Η αναζήτηση βρήκε 362 εγγραφές

Return

από Мир
Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:03
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Μπορεί να έχει κληρονομικό χάρισμα :D :D
από Мир
Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:22
Jump to forum
Jump to topic

Και ο Τελης δεν πάει πίσω δυστηχως ... αν δεν είσαι ηγέτης, δεν εχεις λέγειν ή δεν θες να λερωσεις το image σου θα σε φάει λάχανο το ΠΟΚ, δεν έχεις καμία τύχη στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ένα Κύπελλο στα 30 χρόνια θα βλεπουμς, θα πάμε σε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων τις κατακτήσεις τροπεων και ...
από Мир
Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:45
Jump to forum
Jump to topic

Εγω πιστευω οτι σιγουρα εχουν κανει καποια μαλακια ..η φαση ειναι τους κουνησαν λεφτα στα μουτρα και ετρεξαν μην τα χασουν..εντωμεταξυ ακομη και να παρει την παε ο Μυστακιδης μετα απο τον τροπο που θα το χει κανει δεν θα μπορει κανεις να τον στηριξει η να τον εμπιστευτει εκτος απο αυτους που δεν ...
από Мир
Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:58
Jump to forum
Jump to topic

Παραμένει απορία μου πως γίνεται βέβαια η διοίκηση του ερασιτέχνη, μια διοίκηση που μόλις πριν λίγους μήνες τοποθετήθηκε ετσιθελικά από τον Ιβάν, στράφηκε κατά του.

Και δε ξέρω τι θα είναι χειρότερο να ξέρουν κάτι γι αυτόν που δε ξέρουμε ή κάποιος άλλος τους πήρε με το μέρος του κάτω απ τη ...
από Мир
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 00:08
Jump to forum
Jump to topic

Τον ΠΑΟΚ και τον Ιβαν διαχρονικά τον τρυπάνε τα στελέχη του εκ των έσω, για αυτό ανέχεται και τους λεγόμενους κηφήνες, γιατί οι "ληγουριδες" είναι πολύ πιο επικίνδυνοι και δεν έχει ποιον να εμπιστευτεί.
Ο ΊΒαν πίστεψε ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ εκτιμά την προσφορά του και εφησυχάστηκε, έλειπε και εκτός ...
από Мир
Πέμ 31 Ιούλ 2025, 01:01
Jump to forum
Jump to topic

Δυστηχως δε νομίζω να ξεκαθαρίσουν κάτι έκτος ανακοινώσουν την απευθείας ανάθεση έργου.
Στις ανακοινώσεις που βγάλανε μέχρι τώρα δεν είπαν τίποτα επί της ουσίας.

Εδώ ο Άγγελος είπε πήγαν στην συνάντηση και ζητούσαν τα 250 από τα 500 που έδινε δώρο ο Ίβαν πάνω από το 1,5εκ. Θέλει πολύ θράσος να ...
από Мир
Παρ 01 Αύγ 2025, 14:46
Jump to forum
Jump to topic

Ε αφού οι ΣΦ που θα έπρεπε να είναι "θεματοφύλακες" της ιδέας και του ΛΑΟΥ κάνουν τις κότες ή τα έχουν πάρει παρέα με το δ.σ..
ΣΦ πόντιους πιλάτους πάντως δεν χρειαζόμαστε.
Ο ΠΑΟΚ δεν είναι μόδα αλλά στάση ζωής

Για την ώρα τραβάνε κουπί οι γνωστοί-αγνωστοι επιφανείς ΠΑΟΚτσηδες (Χατζοπουλος ...
από Мир
Παρ 01 Αύγ 2025, 15:34
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Ερώτηση
Έχω μια πληροφορία που δεν μπορει να επιβεβαιωθεί από πουθενά
Προέρχεται από άκρως έγκυρο άτομο προς εμένα το οποίο έχει τσεκαριστει αρκετές φορές και τελευταία φορά στην περίπτωση του Ντελια ( που εννοείται ότι δεν μπορούσα να βγω και να πω ότι ο παίκτης πάει για πώληση γιατί θα με ...
από Мир
Παρ 01 Αύγ 2025, 15:40
Jump to forum
Jump to topic

