Η αναζήτηση βρήκε 469 εγγραφές
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 19:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Φίλος γέλασα πραγματικά με τον τεράστιο Dpgfqw...
Έδωσε το σκυλί 90κ? Μπράβο του...
Και έχουμε τους δικούς μας (που με τις διοικήσεις που όριζαν οι ίδιοι έγιναν τα χρέη) να μας το παίζουν "μάνες" που δεν πληρώνει ο Χατζο στον ΑΣ τα νόμιμα ποσοστά, ενώ γ@#ται να πληρώνει κερατιάτικα. Καλά το ...
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 23:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Να σε καίει το νέο γήπεδο να το φτιάξει αυτός που έχει την ΠΑΕ έτσι είναι το σωστό και να επικεντρωθεί ο Μυστακίδης στην ΚΑΕ αυτό λέμε.... διακριτοι ρολοι για όλους
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 23:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή η λογική είναι ότι για να πάρει την ΚΑΕ πρέπει του δοθεί εργολαβία νέα Τούμπα;
Αυτό ενδιαφέρει τα παπακια μας;
Αυτό ενδιαφέρει τα παπακια μας;
- Παρ 05 Σεπ 2025, 00:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Τους τελευταίους 3 μήνες βρισκόσασταν σε καλοκαιρινό λήθαργο λόγο ζέστης ή σας πρόσφερε κάποιος λωτούς μάλλον, γιατί η συζήτηση για την ΚΑΕ ξεκινησε τις τελευταίες μέρες. Το γραφείο τύπου (μίντια) διέδιδε ότι είναι ποδοσφαιρόφιλος και δεν ενδιαφέρεται για μπάσκετ.
Αν είχαν ξεκινήσει τα πράγματα ...
Αν είχαν ξεκινήσει τα πράγματα ...
- Παρ 05 Σεπ 2025, 00:26
- Jump to forum
- Jump to topic
δε λέμε ότι πρέπει ή δε πρέπει να του δωθεί του Τέλη η Νεα Τούμπα, η ΠΑΕ, το λιμάνι και του πουλιού το γάλα.
Αν μπορεί να πληρώσει να τα πάρει και βρει πωλητή για να αγοράσει, ας γίνει ότι είναι να γίνει.
Λέμε ότι δε μας νοιάζει αυτή τη στιγμή, προέχει η σωτηρία της ΚΑΕ και βλέπουμε.
αλλά ρε ...
- Παρ 05 Σεπ 2025, 08:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπράβο στον Χατζόπουλο που στ αλήθεια βλέπει και καταλαβαίνει το καλό της ομάδας.
Έχτισε το status Του Με πολύ κόπο και προσωπικές θυσίες, απολαμβάνει καθολικής εμπιστοσύνης χωρίς μαι μεν αλλά, όχι μόνο από μας στην κερκίδα αλλά και από αυτούς που μετράει, που κρατάν το μαχαίρι και το καρπούζι ...
Έχτισε το status Του Με πολύ κόπο και προσωπικές θυσίες, απολαμβάνει καθολικής εμπιστοσύνης χωρίς μαι μεν αλλά, όχι μόνο από μας στην κερκίδα αλλά και από αυτούς που μετράει, που κρατάν το μαχαίρι και το καρπούζι ...
- Παρ 05 Σεπ 2025, 10:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πάλι που περιμένω, από όταν έσκασε το γηπεδικό τον Ιούνιο και το μπασκετικό τώρα, όχι να δω (γιατί από ότι φαίνεται δεν υπάρχει περίπτωση) αλλά έστω να διαβάσω μια λιτή προσωπική δήλωση του ενδιαφερόμενου επενδυτή, μάλλον είμαι καχύποπτος ε?
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:06
- Jump to forum
- Jump to topic
αυτό είναι σκάκι κυρίες και κύριοι!!!
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Αμερικάνε έλα μας έχει πιάσει τρελα
Όχι ε; Too soon?
Όχι ε; Too soon?
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπορεί να συμφώνησαν κρυφά με τον αμερικανο και να πουν στον τέλη να περιμένει μέχρι το Δεκέμβρη για να βάλουν μια επιτροπή να τον απορρίψει.
Απαράδεκτα πράγματα λέω εγώ.
Απαράδεκτα πράγματα λέω εγώ.
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 20:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Το να ειρωνεύεστε καποιοι τον συγκεκριμένο άνθρωπο και να μιλάτε για παιχνίδια ειναι το λιγότερο γελοιο...το τι είναι και το αν πονάει την ομάδα νομίζω έχουν φανεί αυτά τα χρόνια..αν δεν ήταν αυτός να βγει μπροστά όταν όλοι οι άλλοι κρυβόταν τώρα μάλλον με την Αρετσού θα παίζαμε ντέρμπι ..
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 21:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Χατζόπουλος δεν είναι χθεσινός ούτε στημένος. Λες και δεν ξερει οτι θα είναι υπολογος στο κόσμο, λες και δεν ξέρει τι επικρατεί. Πρώτα είναι οπαδός, τον μηδενισμό μας μεσα
- Κυρ 07 Σεπ 2025, 11:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Με κατι τετοια εμετικα πρω(κ)τοσελιδα,αντι να μου φανει σουπερ ντουπερ λυση ο Μυστακιδης,φερνει το ακριβως αντιθετο αποτελεσμα.ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ,πληρη εμπιστοσυνη στον Χατζοπουλο,ας δωσει αυτος την ομαδα εκει που θα ειναι καλυτερα.
Υ.Γ. Μπαρκα ρε μ@λακα,λειπει το παρεακι σου εδω μεσα......να εισαι καλα ...
Υ.Γ. Μπαρκα ρε μ@λακα,λειπει το παρεακι σου εδω μεσα......να εισαι καλα ...
- Δευ 08 Σεπ 2025, 09:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ φίλε μου συμφωνώ ότι το καλύτερο για το λαό του ΠΑΟΚ και τον ίδιο τον ΠΑΟΚ, το νταλγκά μας, είναι ο υγιής ανταγωνισμός δυο δισεκατομμυριούχων. Αλλά αυτό που φαίνεται είναι ότι κανένας "υγιής ανταγωνισμός" δε φαίνεται να υπάρχει, ακόμα περισσότερο καμιά υγεία δεν δείχνει η προσπάθεια υπονόμευσης ...
- Δευ 08 Σεπ 2025, 09:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Εσύ Μεταγραφάκια βλέπεις τα πρωτοσέλιδα του Μετρόπολις για τον Χατζόπουλο και το Σαββίδη και δεν βλέπεις τίποτα κακό. Και τα βάζεις στην ίδια πρόταση με τα μέσα του Ιβάν;
Με συγχωρείς αλλά αυτό απαιτεί θράσος. Να ξέρουμε και τί γράφουμε δηλαδή.
υγ Αν λέω εγώ τώρα, διαπιστώσουμε ότι η ιστορία της ...
Με συγχωρείς αλλά αυτό απαιτεί θράσος. Να ξέρουμε και τί γράφουμε δηλαδή.
υγ Αν λέω εγώ τώρα, διαπιστώσουμε ότι η ιστορία της ...