Η αναζήτηση βρήκε 159 εγγραφές

Return

από Мир
Δευ 11 Αύγ 2025, 10:05
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Ο θεματοφύλακας του Γούμενο - Παγωνη, μόνο ο Δρόσος λείπει και ένα περσικό χάλι για να δέσει το σύνολο.

στον Αγγελο Αναστασιαδη και στην ιστορικη του δηλωση υπερ Γουμενου αναφερεσαι?

Ο Αγγελος ήταν οτι και ο Λουτσέσκου τωρα εκεινα τα χρναι, προπονητης δηλαδη, ουτε θεματοφυλακας ουτε ...
από Мир
Δευ 11 Αύγ 2025, 10:48
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

pisakaipoupoula έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 08:48 Άτομο που δεν έχει ανάγκη οικονομίας και απ' όλη την Χαλκιδική μπροστά του, επιλέγει την Καλλικράτεια εγώ δεν το θέλω για φορ.
Ισως ηθελε να συνδιασει τη βουτια με τα ψώνια του στο διαβολο, προς γεοπονικά μερια.
από Мир
Δευ 11 Αύγ 2025, 17:30
Jump to forum
Jump to topic

icue έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 17:08 Εικόνα

Νεοδημοκρατης σε καφενειο στα Δριμυκλανα που εμαθε οτι ο γειτονας του εφαγε παραπανω λεφτα απο τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Αυτή είναι εικόνα για το ΨΝΘ στη Σταυρουπολη μεριά ή Δρομοκαΐτειο αν αποφασίσουν να αλλάξουν πόλη.
από Мир
Δευ 11 Αύγ 2025, 18:11
Jump to forum
Jump to topic

icue έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 17:08 Εικόνα

Νεοδημοκρατης σε καφενειο στα Δριμυκλανα που εμαθε οτι ο γειτονας του εφαγε παραπανω λεφτα απο τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Εικόνα
Τρομερή μετάλλαξη ο άνθρωπος
από Мир
Δευ 11 Αύγ 2025, 18:22
Jump to forum
Jump to topic

Τώρα βλέπω την ενημέρωση, μεγάλη λέρα φαίνεται κ ο καθηγητής της διαπλοκής ... βαφτίστηκε και αυτός θεματοφύλακας στη κολυμβήθρα του Σιλωαμ
από Мир
Δευ 11 Αύγ 2025, 18:34
Jump to forum
Jump to topic

Να κάνει η μάνα ..

ο χρηματοδοτης ο επενδυτης και εργολαβος κανει την μελετη και την προταση. ακουσες εσυ πουθενα να κανει την προταση ο ιδιοκτητης του ακινητου?

οπως εκανε για τα λιμανια του και τις προβλητες του να σκυψει σοβαρα στο εργο και να παρουσιασει απο την αρχη μεχρι το τελος το τι ...
από Мир
Δευ 11 Αύγ 2025, 20:26
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

δυστηχως η ανακοινωση της παε εκτος απο ακρως διχαστικη δειχνει οτι στην ουσια ο Ιβαν
δεν μπορει να δωσει τις εγγυησεις που χρειαζονται και παει σε εναν πολεμο φθορας για να διωξει την διοικηση του ΑΣ.

βεβαια και με αλλη διοικηση ΑΣ το γηπεδο παλι λεφτα θα θελει

Ενώ το μεσημεριανό πάνελ του κ ...
από Мир
Δευ 11 Αύγ 2025, 23:54
Jump to forum
Jump to topic

Μετά την σημερινή βλαχομανγκια που ζήσαμε θεωρώ τελιωμενη την πιθανότητα να γίνει γήπεδο στην Τούμπα. Βλέποντας το σόου, τη γλώσσα σώματος, ρητορική μπούρδες, εκφράσεις, λανθάνουσα γλώσσα όλα .. καταλαβαίνεις ότι απλά ψάχνουν τρόπους να κάνουν το κόσμο να μισήσει τον Σαββιδη μπας και αποκτήσει λίγο ...
από Мир
Τρί 12 Αύγ 2025, 00:06
Jump to forum
Jump to topic

Ναι αλλά επιβραβεύτηκε με υφιπουργιλήκη μεταφορών για την αποτυχία του να εκλεγεί σε κούρσα που έτρεχε μόνος, έτσι αξιολογούνται οι άριστοι.
από Мир
Τρί 12 Αύγ 2025, 00:19
Jump to forum
Jump to topic

Re: 2. Mohamed Mady Camara

Τι το ψάχνετε αφού ο τζουκμπόξ δήλωσε ότι θελουμε να πάρουμε τον Ζαφείρη επειδή ο κάμαρα πουλήθηκε με 5χαρτια αραβία και βάλαμε λίγα ακόμα δανεικά για να πιάσουμε τις απαιτήσεις των Τσέχων.
από Мир
Τρί 12 Αύγ 2025, 12:37
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ κουράστηκα με όλο αυτό.

Στα μάτια μου είναι έκθετος ο ΑΣ για την ανήθικη προσέγγιση του θέματος μετά τη ΓΣ της ΠΑΕ.

Στα μάτια μου είναι επίσης έκθετη η ΠΑΕ για την ανυπαρξία τόσων χρόνων, τις μαλακίες που μπορεί να είπε ο Κυρ Κυρ και το αστείο "μνημόνιο" οκτώ σελίδων που πρότεινε (ως ...
από Мир
Τρί 12 Αύγ 2025, 12:46
Jump to forum
Jump to topic

Έκτακτη Γ.Σ. Super League: Ανακοινώθηκε ο Άγγελος Αναστασιάδης ως νέος εκπρόσωπος της λίγκας στην ΕΠΟ
Η Super League είχε έκτακτη Γ.Σ. την Τρίτη (12/8), κατά τη διάρκεια της οποίας αποφασίστηκε η αντικατάσταση του Δημοκράτη Παπαδόπουλου από τον Άγγελο Αναστασιάδη

Επιτελους...

Μηδέν ίχνος ...
από Мир
Τρί 12 Αύγ 2025, 12:52
Jump to forum
Jump to topic

Ρε παιδια ο Μιζερογλου ειπε οτι επικοινωνησε με την νομικο του ΑΣ και την ρωτησε που γραφει αυτο που λεγαν χθες οτι θα ξεκινησει το εργο 12 μηνες αφου συσταθει η εταιρεια ειδικου σκοπου γιατι εμεις αλλο διαβαζουμε και του απαντησε οτι αυτη εχει αλλο εγγραφο απο αυτο που βλεπουμε εμεις. Και πως απο ...
από Мир
Τρί 12 Αύγ 2025, 13:06
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Το δίδυμο Μειτε-Καμαρα μονο στα χαρτια λειτουργει. Και εγω το ειχα στο μυαλο μου σαν κατι πολυ δυνατο, μεχρι που το ειδα στο γηπεδο περυσι. Ο Μειτε διπλα του θελει ή εναν πολυ καλο χειριστη της μπαλας ή ενα σκυλι του πολεμου. Ο Καμαρα δεν ειναι τιποτα απο τα δυο.

Ο Κάμαρα τα καλά παιχνίδια του ...