Μετά τη γελοία και ντροπιαστική συμπεριφορά ορισμένων, που έτρεξαν να γράψουν στο ίνστα του παίκτη να μην έρθει στον ΠΑΟΚ, θεωρώ απίθανο το να μην επηρεάστηκε έστω και λίγο.
Δεν παίζει να συζητάς με ομάδα οι οπαδοί της οποίας σε κράζουν πριν καν πας εκεί. Το θεωρώ αδιανόητο αν συμβαίνει.
Η αναζήτηση βρήκε 141 εγγραφές
- Τετ 09 Ιούλ 2025, 15:32
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 12:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Αρχικά πήγα να γράψω σχόλιο σχετικά με τις εξελίξεις και κατέληξα σε κείμενο. Υπάρχει στη κεντρική για όποιον ενδιαφέρεται.
- Πέμ 10 Ιούλ 2025, 12:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Γελαει ο κοσμος με τα ερωτηματα επιπεδου 5χρονου του Βεργη στο sdna...
Τραγικός. Ειδικά αυτό με το μπάσκετ, είναι ότι πιο γελοίο έχω διαβάσει. Λες και είναι υποχρεωμένος ξέρω γω να πάει να πάρει κάποιο τμήμα του συλλόγου για να αποδείξει πως το κάνει από αγάπη και όχι από συμφέροντα.
Το ότι ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 18:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Αυτό με τα ανοίγματα και τις καλύψεις εκτός από τον ΠΑΟΚ που είδατε να ισχύει στη πράξη;
Ο ζέλας δεν λέγαμε πως δεν θα μπορέσει να κάνει μεταγραφές φέτος μετα το άνοιγμα που κάνει 3 σερι χρόνια;
Πως κάνει μεταγραφές;
Εν τω μεταξύ έτσι και φυγει ο Ντελιας θελω να δω ποιος θα πουληθεί του χρόνου και ...
Ο ζέλας δεν λέγαμε πως δεν θα μπορέσει να κάνει μεταγραφές φέτος μετα το άνοιγμα που κάνει 3 σερι χρόνια;
Πως κάνει μεταγραφές;
Εν τω μεταξύ έτσι και φυγει ο Ντελιας θελω να δω ποιος θα πουληθεί του χρόνου και ...
- Σάβ 12 Ιούλ 2025, 19:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Προσωπικά διαφωνώ με τον ενθουσιασμό και διαφωνώ επίσης με την απογοήτευση.
Δεν μπορώ να ενθουσιαστώ γιατί άλλαξε ο Ότο με τον Κένι και ο Κοτάρσκι με τον Παβλένκα, ούτε γιατί έχω πάρει μια καλύτερη λύση για αλλαγή του Μπάμπα.
Θεωρώ ως καλύτερη μας κίνηση τη παραμονή Μειτέ.
Τον οποίο βέβαια τον ...
Δεν μπορώ να ενθουσιαστώ γιατί άλλαξε ο Ότο με τον Κένι και ο Κοτάρσκι με τον Παβλένκα, ούτε γιατί έχω πάρει μια καλύτερη λύση για αλλαγή του Μπάμπα.
Θεωρώ ως καλύτερη μας κίνηση τη παραμονή Μειτέ.
Τον οποίο βέβαια τον ...
- Κυρ 13 Ιούλ 2025, 00:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Ωραία όλα αυτά, εγώ έχω μια απορία. Τα ουίσκια που κολλάνε;
- Κυρ 13 Ιούλ 2025, 13:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή τόσο καιρό διαβάζουμε για υπερβαση στο φορ, συμβόλαιο άνω των 2 εκατομμυρίων, all in κλπ και αυτό μπορεί να φωτογραφίζει τον Άκπομ;
Όταν ορισμένοι σκέφτεστε Άκπομ βλέπετε στο πρόσωπο του κάποιον που αξίζει να αμείβεται με περισσότερα από τον Αντρίγια;
Θα ειναι αναβάθμιση σε σχέση με τον ...
Όταν ορισμένοι σκέφτεστε Άκπομ βλέπετε στο πρόσωπο του κάποιον που αξίζει να αμείβεται με περισσότερα από τον Αντρίγια;
Θα ειναι αναβάθμιση σε σχέση με τον ...
