Η αναζήτηση βρήκε 623 εγγραφές
- Τρί 02 Σεπ 2025, 20:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Άντε για να μην τυραννιέστε.. ο φορ που γίνεται προσπάθεια πάει για μετά … δε θα γίνει σήμερα .. η λίστα δεν έκλεισε ακόμη γιατί γινόταν προσπάθεια για Ζαφειρη αλλά ο πρόεδρος τους δε θέλει με τίποτα.. δεν ξέρω αν γίνεται ακόμη… λογικά σε λίγο θα βγει η λίστα και ο φορ πάει για μετά.. από τις 7 το ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 20:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλά αδεφέ, αυτά είναι να είχαμε να λέγαμε... Δες πχ πόσο γρήγορα ενσωματώθηκε και μπήκε ο χωρίς προετοιμασία Γιακουμάκης...laska4 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 20:27 Έτσι κι αλλιώς και φορ να παίρναμε με λουτσε θα έπαιζε Δεκέμβρη
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 20:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Το να αναφέρονται εδώ δημοσιεύματα από το μετροκωλις με ξεπερνά
- Παρ 05 Σεπ 2025, 22:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Πέρσι,34 ματς. 15 γκολ,3 ασίστ.
- Τρί 30 Δεκ 2025, 22:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Εγώ για να καταλάβω, ο ΠΑΟΚ τελικά χαντακωνει πιτσιρίκια? Γιατί αυτοί που κρατάνε για Μύθου τώρα κράζουμε γιατί θα είναι νο2 ο Μύθου...δεν κάνει τελικά?
Προσωπικά με Γερεμεγιεφ είμαι φουλ ευχαριστημένος για 3ο φορ...σε ματς με καμινάδες και στημένα μανούλα είναι...
Καλή χρονιά να έχουμε!
Προσωπικά με Γερεμεγιεφ είμαι φουλ ευχαριστημένος για 3ο φορ...σε ματς με καμινάδες και στημένα μανούλα είναι...
Καλή χρονιά να έχουμε!
- Τρί 13 Ιαν 2026, 23:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Η Β ομάδα χρειάζεται 4-5 μπαρουτοκαπνισμενους γυρολόγους της Football League, για να μπορέσουν να βοηθήσουν τους πιτσιρικάδες μας να προσαρμόσουν και να εξελιχθούν.
Δε χρειάζεται ολόκληρες καραβιες από τέτοιου επιπέδου παίχτες που πήρε φέτος.
1-2 προοπτικές επιπέδου Λευκορωσος καλοδεχουμενες αλλα ...
Δε χρειάζεται ολόκληρες καραβιες από τέτοιου επιπέδου παίχτες που πήρε φέτος.
1-2 προοπτικές επιπέδου Λευκορωσος καλοδεχουμενες αλλα ...
- Δευ 19 Ιαν 2026, 21:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλά νταξ αν θες φίλε χωρικέ να σου στείλω τις φάσεις με τη Μάλμε μήπως δεν το δες το ματς. Σαστρε δεν υπάρχει για ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και αυτή την αισιοδοξία επειδή κέρδισες τον πεθαμένο γαύρο την ξέρω 1-2 τραυματισμούς και ένα αποκλεισμό στο κύπελλο και να τα τα λαϊκά δικαστήρια και ο ...
- Τρί 20 Ιαν 2026, 17:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν εγώ ήμουν Τσαπρας πάντως δεν θα πήγαινα βαζελο. Σε κάθε στραβή τις χλεπες τις ρίχνουν στους Έλληνες παίχτες εκεί πέρα. Εδώ θα έρθει να είναι back up του Κένι και θα έχει και άλλος ποιοτικούς Έλληνες που σηκώνουν το βαρος
- Δευ 18 Μάιος 2026, 21:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Και τι δεν θα έδινα τώρα για μια εφημερίδα που θα είχε πρωτοσέλιδο εξωτικό παικταρα από το πρωτάθλημα της Γουαδελούπης, να φαντάζομαι φορακλα που θα σκίσει τα δίχτυα και στο πρώτο αγώνα να διαπιστωνες ότι έχει δύο αριστερά πόδια
Μας τσακισε η τεχνολογία. Μας στέρησε την μισή χαρά τών μεταγραφών ...
Μας τσακισε η τεχνολογία. Μας στέρησε την μισή χαρά τών μεταγραφών ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 22:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Το ιδανικο για μενα θα ειναι μεγαλομετοχος Μυστακιδης και προεδρος ο Χατζοπουλος.Επειδη ο Μυστακιδης εχει μεσανυχτα απο αθλητισμο γενικοτερα,η ομαλοτερη μεταβαση θα ειναι να παραμεινει προεδρος ο Χατζοπουλος.
- Δευ 01 Σεπ 2025, 22:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ περιμένω να ακουσω οτιδήποτε σαν πλάνο, για το τμήμα μπάσκετ πάντα. Έχω μια καρότσα ερωτήματα. Νο 1 Γιατί τώρα?
Γιατί κάπως πρέπει να αποκτήσει έρεισμα στην πλατυα μάζα του κόσμου μιας και το σχέδιο "γήπεδο" δεν του βγήκε.
Και θα μου πεις....μας νοιάζει; Από την στιγμή που έχει ένα σκασμό ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 22:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν μπει ο στόχος δεν θα είναι η Ελλάδα αλλά η συμμετοχή στο NBA Europe ή όπως αλλιώς θα λέγεται. Αλλάζει το μπάσκετ και όποιος μπει σε αυτή την διοργάνωση δεν θα κοιτάξει ξανά πίσω.
- Δευ 01 Σεπ 2025, 22:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ περιμένω να ακουσω οτιδήποτε σαν πλάνο, για το τμήμα μπάσκετ πάντα. Έχω μια καρότσα ερωτήματα. Νο 1 Γιατί τώρα?
Γιατί κάπως πρέπει να αποκτήσει έρεισμα στην πλατυα μάζα του κόσμου μιας και το σχέδιο "γήπεδο" δεν του βγήκε.
Και θα μου πεις....μας νοιάζει; Από την στιγμή που έχει ένα σκασμό ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 23:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν περίμενα πάντως ότι θα υπάρξουν ΠΑΟΚτσηδες που θα χαλαστουν περισσότερο κι απ' τα σκουλήκια με την είδηση.
Εδώ υπήρχαν ΠΑΟΚτσηδες που προσπαθουσαν με νύχια και δόντια να δικαιολογήσουν το τρύπημα
o χιλιολατρεμενος σου Ιβαν τα 2.2 εκατομμυρια του μπασκετ θα τα χαρισει?
Γιατι οταν τα ...