Η αναζήτηση βρήκε 147 εγγραφές
- Παρ 19 Δεκ 2025, 00:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Ποσους ποντους μαζεψε η αεκ στον ομιλο; Συνεχιζω να πιστευω οτι ειναι καλυτερη λυση απτο Europa League, αν θελουμε να χτισουμε 5ετη βαθμολογια για UCL.
13 βαθμούς. Αν δεν μαλακιζόμασταν κ κάναμε έστω 2/3 με Μακάμπι,Λουντογκόρετς κ Μπραν κ εμείς τόσους θα είχαμε. Και φαντάσου είχαμε από τις ...
- Σάβ 20 Δεκ 2025, 09:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ευρωπαϊκό μέλλον και προοπτικές
Εγώ με όλα αυτά που ακούγονται για NBA Europe κρατάω και μια πισινή. Δηλαδή θα πάνε στο Μάντσεστερ, θα σκάσουν τόσα εκ £ για μπάτζετ, γήπεδα και από το πουθενά θα περιμένουν να γεμίσει 20.000 γήπεδο ξέρω γω με 100£ το φθηνότερο εισιτήριο. Και είναι αυτό βιώσιμο; Ποιος Άγγλος θα πάει;
Όλα αυτά μου ...
Όλα αυτά μου ...
- Κυρ 21 Δεκ 2025, 02:13
- Jump to forum
- Jump to topic
katafraktos Αυτό το κοινό που λες πηγαίνει ήδη σε πόσα ματς ΝΒΑ που γίνονται στην Ευρώπη. Και τα λαμόγια της Euroleague το προσπάθησαν αυτό με F4 στο Λονδίνο κ πιθανά franchises αλλά έφαγαν τα μούτρα τους.
Τώρα θα μου πεις άλλο πορτοφόλι των Αμερικανών και φυσικά άλλο brand name το ΝΒΑ και άλλο η ...
Τώρα θα μου πεις άλλο πορτοφόλι των Αμερικανών και φυσικά άλλο brand name το ΝΒΑ και άλλο η ...
- Κυρ 21 Δεκ 2025, 21:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2–0,mvp-Σχόλια &παραλειπόμενα
MVP o Κώτσαρης που τους γλύτωσε από τον διασυρμό.
Σφιντέφσκι σάλτα και γαμήσου!
- Κυρ 21 Δεκ 2025, 21:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2–0,mvp-Σχόλια &παραλειπόμενα
MVP o Κώτσαρης που τους γλύτωσε από τον διασυρμό.
- Δευ 22 Δεκ 2025, 00:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Είναι τραγικά καφενεία οι ομάδες από την 5η 6η θέση και κάτω. Και είναι θλιβερό ότι έχουμε χάσει βαθμούς από αυτά.
Αν βγαλουμε εκτος εξισωσης Τοπ4, αρη και λιβαδεια
Η κουλα εχει ολο και ολο 1 Χ με την λαρισσα (2 χαμενοι βαθμοι)
Ο γαυρος τα εχουμε πει, ειχε 0 γκελες μεχρι το Χ με κηφισια χθες ...
- Τετ 31 Δεκ 2025, 19:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Κοίτα ρε παιδί μου, στην ΕΠΣΜ που σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις ένας στους δυο είναι ΠΑΟΚ (ποσοστό ακόμα μεγαλύτερο αν βγάλεις όσους/ες δεν ασχολούνται) βγήκε αντιπρόεδρος ένας ΠΑΟΚτσής.
Μας έπιασαν στα πράσα οι χάρτινοι. Μπράβο Βένγκα!
Μας έπιασαν στα πράσα οι χάρτινοι. Μπράβο Βένγκα!
- Τρί 06 Ιαν 2026, 18:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Europemania II
Αν χάναμε πρωτάθλημα από τον Άρη στο 90' είναι σίγουρο πως στον τελικό του Κόνφερενς θα είχαμε ρίξει 5 στο χαλαρό με αντίστοιχο πάρτι σε Λευκό και Τζαμπασοφιά. Είναι τόσο λούζερ οργανισμοί οι δύο κιτρινόμαυροι που πάνω από μια βδομάδα χαράς δεν θα μπορούσαν να έχουν κι αυτή μισή δηλαδή γιατί μέσα ...
