Εντωμεταξύ αν περάσουμε στη τουμπα εύκολα. Όλοι εσεις που ψάχνετε προπονητές θα υμνειτε το λουτσεσκου.
Κανα νέο για μετσγραφες εχουμε η θα μιλαμε για αλλαγή προπονητή εδω μεσα?
Η αναζήτηση βρήκε 469 εγγραφές
- Παρ 22 Αύγ 2025, 07:43
- Jump to forum
- Jump to topic
- Δευ 25 Αύγ 2025, 13:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Απορώ πως περιμένετε 3 κιολας μεταγραφες κ να ειναι κ απο πανω ραφι.
Ολόκληρο καλοκαίρι ειχαν κ δε βρήκανε κ θα βρουν σε 1- 2 εβδομαδες .
Εγω προσωπικά βλεπω μετα βίας να παίρνουμε cb κ χαφ δανεικούς κ τελος
Ολόκληρο καλοκαίρι ειχαν κ δε βρήκανε κ θα βρουν σε 1- 2 εβδομαδες .
Εγω προσωπικά βλεπω μετα βίας να παίρνουμε cb κ χαφ δανεικούς κ τελος
- Τρί 26 Αύγ 2025, 09:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Ο Ιταλός πρέπει πρώτα να περάσει μια χρονιά στην ομάδα, να καταλάβει το πραγματικό επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος που είναι πολύ πιο δύσκολο απ' ότι πιστεύουν όσοι δεν έχουν άμεση επαφή και μετά να κάνει προτάσεις.
Τα είδαμε και με τον Μπότο που έφερε Νάσμπεργκ για βασικό στόπερ λες και η ...
Τα είδαμε και με τον Μπότο που έφερε Νάσμπεργκ για βασικό στόπερ λες και η ...
- Τρί 26 Αύγ 2025, 10:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Οκ εγώ το αναγνωρίζω ότι είμαι γκρινιάρης αλλά πείτε μου εσείς ρε παιδια. Αν κλεισουμε με δανεικο τον Ιταλό,δανεικο χαφ και δεν παρουμε φορ,θα εχει άδικο οποιος πει ότι η μεταγραφή Ζαφειρη είναι μεταγραφή επικοινωνιακου χαρακτήρα και οχι μεταγραφή πλάνου δημιουργίας ενός ροστερ τίτλων;
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 23:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Με όση αγάπη και εκτίμηση έχω σε πολλά παιδιά εδώ μέσα, κάποιες φορές και στην παπαρολογια πρέπει να μπαίνει όριο.
Δε λέω ότι γίνεται με δική τους ευθύνη, αλλά αυτό που ονομάζουμε "πιατσα" και "πηγες", είναι ένας χώρος βουτηγμένος στο ψέμα και στην ιδιοτέλεια. Δεν θα πετύχεις μάνατζερ για ...
Δε λέω ότι γίνεται με δική τους ευθύνη, αλλά αυτό που ονομάζουμε "πιατσα" και "πηγες", είναι ένας χώρος βουτηγμένος στο ψέμα και στην ιδιοτέλεια. Δεν θα πετύχεις μάνατζερ για ...
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 19:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Εχει λογική ο δανεισμός με οψιον, από το να φέρνουμε παίκτες όπως Φελίπε, Κουαλιατα και αν δεν κολλήσουν να μην μπορούμε να απεμπλακούμε από τα συμβόλαια χωρίς τα 3-4εκ που πήγαν άκλαφτα,
Έτσι τουλάχιστον ξέρεις τι πληρώνεις, σίγουρα αν μπουν με ρήτρα 7-8εκ είναι εξαιρετικά δύσκολη η παραμονή ...
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 19:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Το γεγονός ότι με το που μας απέρριψε ο Πουέρτα (ή τέλος πάντως μόλις είδαμε ότι δεν προχωράει), κλείσαμε άλλον παίκτη και δεν χρειάζεται να περάσουμε τα τελευταία 24ωρα των μεταγραφών με τη ψυχή στο στόμα δείχνει ότι πράγματι κάτι αλλάζει.
Για μένα αυτό είναι ίσως το πιο θετικό από όλη την ...
