Η αναζήτηση βρήκε 378 εγγραφές

Return

από Χωρικός
Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:06
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

αυτό είναι σκάκι κυρίες και κύριοι!!!
από Equalizer
Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:06
Jump to forum
Jump to topic

Αμερικάνε έλα μας έχει πιάσει τρελα

Όχι ε; Too soon?
από astral
Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:18
Jump to forum
Jump to topic

Μπορεί να συμφώνησαν κρυφά με τον αμερικανο και να πουν στον τέλη να περιμένει μέχρι το Δεκέμβρη για να βάλουν μια επιτροπή να τον απορρίψει.
Απαράδεκτα πράγματα λέω εγώ.
από Dimitrisou
Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:36
Jump to forum
Jump to topic

Το να ειρωνεύεστε καποιοι τον συγκεκριμένο άνθρωπο και να μιλάτε για παιχνίδια ειναι το λιγότερο γελοιο...το τι είναι και το αν πονάει την ομάδα νομίζω έχουν φανεί αυτά τα χρόνια..αν δεν ήταν αυτός να βγει μπροστά όταν όλοι οι άλλοι κρυβόταν τώρα μάλλον με την Αρετσού θα παίζαμε ντέρμπι ..
από george188
Σάβ 06 Σεπ 2025, 21:19
Jump to forum
Jump to topic

Ο Χατζόπουλος δεν είναι χθεσινός ούτε στημένος. Λες και δεν ξερει οτι θα είναι υπολογος στο κόσμο, λες και δεν ξέρει τι επικρατεί. Πρώτα είναι οπαδός, τον μηδενισμό μας μεσα
από Kabamaru11
Κυρ 07 Σεπ 2025, 11:26
Jump to forum
Jump to topic

Με κατι τετοια εμετικα πρω(κ)τοσελιδα,αντι να μου φανει σουπερ ντουπερ λυση ο Μυστακιδης,φερνει το ακριβως αντιθετο αποτελεσμα.ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ,πληρη εμπιστοσυνη στον Χατζοπουλο,ας δωσει αυτος την ομαδα εκει που θα ειναι καλυτερα.

Υ.Γ. Μπαρκα ρε μ@λακα,λειπει το παρεακι σου εδω μεσα......να εισαι καλα ...
από Ορτζονικίδης
Δευ 08 Σεπ 2025, 09:36
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ φίλε μου συμφωνώ ότι το καλύτερο για το λαό του ΠΑΟΚ και τον ίδιο τον ΠΑΟΚ, το νταλγκά μας, είναι ο υγιής ανταγωνισμός δυο δισεκατομμυριούχων. Αλλά αυτό που φαίνεται είναι ότι κανένας "υγιής ανταγωνισμός" δε φαίνεται να υπάρχει, ακόμα περισσότερο καμιά υγεία δεν δείχνει η προσπάθεια υπονόμευσης ...
από Sera4
Δευ 08 Σεπ 2025, 09:36
Jump to forum
Jump to topic

Εσύ Μεταγραφάκια βλέπεις τα πρωτοσέλιδα του Μετρόπολις για τον Χατζόπουλο και το Σαββίδη και δεν βλέπεις τίποτα κακό. Και τα βάζεις στην ίδια πρόταση με τα μέσα του Ιβάν;

Με συγχωρείς αλλά αυτό απαιτεί θράσος. Να ξέρουμε και τί γράφουμε δηλαδή.

υγ Αν λέω εγώ τώρα, διαπιστώσουμε ότι η ιστορία της ...
από gervasio artigas
Δευ 08 Σεπ 2025, 20:40
Jump to forum
Jump to topic

Το θεμα "καλπακη" θα ειναι ΜΕΓΑΛΗ ΑΦΕΛΕΙΑ να υποτιμηθει
Εμπεριεχει δημόσια προτροπή για:
α. μεταβιβαση μετοχων "δωρεαν"
β μεταβιβαση μετοχων απο "θεματοφυλακα" δηλαδή από πρόσωπα που ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ οι μετοχες
γ.διαδικασία χωρίς την γνωμη οργανωμενων οπαδών
Αν εσεις θεωρειτε οτι αυτα ειναι "μικρά ...
από kostasff
Τρί 09 Σεπ 2025, 07:16
Jump to forum
Jump to topic