- Τετ 14 Ιαν 2026, 02:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Νομίζω έχουν ήδη ανανεώσει την σύμβαση (για μια δεκαετία;)
Το πρόβλημα είναι για τις ομάδες που αγωνίζονται με κάρτα ελευθέρας, πχ η Παρτιζαν. Αυτοί δεν έχουν όσα έσοδα έχουν οι μόνιμο (από τηλεοπτικά κλπ)
Και έτσι προφανώς περιοριζόνται οι μεταγραφές τους, και ο ανταγωνισμός..
Πραγματικά τι ...
- Τετ 14 Ιαν 2026, 20:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Στην ερώτηση Μύθου-Μοναστηρλής επιλέγεις τον Μύθου και πάει κ το καρφώνει στο 7΄ κάνοντας πλακίτσα. Μετά βλέπουμε 11αδα, μου βάζεις Οζντόεφ αντί για Ζαφείρη κ ο άλλος ο τρελός το μπουμπουνάει στο 15'.
Και ερωτώ: τα υπόλοιπα 75' τι θα κάνουμε όλοι εμείς οι προπονητές του καναπέ; Άσε ρε Ράζβαν, μας ...
Και ερωτώ: τα υπόλοιπα 75' τι θα κάνουμε όλοι εμείς οι προπονητές του καναπέ; Άσε ρε Ράζβαν, μας ...
- Τετ 14 Ιαν 2026, 21:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Κράτος - ΠΑΟΚ 0-2 - MVP, σχολια και παραλειπόμενα
Ρε τι μαμήσι ήταν αυτό…;
Το ρούφηξε κ η Κούλα στο τέλος, τέλεια βραδιά.
Το ρούφηξε κ η Κούλα στο τέλος, τέλεια βραδιά.
- Τετ 14 Ιαν 2026, 22:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Κράτος - ΠΑΟΚ 0-2 - MVP, σχολια και παραλειπόμενα
Επίσης για Κοσμοτέ να ευχηθώ τα χειρότερα, μακάρι κλείσιμο και ανεργία σε όλους τους στημμένους, 50 διαφορετικές λήψεις κάθε βούτα του Ιρανού.
Παλομπαρίνι είσαι μεγάλο σίχαμα αλλά έχε χάρη που είσαι μαυρόγατα στους αντιπάλους μας οπότε σε θέλω κι ας φεύγεις μπουκωμένος.
Παλομπαρίνι είσαι μεγάλο σίχαμα αλλά έχε χάρη που είσαι μαυρόγατα στους αντιπάλους μας οπότε σε θέλω κι ας φεύγεις μπουκωμένος.
- Δευ 19 Ιαν 2026, 00:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Εμας μας συμφερει να το παρει το Μαροκο,να πανηγυρισουν,να πιουν,να ξενυχτησουν και να γυρισουν με χαγκοβερ οι 2 μαροκινοι της Μπετις!
Με αυτό το σκεπτικό ήμουν με το Μαρόκο αλλά μιλάμε για τεράστια σφαγή στο τέλος οπότε το γούσταρα το γκολ της Σενεγάλης.
Βέβαια μετά θυμήθηκα τα ...
- Δευ 19 Ιαν 2026, 14:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Ποια τύχη της ΑΕΚ ρε παιδιά, που αν ακύρωνε με εμάς το γκολ που ακύρωσε στο Άρης-ΑΕΚ θα είχαμε έκτακτο δελτίο με διακαναλική συνέντευξη μπουγάτσα να μιλήσει για τη σφαγή. Μέχρι κ ο Μητσοτάκης θα έβγαινε να ζητήσει διακοπή του πρωταθλήματος να ερευνηθεί το ζήτημα.
Ας είχαμε εμείς τη διαιτησία τους ...
Ας είχαμε εμείς τη διαιτησία τους ...
- Παρ 23 Ιαν 2026, 19:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26
Βρε να σηκώσω εγώ κούπα κι ας είναι κ από τον Τραμπ στη Γροιλανδία.