- Κυρ 13 Ιούλ 2025, 13:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Τότε το πιο σωστό κατά τη γνώμη μου ειναι να φέρουν έναν ρολιστα για 3ο, να έχουμε δύο έτοιμους και να σκάσουν το πακέτο για τον βασικό φορ αργότερα. Οχι να πανε τώρα για κατι μέτριο για πρώτο φορ. Άποψη μου πάντα.nunies4 έγραψε: Κυρ 13 Ιούλ 2025, 13:09 Όχι προφανώς δεν φωτογράφιζαν τον Ακπομ αλλά όπως φαίνεται φάγαμε βροχή από άκυρα
- Κυρ 13 Ιούλ 2025, 20:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Γιατί να θέλει κάποιος να πουληθεί ο Ντέλιας; Θα πέσουν μήπως τα λεφτά για μεταγραφές;
- Κυρ 13 Ιούλ 2025, 21:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Πρέπει αυστηρά να διαλέξω κάτι από τα δυο ή αν σου πω τίποτα από τα δυο θα μου κάνεις παρατήρηση;
- Κυρ 13 Ιούλ 2025, 22:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Σχετικά με τον τρόπο που αγωνίζεται ο φορ στην ομάδα του Λουτσέσκου, θέλω να πιστεύω πως έχει να κάνει και με τον φορ.
Δεν θυμάμαι να είχε ποτέ του κάποιον που άξιζε η ομάδα να παίζει για εκείνον. Βασικά είχε έναν και όλοι έψαχναν να τον βρουν, με αποτέλεσμα να βάλει καμιά 60αριά γκολ. Από τότε το ...
Δεν θυμάμαι να είχε ποτέ του κάποιον που άξιζε η ομάδα να παίζει για εκείνον. Βασικά είχε έναν και όλοι έψαχναν να τον βρουν, με αποτέλεσμα να βάλει καμιά 60αριά γκολ. Από τότε το ...
- Δευ 14 Ιούλ 2025, 00:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξέχασες πάντως να αναφέρεις ότι τα συνολικά έσοδα της Στουτγάρδης για το 2024 ήταν €300εκ.
Τίποτα δεν ξέχασα. Δεν με απασχολεί το πόσα έσοδα είχε συνολικά η Στουτγάρδη.
Αναφέρομαι αποκλειστικά στο πάρε δώσε των μεταγραφών του ΠΑΟΚ.
Την Στουτγάρδη την χρησιμοποίησα στον λόγο μου, αποκλειστικά ...
- Δευ 14 Ιούλ 2025, 10:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν είναι θέμα ΠΑΟΚ και Στουτγάρδης. Είναι θέμα χωρών και εσόδων. Να φανταστείς, μόνο €55εκ. είχαν οι Γερμανοί από τηλεοπτικά. Στο είπα γιατί ανέφερες ότι η Στουτγάρδη πήρε λεφτά από μεταγραφές και ξοδεύει για να πάρει άλλους. Δεν είναι μόνο τα λεφτά από τις πωλήσεις. Αυτές οι ομάδες έχουν γενικά ...
- Δευ 14 Ιούλ 2025, 10:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Διάβασε αν θέλεις (και κάθε ενδιαφερόμενος) αυτό και ίσως επιτέλους καταλάβεις οτι Γούμενος και Παγώνης με €180εκ. από την τσέπη δεν γίνεται.
https://www.mononews.gr/business/ivan-savvidis-paok-echi-xodepsi-180-ekat-evro-gia-na-kani-dio-fores-protathliti-ton-dikefalo-tou-vorra
Κανείς δεν ...
- Δευ 14 Ιούλ 2025, 11:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Πειτε οτι θελετε να βαζει απο την τσεπη καθε χρονο 20-25 χαρτια και αφηστε τις αναλυσεις περι οικονομικων. Εκτος και αν τις ΑΜΚ καθε χρονο τις κανει για τα ματια του κοσμου.
Επισης το διαλεγεις την ΜΟΝΑΔΙΚΗ μη κερδοφορα επιχειρηση "τυχαια" ειναι καπως.
Όχι κάνεις λάθος. Θα πούμε ο καθένας αυτό ...