Η αναζήτηση βρήκε 145 εγγραφές

Return

από Мир
Δευ 28 Ιούλ 2025, 13:59
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Εγω ανεκαθεν θεωρουσα το καλυτερο σημειο να φτιαξεις γηπεδο ηταν το παλιο στρατοπεδο στην λαγκαδα εκει Παυλου Μελα.

Τεραστιος χωρος και εχει εξοδους για να πας σε ολη την πολη σχεδον καρφι. Και διπλα στον περιφερειακο μεσω λαγκαδα που ειναι τεραστιος δρομος.

πεταξε αυτο το πουλακι ομως.

Εγώ ...
από Мир
Δευ 28 Ιούλ 2025, 14:03
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Α νόμισα ότι θα του δίναμε 800χιλ το χρόνο συμβόλαιο.
Τι σχέση εχιε το value στο τραανφερμαρκτ με το αν κάνει ο παίκτης για 4ή5 λύση στο ροτεσιον; Οι Βιερινια, Σβαμπ και ο Τάισον τόσα χρόνια πόσο market value ειχαν εκει;
από Мир
Δευ 28 Ιούλ 2025, 18:25
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ αυτό το....δεσμευτικό...μνημόνιο δεν το καταλαβαίνω το οποίο αμφιβάλω...αν έχει υπογραφεί κιόλας...αν έχει και μεγαλύτερη ισχύ από ένα ιδιωτικό συμφωνητικό...

Τι ισχύ να έχει όταν....η μία...υπογραφη εχει παραιτηθεί οπότε ο νέος έχει ολο το περιθώριο να κάνει τον Κινέζο..
Και το ποιο βασικό ...
από Мир
Δευ 28 Ιούλ 2025, 19:42
Jump to forum
Jump to topic

Νταβαριτς....

Δεν μπορεί τίποτα να εμφανίσει το ΔΣ σαν δεσμευτικό...σπι την στιγμή που...υποτίθεται....ξέρουν ένα προς ένα :lol: :lol: τα άρθρα του καταστστικου...

Αν έκαναν κάτι τέτοιο αυτόματα το καταστατικό το ακυρώνει....

Ελλάδα είσαι, πρώτη φορά θα είναι;
Εδώ ακυρώσανε δεσμευτικό ...
από Мир
Δευ 28 Ιούλ 2025, 20:19
Jump to forum
Jump to topic

Δυστηχως δεν φαίνεται να γλυτωνουμε την τοξικότητα, την διχόνοια και τα σαουλιάσματα. Ελπίζω να εμφανιστεί ο Κατσάρης και να μιλήσει και μην συνεχίσει το κρυφτούλι.
από Мир
Δευ 28 Ιούλ 2025, 20:33
Jump to forum
Jump to topic

Φίλε dev γράφεις σε οπαδικό φόρουμ του ΠΑΟΚ, η συζήτηση γίνεται σε πολύ νορμαλ πλαίσια αναλογουμενων των συνθηκών, δεν ξέρω που διάβασες περί απειλης. Δεν σε απείλησε κανείς, καλύτερα να ρίξουμε τους τόνους.
από Мир
Δευ 28 Ιούλ 2025, 21:31
Jump to forum
Jump to topic

Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Πρέπει να αρχίσουμε παίρνουμε βαρέα-ανθυγιεινά με όσα διαβάζουμε εδώ μέσα.
από Мир
Δευ 28 Ιούλ 2025, 22:05
Jump to forum
Jump to topic

Γιατί προφανώς και δεν υπάρχει 2η πρόταση, 1,5 μήνα τώρα τουμπεκί ψιλοκομενο έχουμε. Μετά πως να μην υποθέσει κάποιος καχύποπτος ότι δεν παντελονιασανε το χαρτζιλίκι;

Δηλαδή σπαστήκανε που ο Ιβαν καθυστερούσε και αποφάσισαν να διώξουν την ΠΑΕ από την Τούμπα; Το παρεάκι, μετάξι τους;
από Мир
Δευ 28 Ιούλ 2025, 22:36
Jump to forum
Jump to topic

Μεγάλα αρρωστάκια στη στουνγκαρδη πάντως .. ακόμα ελπίζουν. Δεν είχαν κλείσει το Γκλουχ για αντί-Ντελια αυτοί;

Πάντως για την ώρα ο συν-κυβερνητης Αλαφούζος πούλησε το Βαγιαννιδη και ο εταίρος συν-κυβερνητης Μαριδάκης πούλησε Κωστούλα και πιθανότατα ακολουθούν Μουζακίτης-Τζολακης.
από Мир
Δευ 28 Ιούλ 2025, 22:39
Jump to forum
Jump to topic

george188 έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 22:34 Δεν έχω λεπτομέρειες παιδιά δυστυχώς. Απλά ο ίδιος μ είχε πει μισή ώρα πριν το βγάλουν τα σαιτ οτι τον ντελια τον σταμάτησαν στο αεροδρόμιο. Οπότε μια Α πληροφόρηση την έχει. Αν μάθω κάτι άλλο θα σας τπ πω
Το μουστάκι;
από Мир
Δευ 28 Ιούλ 2025, 23:14
Jump to forum
Jump to topic

Το εκθετική είναι μπαρούφα.
Σημαίνει, αν κανείς παίρνει (πχ) 2Μ τον πρώτο χρόνο, τον δεύτερο θα φτάσει τα 4, τον τρίτο τα 8 και τον 4ο τα 16,

Και για να είμαι ακριβής:
1,4 τον πρώτο χρόνο
1,96 τον δεύτερο
2,74 τον τρίτο και
3,84 τον τέταρτο.

Εξαρτάται τί βάζεις στον εκθέτη. :geek:

Το ...
από Мир
Δευ 28 Ιούλ 2025, 23:43
Jump to forum
Jump to topic

Δεν πειράζει βρε, η Ντρέιφους πάνω απ΄όλα.
από Мир
Τρί 29 Ιούλ 2025, 00:14
Jump to forum
Jump to topic

Αυτό που δεν συνειδητοποιούν τα κομματικά στελέχη είναι ότι οι ΣΦ ΠΑΟΚ δεν αποτελούνται από σουπεράδες-γκαλακια, δεν μπορείς να ταΐσεις έναν Σάρουμαν και έναν Νέγρη και θα βγάλουν όλοι τουμπεκί.
Σε εμάς μπορεί να υπάρχει πολυφωνία αλλά μόλις έρθει η στιγμή που αρχίσουν να στροφάρουν και την ...
από Мир
Τρί 29 Ιούλ 2025, 00:46
Jump to forum
Jump to topic

Τέτοιο τρύπημα είχα να δω από τις εποχές ΚΑΕ με Βεζυρτζή-Λακη Οικονομίδη με το πραξικόπημα της τετρανδρίας των Κατσαρή-Πανελουδη-Αλεξοπουλου-Β.Οικονομιδη.
από Мир
Τρί 29 Ιούλ 2025, 00:57
Jump to forum
Jump to topic

Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)

ΑΣ ΠΑΟΚ: Συστήνουμε άμεσα τεχνοκρατική επιτροπή, περιθώριο μέχρι 31 Δεκεμβριου για οικονομικές εγγυήσεις από την ΠΑΕ
Metrosport Team
Βγήκε η ανακοίνωση από το γραφείο τύπου, αλλά η μοναδική μου απορία είναι αν την συνέταξε ο αδωνις.

Με πράξεις, αλλά και παραλείψεις του, έθεσε εκ νέου στην ...