Η αναζήτηση βρήκε 378 εγγραφές

Return

από Jean Valjean
Κυρ 31 Αύγ 2025, 11:32
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Θα σημειώσω ένα ακόμη στοιχείο που διαφοροποιεί τις φετινές μεταγραφές από τις περσινές.
Φέτος δεν πηραμε ούτε έναν παικτη ο οποίος έχει μήνες να παιξει.
Όλοι οι παικτες που ήρθαν είναι παικτες με γεμάτες χρονιές.
Το θεωρώ πολυ σημαντικό και αναμένω να έχει θετική επίδραση στην ομοιογένεια της ...
από smoothcriminal1926
Κυρ 31 Αύγ 2025, 12:21
Jump to forum
Jump to topic

Αυτό το... " ασχολείται ο Γιώργης με τη μεταγραφή" μόνο εμένα με στραβωνει κάπως?

Εμένα καθόλου...Έχει φάει πολύ σιχτίρισμα ο Γιώργης απο κάποιες επιλογές του, αλλά θα υπάρχουν και αυτές. Ειδικά μέχρι να ''μάθει'' τον χώρο καλύτερα. Και κακά τα ψέματα ο Γιώργος είναι ο διάδοχος Ιβάν.

Ένας ...
από Pellaios
Κυρ 31 Αύγ 2025, 12:46
Jump to forum
Jump to topic

Με ολοκληρωμένα τα καλοκαιρινά προκριματικά, θεωρώ ότι τελικά ο λουτσεσκου δικαιώνεται....
Πολλές φορές ο οργανισμός του ΠΑΟΚ έχει κατηγορηθεί ότι περιμένει τον Αύγουστο για να κάνει τις κινήσεις αλλά τελικά δεν είναι έτσι.....
Τις προκρίσεις τις κερδίζει η περσινή ομάδα ανεξάρτητα το εάν ένας ...
από theodorsalonika
Δευ 01 Σεπ 2025, 22:56
Jump to forum
Jump to topic

PaokFiesta έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 22:55 H λογική λέει πως αν πρόκειται για μπαρουτοκαπνισμένο παίκτη με βιογραφικό δύσκολα θα δεχτεί να έρθει χωρίς Ευρώπη. Αν το φορ έρθει μετά την εκπνοή της λίστας μάλλον θα είναι κάποιος ανερχόμενος για τρίτος.

και που βρηκαμε λογικη εμεις?
από thomas Murg
Τρί 02 Σεπ 2025, 09:29
Jump to forum
Jump to topic

Σε άλλα νέα ο Dolberg μάλλον επιστρέφει Άγιαξ με 10εκ. και Strelec πήγε Μίντλεσμπρο με 7,5 εκ.

Αυτό σας παρακαλώ οι μεταγραφολάγνοι κάντε το στιγμιότυπο οθόνης γιατί στο προσεχές μέλλον θα διαβάζουμε: "όταν μπορούσαμε να πάρουμε Dolberg και Stelec τα τζιμάνια της ομάδας μας πετούσαν χαρταετό".
από makispaspartou
Τρί 02 Σεπ 2025, 20:23
Jump to forum
Jump to topic

Άντε για να μην τυραννιέστε.. ο φορ που γίνεται προσπάθεια πάει για μετά … δε θα γίνει σήμερα .. η λίστα δεν έκλεισε ακόμη γιατί γινόταν προσπάθεια για Ζαφειρη αλλά ο πρόεδρος τους δε θέλει με τίποτα.. δεν ξέρω αν γίνεται ακόμη… λογικά σε λίγο θα βγει η λίστα και ο φορ πάει για μετά.. από τις 7 το ...
από Developer4
Τρί 02 Σεπ 2025, 20:28
Jump to forum
Jump to topic

laska4 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 20:27 Έτσι κι αλλιώς και φορ να παίρναμε με λουτσε θα έπαιζε Δεκέμβρη
Καλά αδεφέ, αυτά είναι να είχαμε να λέγαμε... Δες πχ πόσο γρήγορα ενσωματώθηκε και μπήκε ο χωρίς προετοιμασία Γιακουμάκης...
από Dimpatra
Πέμ 04 Σεπ 2025, 20:01
Jump to forum
Jump to topic

Το να αναφέρονται εδώ δημοσιεύματα από το μετροκωλις με ξεπερνά
από beyes4
Δευ 01 Σεπ 2025, 22:06
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Το ιδανικο για μενα θα ειναι μεγαλομετοχος Μυστακιδης και προεδρος ο Χατζοπουλος.Επειδη ο Μυστακιδης εχει μεσανυχτα απο αθλητισμο γενικοτερα,η ομαλοτερη μεταβαση θα ειναι να παραμεινει προεδρος ο Χατζοπουλος.
από nunies4
Δευ 01 Σεπ 2025, 22:11
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ περιμένω να ακουσω οτιδήποτε σαν πλάνο, για το τμήμα μπάσκετ πάντα. Έχω μια καρότσα ερωτήματα. Νο 1 Γιατί τώρα?

Γιατί κάπως πρέπει να αποκτήσει έρεισμα στην πλατυα μάζα του κόσμου μιας και το σχέδιο "γήπεδο" δεν του βγήκε.
Και θα μου πεις....μας νοιάζει; Από την στιγμή που έχει ένα σκασμό ...
από Thax
Δευ 01 Σεπ 2025, 22:16
Jump to forum
Jump to topic

Αν μπει ο στόχος δεν θα είναι η Ελλάδα αλλά η συμμετοχή στο NBA Europe ή όπως αλλιώς θα λέγεται. Αλλάζει το μπάσκετ και όποιος μπει σε αυτή την διοργάνωση δεν θα κοιτάξει ξανά πίσω.
από zissos
Δευ 01 Σεπ 2025, 22:16
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ περιμένω να ακουσω οτιδήποτε σαν πλάνο, για το τμήμα μπάσκετ πάντα. Έχω μια καρότσα ερωτήματα. Νο 1 Γιατί τώρα?

Γιατί κάπως πρέπει να αποκτήσει έρεισμα στην πλατυα μάζα του κόσμου μιας και το σχέδιο "γήπεδο" δεν του βγήκε.
Και θα μου πεις....μας νοιάζει; Από την στιγμή που έχει ένα σκασμό ...
από Psaras
Δευ 01 Σεπ 2025, 23:23
Jump to forum
Jump to topic

Δεν περίμενα πάντως ότι θα υπάρξουν ΠΑΟΚτσηδες που θα χαλαστουν περισσότερο κι απ' τα σκουλήκια με την είδηση.

Εδώ υπήρχαν ΠΑΟΚτσηδες που προσπαθουσαν με νύχια και δόντια να δικαιολογήσουν το τρύπημα

o χιλιολατρεμενος σου Ιβαν τα 2.2 εκατομμυρια του μπασκετ θα τα χαρισει?
Γιατι οταν τα ...