Για μένα αυτό είναι ίσως το πιο θετικό από όλη την ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 11:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα σημειώσω ένα ακόμη στοιχείο που διαφοροποιεί τις φετινές μεταγραφές από τις περσινές.
Φέτος δεν πηραμε ούτε έναν παικτη ο οποίος έχει μήνες να παιξει.
Όλοι οι παικτες που ήρθαν είναι παικτες με γεμάτες χρονιές.
Το θεωρώ πολυ σημαντικό και αναμένω να έχει θετική επίδραση στην ομοιογένεια της ...
Φέτος δεν πηραμε ούτε έναν παικτη ο οποίος έχει μήνες να παιξει.
Όλοι οι παικτες που ήρθαν είναι παικτες με γεμάτες χρονιές.
Το θεωρώ πολυ σημαντικό και αναμένω να έχει θετική επίδραση στην ομοιογένεια της ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 12:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό το... " ασχολείται ο Γιώργης με τη μεταγραφή" μόνο εμένα με στραβωνει κάπως?
Εμένα καθόλου...Έχει φάει πολύ σιχτίρισμα ο Γιώργης απο κάποιες επιλογές του, αλλά θα υπάρχουν και αυτές. Ειδικά μέχρι να ''μάθει'' τον χώρο καλύτερα. Και κακά τα ψέματα ο Γιώργος είναι ο διάδοχος Ιβάν.
Ένας ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 12:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Με ολοκληρωμένα τα καλοκαιρινά προκριματικά, θεωρώ ότι τελικά ο λουτσεσκου δικαιώνεται....
Πολλές φορές ο οργανισμός του ΠΑΟΚ έχει κατηγορηθεί ότι περιμένει τον Αύγουστο για να κάνει τις κινήσεις αλλά τελικά δεν είναι έτσι.....
Τις προκρίσεις τις κερδίζει η περσινή ομάδα ανεξάρτητα το εάν ένας ...
Πολλές φορές ο οργανισμός του ΠΑΟΚ έχει κατηγορηθεί ότι περιμένει τον Αύγουστο για να κάνει τις κινήσεις αλλά τελικά δεν είναι έτσι.....
Τις προκρίσεις τις κερδίζει η περσινή ομάδα ανεξάρτητα το εάν ένας ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 22:56
- Jump to forum
- Jump to topic
PaokFiesta έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 22:55 H λογική λέει πως αν πρόκειται για μπαρουτοκαπνισμένο παίκτη με βιογραφικό δύσκολα θα δεχτεί να έρθει χωρίς Ευρώπη. Αν το φορ έρθει μετά την εκπνοή της λίστας μάλλον θα είναι κάποιος ανερχόμενος για τρίτος.
και που βρηκαμε λογικη εμεις?
- Τρί 02 Σεπ 2025, 09:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε άλλα νέα ο Dolberg μάλλον επιστρέφει Άγιαξ με 10εκ. και Strelec πήγε Μίντλεσμπρο με 7,5 εκ.
Αυτό σας παρακαλώ οι μεταγραφολάγνοι κάντε το στιγμιότυπο οθόνης γιατί στο προσεχές μέλλον θα διαβάζουμε: "όταν μπορούσαμε να πάρουμε Dolberg και Stelec τα τζιμάνια της ομάδας μας πετούσαν χαρταετό".
- Τρί 02 Σεπ 2025, 20:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Άντε για να μην τυραννιέστε.. ο φορ που γίνεται προσπάθεια πάει για μετά … δε θα γίνει σήμερα .. η λίστα δεν έκλεισε ακόμη γιατί γινόταν προσπάθεια για Ζαφειρη αλλά ο πρόεδρος τους δε θέλει με τίποτα.. δεν ξέρω αν γίνεται ακόμη… λογικά σε λίγο θα βγει η λίστα και ο φορ πάει για μετά.. από τις 7 το ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 20:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλά αδεφέ, αυτά είναι να είχαμε να λέγαμε... Δες πχ πόσο γρήγορα ενσωματώθηκε και μπήκε ο χωρίς προετοιμασία Γιακουμάκης...laska4 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 20:27 Έτσι κι αλλιώς και φορ να παίρναμε με λουτσε θα έπαιζε Δεκέμβρη
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 20:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Το να αναφέρονται εδώ δημοσιεύματα από το μετροκωλις με ξεπερνά