Η αναζήτηση βρήκε 180 εγγραφές
- Κυρ 19 Απρ 2026, 18:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: AEX - ΠΑΟΚ Κυριακή 19/4, 18:00 Cosmote Sport 2 HD
Να δω αύριο τι θα κάνουν για τα 100 και πόσοι θα πάνε.
- Κυρ 19 Απρ 2026, 18:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Κάτι μου λέει πως κ στη γιορτή των 100 αύριο απών θα είναι.
Ήρθε ο κλόουν βένγκα και από τη πρώτη χρονιά σε πήρε πρωτάθλημα. Αλλά ξέχασα εμείς βάλαμε τον Μάκη στην ΕΠΟ και ρίξαμε 10 μύρια στο Ζαφείρη για την κόντρα μας με τον ΑΣ. Έναν ΑΣ που εσύ στήριξες.
Σε αγαπάω σε εκτιμάω αλλά είσαι μακριά και ...
Ήρθε ο κλόουν βένγκα και από τη πρώτη χρονιά σε πήρε πρωτάθλημα. Αλλά ξέχασα εμείς βάλαμε τον Μάκη στην ΕΠΟ και ρίξαμε 10 μύρια στο Ζαφείρη για την κόντρα μας με τον ΑΣ. Έναν ΑΣ που εσύ στήριξες.
Σε αγαπάω σε εκτιμάω αλλά είσαι μακριά και ...
- Κυρ 19 Απρ 2026, 19:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχετε δει όνειρο , 2 νίκες μας εναντίον γαύρου , 2 χ η ζελα την Κουλα , νίκη στην Τούμπα με ζελα και τελευταία αγωνιστική Κουλα-γαύρος και ζελα-ΠΑΟΚ , με ΠΑΟΚ στο -1 από κορυφή ;
Εγώ το σκέφτηκα 2 νίκες εμείς μέσα-έξω και 2 μπουκλουμέδες της Κούλας με ζέλο. Επιστρέφουμε στο -2 και με νίκη μέσα ...
- Κυρ 19 Απρ 2026, 20:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως εγώ αν ήμουν Βαγγέλας ή Ιβάν και έβλεπα τον Σούπερ Μάριο να παίζει τον Αύγουστο με καμία Βίκινγκ για είσοδο στο ΤΣΛ, θα σκεφτόμουν πολύ σοβαρά την θέση μου
Βαγγέλας γιατί; Μια χαρά ευρωπαϊκό πήρε πρόπερσι, ντάμπλ πέρσι στα 100 και φέτος τσέπωσε τα 40 εκ € και έφτασε μέχρι τους 24 ...
- Κυρ 19 Απρ 2026, 23:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 100 Χρόνια ΠΑΟΚ
Χρόνια πολλά στην ιδέα που όσες φορές και να με πλήγωσε νιώθω ότι δεν με πρόδοσε ποτέ.
- Σάβ 25 Απρ 2026, 22:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-ΟΦΗ Τελικός Κυπέλλου 25/04 20:30 Cosmote Sports 1
3ος συνεχόμενος τελικός που δεν έπαιξες μπάλα ρε Ράσβαν.
- Σάβ 25 Απρ 2026, 22:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα κάνω σύλλογο πεζοπορίας PAOKmania να παίρνουμε τα βουνά κάθε Κυριακή χωρίς κινητά. Δεν αντέχεται αυτό το πράγμα άλλες 4 αγωνιστικές πλέι-οφ.
- Σάβ 25 Απρ 2026, 22:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα κάνω σύλλογο πεζοπορίας PAOKmania να παίρνουμε τα βουνά κάθε Κυριακή χωρίς κινητά. Δεν αντέχεται αυτό το πράγμα άλλες 4 αγωνιστικές πλέι-οφ.
Βρε εδω εχουμε δει με Θρασυβουλο 1-1 εδώ θα κολλήσουμε;
Τι 1-1 ρε. Τεσσάρα είχαμε φάει κ αποκλεισμό στις 3 το μεσημέρι. Μου είχε σταθεί το φαΐ ...