Υπονοώ ότι προσπάθησε να γίνει και με στα Μίκελ με πρώην στέλεχος ή τότε που προσπαθούσε ο χόνδρος να στηρίζει τα περί πολυιδιοκτησιας που μοιράζανε παστέλια δεξιά και αριστερά.
Δεν χρειάζεται να βγαίνουν περισσότερα προς τα έξω, υπήρχε απόπειρα να βρεθεί κερκόπορτα εντός της εταιρίας ή πρώην ...
από Мир
Παρ 01 Αύγ 2025, 18:33
Jump to forum
Jump to topic

Φαινόταν οτι πεφτει κασερι από την fast-track ανακοινωση της Θ4 αλλά και από τα ευχολόγια αρκετών άλλων συνδέσμων. Παντα γινόνταν τέτοια αλλά τουλάχιστον παλιότερα επικρατούσε η ιδεολογίο και οχι η αρπαχτη στα ηγετικά στελέχη.

Το πρόβλημα μου εμένα είναι ότι ο κ.Τελης προτιμάει να ταΐζει μπεκρο ...
από Мир
Παρ 01 Αύγ 2025, 19:14
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ μπορεί να λέω ότι θέλω ή να λέω αρλούμπες, αλλά « η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, πρέπει και να φαίνεται τίμια». Ας βγάλουν μια δυναμική ανακοίνωση για να τα βάλουν όλα στη θέση τους και να με διαψεύσουν.
από Мир
Παρ 01 Αύγ 2025, 22:43
Jump to forum
Jump to topic

Δυστηχώς μετά και την ανακοίνωση-εμετός από Αμπαλαεα έχουν επιβεβαιωθεί οι φόβοι μου για το τι παίχτηκε με τους Σ.Φ. Έχω μια τελευταία ελπίδα στους Δυτικούς αλλά πολύ αμυδρή πλέον.

ΟΙ των Σ.Φ. έχετε υπογράψει και εσάς τη ρήτρα εμπιστευτικότητας με τον κ.Τέλη και δεν μπορείτε να μιλήσετε;
Υπάρχει ...
από Мир
Παρ 01 Αύγ 2025, 22:49
Jump to forum
Jump to topic

Ο ΑΜΠΑΛΑΕΑ καταφέρεται εναντίον του Τσαλόπουλου, Χατζόπουλου, Τριλυράκη, Μαλλιού και Στεργίου. Ουσιαστικά στηρίζει την νυν διοίκηση του ΑΣ και τις οποίες αποφάσεις της. Ως τώρα χωρίς υπεκφυγές Θ4 και ΑΜΠΑΛΑΕΑ διάλεξαν πλευρά (Μυστακίδη). Οι Δυτικές Συνοικίες είναι υπέρ Ιβάν (;) και οι υπόλοιποι ...
από Мир
Παρ 01 Αύγ 2025, 23:49
Jump to forum
Jump to topic

Ο Ιβαν δεν είναι βρυκόλακας, ούτε θα ήταν εσαεί πρόεδρος στον ΠΑΟΚ, 60+ είναι άλλωστε, κάποια στιγμή θα αποχωρούσε, αλλά όταν διώχνεις με τέτοιο τροπο τον πρόεδρο που στα 13 χρόνια που ανέλαβε σήκωσες όσα δεν είχες σηκώσει στα 100 χρόνια της ιστορίας σου, που σε έσωσε από το χείλος του γκρεμού, με ...
από Мир
Σάβ 02 Αύγ 2025, 00:32
Jump to forum
Jump to topic

Δηλαδή για να μη βρεθεί η ομάδα στο μηδέν θα πρέπει να κάνουμε τα στραβά μάτια στην εξόφθαλμα νταβατζήδικη απόπειρα του Μυστακίδη να ψειρίσει την ΠΑΕ, με συνεργάτες του τους ... θεματοφύλακες;

Πρέπει να τους πούμε και ευχαριστώ μάλλον ...
Να μαλώσουμε και τον κακό Χατζοπουλο που έσωσε το ...