Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Αυτό που δεν συνειδητοποιούν τα κομματικά στελέχη είναι ότι οι ΣΦ ΠΑΟΚ δεν αποτελούνται είναι σουπεράδες-γκαλακια, δεν μπορείς να ταΐσεις έναν Σάρουμαν και έναν Νέγρη και θα βγάλουν όλοι τουμπεκί. Σε εμάς μπορεί να υπάρχει πολυφωνία αλλά μόλις έρθει η στιγμή που αρχίσουν να στροφάρουν και την ...
Αν κάνει το γήπεδό ο Τέλης και το μίσθωμα για την ΠΑΕ ειναι σε νορμάλ πλαίσια, τι πρόβλημα υπάρχει? Ειναι άδικο για τον Ιβάν να χάσει το φιλέτο, αλλά ο ΠΑΟΚ πώς ζημιώνεται? Μάλλον ξενερώνει ο Ιβάν και δεν τα χώνει στην ομάδα? Μήπως δεν πάρει πολλούς χώρους ο ΑΣ για εκμετάλλευση?
Ρε τωρα σοβαρα,εσεις οι 2,ξερετε ποιοι,θεωρειται ολο αυτο το κρυφτουλι ηθικα σωστο;Ηθικα απεναντι στον λαο του ΠΑΟΚ οχι στον Σαββιδη και υποστηριζεται την πλευρα Μυστακιδη;
Εμενα προσωπικα μου βγαζει πλεον μια αηδια κ μονο το ακουσμα του ονοματος του.
Κάποτε πιστεύαμε πως οι εξουσίες του ΑΣ λειτουργούν ως ασπίδα, προστατεύοντας την ομάδα από τον κίνδυνο να πέσει στα χέρια κάποιου παλαβού μεγαλομετόχου — κάποιου που θα μπορούσε να κάνει ό,τι του κατέβει: να αλλάξει χρώματα, έδρα ή έμβλημα κατά το δοκούν, όπως έχει συμβεί σε άλλους συλλόγους ...
@Odi Μόνος σου το κάνεις αυτό φίλε στον εαυτό σου. 20 χρόνια εδώ πες μου αν ασχολήθηκα ή ασχολήθηκες μια φορά μαζί μου. Στα λέει πάνω ο μεγάλος αλλά κανείς πως δεν καταλαβαίνεις . Ασχολείστε με αγωνιστικές μικρές ή μεγάλες μαλακιουλες και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε επανάσταση αλλά για αυτό που ...
Εγώ μπορεί να λέω ότι θέλω ή να λέω αρλούμπες, αλλά « η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, πρέπει και να φαίνεται τίμια». Ας βγάλουν μια δυναμική ανακοίνωση για να τα βάλουν όλα στη θέση τους και να με διαψεύσουν.
Μια χαρά ανακοίνωση βγαλανε 18 Ιουλιου που μιλησαν για ολα ακομα και ...
Να τσεπωνεις επί 10+ χρόνια 500.000 έξτρα της υποχρέωσης του και να νιώθεις την ανάγκη να διαφημίσεις το 500αρικο του Μυστακίδη.
Τι ντροπή...τι ξετσιπωσια
Εγώ πιστεύω τα εξής; Εφόσον ο Μυστακίδης έχει δώσει κάποια χρήματα στο Α.Σ. (προφανώς δυνάμει της συμφωνίας που έγινε), τώρα και καλά προσπαθούν να το εμφανίσουν ως δωρεά. Τέλος πάντων, ας έχουμε υπομονή να δούμε τι θα πουν την Παρασκευή και ας ελπίσουμε να μπουν τα πράγματα σε μια σειρά και να ...
Ο καθένας μας έχει δικαίωμα να έχει την άποψη του. Ελεύθερα και δημοκρατικά. Προσοχή όμως στο γήπεδο. Η ομάδα δεν φταίει σε τίποτα και ο μόνος που θα χάσει έτσι και ξεκινήσουν μ@λακίες είναι ο ΠΑΟΚ. Στο γήπεδο πάμε για να στηρίξουμε την ομάδα, όχι για να την χαντακώσουμε. Τα τρυπήματα εντός ...