Η αναζήτηση βρήκε 141 εγγραφές

Return

από Blackgr4
Δευ 14 Ιούλ 2025, 11:26
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις οφείλω να διευκρινίσω κάτι.
Έχουμε ακόμα 1.5 μήνα μεταγραφών. Δεν θεωρώ δεδομένο πως δεν θα πέσουν λεφτά για μεταγραφές.
Μέχρι στιγμής ναι, θεωρώ πως δεν έχει πέσει τίποτα. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως σε 45 μέρες δεν θα γίνουν κινήσεις.

Κινήσεις που δεν είναι ...
από Blackgr4
Δευ 14 Ιούλ 2025, 11:47
Jump to forum
Jump to topic

Αυτονόητα αυτά που λέει ο black.
Παρότι αυτονόητα , καλά είναι να ξανά λέγονται για να θυμόμαστε και το ρόλο μας που είναι συνεχώς να πιέζουμε και να ζητάμε.

Από την άλλη , ομάδα που λειτουργεί σωστά/αποδοτικά, χωρίς να χρειάζεται ένα καράβι μυρια για να είναι ανταγωνιστική είναι ο ορισμός της ...
από Blackgr4
Δευ 14 Ιούλ 2025, 14:42
Jump to forum
Jump to topic

Όπως το είπες. Αν προσπαθείς να λειτουργήσεις έναν ολόκληρο σύλλογο μόνο από τα έσοδα που φέρνει, δεν μου φαίνεται καθόλου απίθανο το να μην φτάνουν τα χρήματα για να δώσεις μεγάλα ποσά για μεταγραφές.
Ειδικά όταν δεν έχεις οργανωθεί καθόλου προκειμένου να μην πετιούνται εκατομμύρια στα ...
από Blackgr4
Τρί 15 Ιούλ 2025, 11:23
Jump to forum
Jump to topic

Προσωπικά δεν εστιάζω στο γιατί δεν είμαστε 100% έτοιμοι 15/7. Δεν μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο.
Με διαολίζει όμως που για κενά που γνωρίζεις πως θα έχεις εδώ και έναν ολόκληρο χρόνο, δεν έχεις προετοιμαστεί έτσι ώστε να είναι τα πρώτα που θα καλύψεις.
Από πέρσι ξέρεις πως το καλοκαίρι θα χρειαστείς ...
από Blackgr4
Τρί 15 Ιούλ 2025, 12:05
Jump to forum
Jump to topic

Και τι αλλάζει πόσο νωρίς ξέρεις εσύ την ανάγκη σου, στο ότι οι παίκτες που προσεγγίζεις έχουν το ελληνικό πρωτάθλημα 5ο6η επιλογή;
Εκτός και αν λέτε να είχαμε έτοιμη εμείς την 4ο5η επιλογή. Να είχαμε εδώ αρχές Ιουλιου τον επόμενο Σαματα

Δεν ξέρω ποιοι το λένε. Σε έναν απευθύνεσαι (αν ...
από Blackgr4
Τρί 15 Ιούλ 2025, 12:16
Jump to forum
Jump to topic

Δηλαδή θα πρέπει με το στανιό να ξεχάσουμε όλες τις παθογένειες του τμήματος μεταγραφών της ομάδας; Πρέπει να πατήσουμε κάποιο reset;

Από ΌΛΗ την πληροφόρηση που φτάνει στους οπαδούς μέσω των ρεπορτάζ, των συνεντεύξεων των στελεχών κ.α. δεν είναι λογικό να έχουμε καταλήξει σε ένα δυο συμπεράσματα ...
από Blackgr4
Τρί 15 Ιούλ 2025, 13:24
Jump to forum
Jump to topic

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι αναφέρεστε στην Γκοντσαρεβα με τόσο υποτιμητικά σχόλια και υπαινιγμούς. Ναι είναι υπεύθυνη και η Γκοντσαρεβα γιατί λογοδοτεί στο αφεντικό και είναι υπεύθυνη για τα οικονομικά της ΠΑΕ. Αυτή έχει εμπιστευθεί ο ιδιοκτήτης, αυτή είναι συνεπώς υπεύθυνη και κάνει σε πολύ ...
από Blackgr4
Τρί 15 Ιούλ 2025, 23:39
Jump to forum
Jump to topic