- Σάβ 25 Απρ 2026, 22:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Βρε εδω εχουμε δει με Θρασυβουλο 1-1 εδώ θα κολλήσουμε;
Τι 1-1 ρε. Τεσσάρα είχαμε φάει κ αποκλεισμό στις 3 το μεσημέρι. Μου είχε σταθεί το φαΐ ...
- Σάβ 25 Απρ 2026, 22:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Πρέπει να το δούμε ψύχραιμα. Εννοείται δεν θέλω με τίποτα να φύγεις,είσαι ένας από μας, αλλά καλός ή κακώς διοίκηση από το Ροστόφ δεν γίνεται.
Πρέπει να το δει αλλιώς η οικογένεια και να ενεργοποιηθεί ο Γιώργης κι ας κάνει κ λάθη.
Πρέπει να το δει αλλιώς η οικογένεια και να ενεργοποιηθεί ο Γιώργης κι ας κάνει κ λάθη.
- Σάβ 25 Απρ 2026, 23:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Μια χαρά χρήματα έδωσε φέτος.
Απλά πήγαν όλα στον Ζαφείρη και στην ανανέωση Ντελια.
Το θέμα δεν είναι τα λεφτά. Το θέμα είναι το ποιος αποφασίζει που πάνε τα λεφτά.
Εδώ είναι όλο το ζουμί. Αν τα χρήματα του Ζαφείρη έπεφταν τον Γενάρη για βελτιωτικές κινήσεις πιστεύω σήμερα θα μιλούσαμε για ...
- Τετ 29 Απρ 2026, 13:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Bilbao Basket - ΠΑΟΚ 29/04 21:00 FEC Finals
Μόνο τη διαιτησία φοβάμαι γτ είναι γνωστοί εμετικοί κλάψες οι Ισπανοί και φοβάμαι μην παραπαίξουν έδρα.
Την ομάδα την πιστεύω πάρα πολύ.
Την ομάδα την πιστεύω πάρα πολύ.
- Τρί 05 Μάιος 2026, 15:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Λειτουργία ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Θετικά, αρνητικά και αναγκαίες βελτιώσεις
Στα εισιτήρια δεν νομίζω ότι το πρόβλημα είναι το κόστος, ή μόνο το κόστος για να το πω καλύτερα.
Για παράδειγμα την 1-2-3 την βλέπω πάντα σχετικά γεμάτη κι ας έχει το ακριβότερο εισιτήριο. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει ζήτηση. Αντίθετα θυμάμαι στο πρωτάθλημα του 24 η 4 δεν γέμιζε ποτέ παρότι είχε το ...
Για παράδειγμα την 1-2-3 την βλέπω πάντα σχετικά γεμάτη κι ας έχει το ακριβότερο εισιτήριο. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει ζήτηση. Αντίθετα θυμάμαι στο πρωτάθλημα του 24 η 4 δεν γέμιζε ποτέ παρότι είχε το ...
- Τρί 05 Μάιος 2026, 23:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Λειτουργία ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Θετικά, αρνητικά και αναγκαίες βελτιώσεις
Πάντως το νέο γήπεδο όταν με το καλό γίνει στα σχέδια με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο. Το μεγάλο πέταλο της νέας 4 και αυτή η διαστρωμάτωση δείχνει ότι μπορούμε να κρατήσουμε και φθηνά εισιτήρια και να πουλήσεις ακριβότερα εισιτήρια σε πιο λουξ θέσεις. Γήπεδο για όλα τα βαλάντια δηλαδή.
Για τα ...
Για τα ...
- Κυρ 10 Μάιος 2026, 20:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Οσφπ - ΠΑΟΚ Κυρ. 10/5 19:30 Cosmote Sport 3
@@ δίκαιη. Μην ακούω μαλακίες. Σε όλη τη σεζόν κλάμα κ εύνοια ήταν. Έκανε δύο ματς στα πλέι-οφ, μαλακιστηκαμε εμείς κ ο γαύρος κ το πήρε.flash4 έγραψε: Κυρ 10 Μάιος 2026, 20:29 Δίκαια πρωταθλήτρια η ΑΕΚ, ούτε εμείς ούτε ο ΟΣΦΠ το αξίζαμε βάσει συνολικής εικόνας.