για τον Ιβάν να χάσει το φιλέτο, αλλά ο ΠΑΟΚ πώς ζημιώνεται? Μάλλον ξενερώνει ο Ιβάν και δεν τα χώνει στην ομάδα? Μήπως δεν πάρει πολλούς χώρους ο ΑΣ για εκμετάλλευση?

Ο ΑΣ ειναι ...
από Kabamaru11
Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:04
Jump to forum
Jump to topic

Ρε τωρα σοβαρα,εσεις οι 2,ξερετε ποιοι,θεωρειται ολο αυτο το κρυφτουλι ηθικα σωστο;Ηθικα απεναντι στον λαο του ΠΑΟΚ οχι στον Σαββιδη και υποστηριζεται την πλευρα Μυστακιδη;

Εμενα προσωπικα μου βγαζει πλεον μια αηδια κ μονο το ακουσμα του ονοματος του.

Ο Κατσαρης τελικα "παραιτηθηκε",πολυ καλα τον ...
από Σουριναμέζος
Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:04
Jump to forum
Jump to topic

Κάποτε πιστεύαμε πως οι εξουσίες του ΑΣ λειτουργούν ως ασπίδα, προστατεύοντας την ομάδα από τον κίνδυνο να πέσει στα χέρια κάποιου παλαβού μεγαλομετόχου — κάποιου που θα μπορούσε να κάνει ό,τι του κατέβει: να αλλάξει χρώματα, έδρα ή έμβλημα κατά το δοκούν, όπως έχει συμβεί σε άλλους συλλόγους ...
από Equalizer
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 07:00
Jump to forum
Jump to topic

Ξαναλέω παιδιά ποια κερκοπορτα και ποια προδοσία

Βγαίνει αύριο ο Ιβάν και λέει ορίστε ας έχω το μπακιρι. Πάρτε το. Το δέχεστε?

Ταυτόχρονα κάνει κινήσεις για το αγωνιστικό της παε για να έχει και τον τελευταίο οπαδό κοντά του

Θα γυρίσει ο οποιοσδήποτε τυχαίος του ΔΣ του ερασιτέχνη να πάει κόντρα ...
από DamoN
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 07:57
Jump to forum
Jump to topic

@Odi
Μόνος σου το κάνεις αυτό φίλε στον εαυτό σου.
20 χρόνια εδώ πες μου αν ασχολήθηκα ή ασχολήθηκες μια φορά μαζί μου.
Στα λέει πάνω ο μεγάλος αλλά κανείς πως δεν καταλαβαίνεις . Ασχολείστε με αγωνιστικές μικρές ή μεγάλες μαλακιουλες και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε επανάσταση αλλά για αυτό που ...
από alexgarcia6
Παρ 01 Αύγ 2025, 19:57
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ μπορεί να λέω ότι θέλω ή να λέω αρλούμπες, αλλά « η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, πρέπει και να φαίνεται τίμια». Ας βγάλουν μια δυναμική ανακοίνωση για να τα βάλουν όλα στη θέση τους και να με διαψεύσουν.

Μια χαρά ανακοίνωση βγαλανε 18 Ιουλιου που μιλησαν για ολα ακομα και ...
από nunies4
Παρ 01 Αύγ 2025, 20:12
Jump to forum
Jump to topic

Να τσεπωνεις επί 10+ χρόνια 500.000 έξτρα της υποχρέωσης του και να νιώθεις την ανάγκη να διαφημίσεις το 500αρικο του Μυστακίδη.
Τι ντροπή...τι ξετσιπωσια
από Alastor
Παρ 01 Αύγ 2025, 20:18
Jump to forum
Jump to topic

Ο ΑΣ εχει κανει προσυμφωνο συνεργασιας ανεργερσης γηπεδου εδω και σχεδον δυο μηνες με Μυστακιδη και ακομα ο λαος δεν ξερει τι και πως συμφωνηθηκε.

Μιλαμε για ενα ιστορικο εργο το οποιο , αν και θα πρεπε να ειναι το νουμερο ενα θεμα αναφορας , δεν εχουν πει λεξη

Αν δεν ειναι αυτο δολοπλοκιες και ...
από Angelos-Giorgos
Παρ 01 Αύγ 2025, 20:19
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ πιστεύω τα εξής;
Εφόσον ο Μυστακίδης έχει δώσει κάποια χρήματα στο Α.Σ. (προφανώς δυνάμει της συμφωνίας που έγινε), τώρα και καλά προσπαθούν να το εμφανίσουν ως δωρεά.
Τέλος πάντων, ας έχουμε υπομονή να δούμε τι θα πουν την Παρασκευή και ας ελπίσουμε να μπουν τα πράγματα σε μια σειρά και να ...
από jibbie
Παρ 01 Αύγ 2025, 21:22
Jump to forum
Jump to topic

Να πει τι ο ΑΣ; Αγαπη μου δεν είναι αυτό που νομίζεις;
από keep_paokizein
Παρ 01 Αύγ 2025, 21:44
Jump to forum
Jump to topic

Ο καθένας μας έχει δικαίωμα να έχει την άποψη του. Ελεύθερα και δημοκρατικά.
Προσοχή όμως στο γήπεδο. Η ομάδα δεν φταίει σε τίποτα και ο μόνος που θα χάσει έτσι και ξεκινήσουν μ@λακίες είναι ο ΠΑΟΚ.
Στο γήπεδο πάμε για να στηρίξουμε την ομάδα, όχι για να την χαντακώσουμε.
Τα τρυπήματα εντός ...