Όσο λογικό θα φανεί στον Ιταλό οπαδό πως ο Ντέλιας, το ακριβότερο περιουσιακό στοιχείο του ΠΑΟΚ, έχει το 17ο(!!) συμβόλαιο του ρόστερ, έτσι το ίδιο λογικό είναι και για τον Έλληνα οπαδό πως ένας παίκτης που ανήκει στο ρόστερ της Νάπολι, μπορεί να αμείβεται με 300-400 χιλιάρικα.
Όποιος έχει ...
από Blackgr4
Πέμ 17 Ιούλ 2025, 00:15
Jump to forum
Jump to topic

Σε περίπτωση που αναζητούν ακόμα τρίτο φορ, πραγματικά θα αρχίσω να αναρωτιέμαι για πολλά πράγματα. Ειδικά αν ακόμα και ο Λουτσέσκου θεωρεί πως δεν έχει τρίτο φορ, θα αρχίσω να αμφιβάλω ακόμα και για τον ίδιο, πράγμα που όσοι έχουν προσέξει έστω και ελάχιστα τα σχόλια μου, δεν είναι κάτι που ...
από Blackgr4
Πέμ 17 Ιούλ 2025, 12:23
Jump to forum
Jump to topic

1) Αν δεν κάνω κάποιο τραγικό λάθος, κάποιος πρέπει να ενημερώσει τους "δημοσιογράφους" πως ο Μπαλντέ ΔΕΝ πιάνει θέση ξένου.

2) Ο Κόλκας είπε πως ο Σεντίρα αμείβεται με 900κ στη Νάπολι και έχει και κάποια bonus.
Ο καθαρός μισθός είναι 900κ και ο ΠΑΟΚ του πρότεινε 1.3 με 1.4 ετησίως.
Οπότε τα 2 ...
από Blackgr4
Πέμ 17 Ιούλ 2025, 15:21
Jump to forum
Jump to topic

https://www.transfermarkt.com/jean-philippe-krasso/profil/spieler/358515

Jean-Philippe Krasso
Τον αγόρασε η Pari FC με μόλις 1.5 χαρτί από τον Ερυθρό Αστέρα. Πρώτη σεζόν στη 2η Γαλλίας και έβαλε 17 γκολ.
Το συμβόλαιο του τελειώνει το 27. Απολαβές πολύ κάτω του 1 εκατομμυρίου ετησίως.
Πόσα να θέλει ...
από Blackgr4
Πέμ 17 Ιούλ 2025, 21:05
Jump to forum
Jump to topic

Δεν νομίζω να έγραψα κάποιο ψέμα ή υπερβολή.

Ψέμα ή υπερβολή δεν ξέρω αν έγραψες αλλά υπάρχουν και άλλα στοιχεία για τον Σεντίρα.
Όπως για παράδειγμα πως έχει 272 ματς με 67 γκολ καριέρας, εκ των οποίων όμως τα 36 (δηλαδή πάνω από τα μισά) τα έχει σε κατηγορίες Γ και κάτω.
Θα μου πεις δεν ...
από Blackgr4
Παρ 18 Ιούλ 2025, 10:44
Jump to forum
Jump to topic

Φυσικά και έχει σημασία γιατί γίνονται μοιραίες συγκρίσεις.

Αντε λοιπόν να συνεχίσουμε να βάζουμε ανεκπλήρωτους στόχους να δούμε ποιοι θα έρθουν τον μήνα Αύγουστο που θα είναι παχιές οι μύγες.

Unpsofable78 @

Αυτά μην τα λες σε μένα...ο πρώτος που χάρηκα με τις μεταγραφές των μπακ ήμουν εγώ ...
από Blackgr4
Παρ 18 Ιούλ 2025, 12:44
Jump to forum
Jump to topic

Δεν αποκτήσαμε κανέναν. Δανεικός ήρθε και με ρήτρα που δεν έχουμε πληρώσει ποτέ στο παρελθόν.
Το "χωρίς να είναι επιτακτική ανάγκη" θα φανεί αν μέχρι να λήξουν οι μεταγραφές δεν έχουμε καμία... αναγούλα.
Αν μείνουμε ως έχει, ναι ήταν κίνηση που μας ανέβασε επίπεδο χωρίς να είναι προτεραιότητα ...
από Blackgr4
Σάβ 19 Ιούλ 2025, 13:23
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως θαυμάζω την αισιοδοξία κάποιων όσον αφορά τον Μαροκινό.

Μιλάμε για 27χρονο παίκτη με 67 γκολ σε 272 ματς, τα 52 εκ των οποίων τα έβαλε σε Δ, Γ και Β Εθνική Ιταλίας.

Τα βιογραφικά δεν παίζουν μπάλα, ΟΚ. Αλλά κάτι δείχνουν τα άτιμα.

Υ.Γ. Το βλέπω να έρχεται, όσοι δηλώνουν ενθουσιασμένοι ...