Σουριναμέζος έγραψε: Δευ 08 Σεπ 2025, 21:16
fossa έγραψε: Δευ 08 Σεπ 2025, 16:38
Μήπως είσαι απ' αυτούς ελληνόφρονες που προτιμούν να σηκώνουν ελληνικές σημαίες και όχι ασπρόμαυρες;
Wtf? Καλύτερα γαύρος
Συγνώμη κιόλας αλλά με αυτές τις βλακειες θα τρίζουν τα κόκκαλα των προγόνων μας και κυρίως των ιδρυτων μας που ήρθαν σφαγμενοι από την Πόλη επειδή ήταν ΕΛΛΗΝΕΣ.
από Maklaz
Τρί 09 Σεπ 2025, 12:43
Jump to forum
Jump to topic

Έχω το ρεπορτάζ ( ΑΡΔ, δεν είναι AI, κάντε το ρεπορτάζ )

Αφού πρώτα ήπιαν το τσαγάκι τους
https://i.postimg.cc/5yXn5NLm/Generated-Image-September-09-2025-12-25-PM.png

Στην συνέχεια έφαγαν τα περιτίφ με σαρμά διαβάζοντας κάτι τυχαίο
https://i.postimg.cc/Y95b3BRK/Generated-Image-September-09 ...
από Nassos
Παρ 12 Σεπ 2025, 00:03
Jump to forum
Jump to topic

Ποιο δύο κάνουν μπίζνα ρε παιδιά? Ο πρόεδρος της ΠΑΕ που έχει ανεβάσει την ποδοσφαιρική ομάδα τόσα επιπεδα και ένας που ΘΑ βάλει λεφτά? Και πρέπει να δικαιολογήσω γιατι είναι λάθος που δεν μίλησε και αυτός και ο ΑΣ με τον πρόεδρο της ομάδας που χρησιμοποιεί το γήπεδο?

Και επειδή με μαλώνετε για το ...
από aivas19
Παρ 12 Σεπ 2025, 08:07
Jump to forum
Jump to topic

Εχει εξηγηθει και αυτο πολλακις, δεν καταλαβαινω τις ερωτησεις και τις απλοποιησεις των γεγονοτων.

Δεν ειναι απλα «να μην απειληθει ο Ιβαν» οπως λες και ξαναλες αναπαραγοντας ανακριβειες. Δεν ειναι θεμα Ιβαν αυτο καθε αυτο. Και αναποδα να ηταν οι θεσεις το ιδιο ιθα ισχυε. Ειναι η διατηρηση του ...
από Guitarman
Παρ 12 Σεπ 2025, 08:51
Jump to forum
Jump to topic

Πες μου σε παρακαλώ τι ανακρίβειες που γράφω στα ποστ μου.

Αλλά αν τα λέω απλοποιημένα, άλλο αν γράφω ανακρίβειες

Jim 3 απλά ερωτήματα φιλε:

1) Από ηθικής πλευράς, πώς σου φαίνεται ο τρόπος που πάει να καθαιρεθει από τα του ΠΑΟΚ ο Ιβάν? Σου ταιριάζει?

2) Από πρακτικής πλευρας: Θεωρείς ότι με ...
από Dimitrisou
Παρ 12 Σεπ 2025, 16:55
Jump to forum
Jump to topic

Τον Χατζόπουλο τον στολίσανε μέσα σε 1 ώρα με ότι χαρακτηρισμό μπορείς να φανταστείς μόνο και μόνο επειδή είπε ότι έχουμε και άλλον ενδιαφερόμενο...τον Χατζόπουλο που κανονικά θα έπρεπε να τον ευχαριστούμε που υπάρχει το τμήμα κάποιοι (οι περισσότεροι) τον έχουν φέρει σε μια κατάσταση να είναι με το ...