Η αναζήτηση βρήκε 21 εγγραφές

Return

από Iznogoud4
Πέμ 26 Ιουν 2025, 17:09
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Και στη Λυών, στη Γαλλία, είχαν για χρόνια τον Aulas, με 600 εκ € net worth και βέρο Λυωνέζο, την αγαπούσε δηλαδή την ομάδα.

Με τον Aulas στο τιμόνι, η Λυών πήρε 7 σερί πρωταθλήματα εκεί που δεν είχε κανένα, έφτασε 2 φορές στα ημιτελικά του Τσου Λου και άλλες τόσες του Europa και μια από τις ...
από Iznogoud4
Πέμ 17 Ιούλ 2025, 18:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II

Εμένα δεν με αγχώνει το φορ. Έτσι κι αλλιώς δύο χρόνια η επίθεση μας φωτιά βγάζει, η καλύτερη στο πρωτάθλημα. Σέντερ μπακ θέλω!
από Iznogoud4
Παρ 18 Ιούλ 2025, 18:56
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Miles έγραψε: Παρ 18 Ιούλ 2025, 13:19 Μια αηδία. Οι κίτρινες ρίγες μού θυμίζουν σημάδια από λάστιχο στην άσφαλτο.
Επίτηδες. Nα ταιριάζουν με τον ραλίστα.
από Iznogoud4
Σάβ 19 Ιούλ 2025, 17:15
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προετοιμασία και φιλικά 2025-26

Όταν λέω εγώ ότι το υβριδικό τους μάρανε… Μονοκάμερο με digital zooming, χωρίς εικονολήπτη δλδ και να κολλάει σαν πειρατικό stream. Δεν παλεύεται αυτό το πράγμα.
από Iznogoud4
Σάβ 19 Ιούλ 2025, 17:20
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προετοιμασία και φιλικά 2025-26

sakis_the_fraud έγραψε: Σάβ 19 Ιούλ 2025, 17:19 Το παοκ τιβι στο προηγούμενο φιλικο ηταν μια χαρα, εδω γιατι στραβωσε η δουλεια;
Λογικά το τσίμπησαν από Ajax TV.
από Iznogoud4
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:25
Jump to forum
Jump to topic

Δεν θα μιλήσω για Μπακαγιόκους, Λόβρεν κλπ, ούτε για την πώληση Κούλιε πέρσι κ το νέο συμβόλαιο που δεν ήρθε ποτέ αλλά ρε Ιβάν, δεν γίνεται στο θέμα του γηπέδου εσύ και όλοι οι φίλα προσκείμενοι (ΜΜΕ, στελέχη, παλαίμαχοι) να επικαλείστε το συναίσθημα κ την μπέσα του ΠΑΟΚτση και εμείς να σε ...
από Iznogoud4
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:14
Jump to forum
Jump to topic

Πολύ μεγάλη ιδέα έχετε για την οργάνωση της ΠΑΕ εσείς που μιλάτε για επικοινωνιακό κόλπο.

Είτε συμφώνησαν με Στουτγάρδη χωρίς να το ξέρει ο Ιβάν κ μετά έριξε ο Ιβάν άκυρο (το αισιόδοξο σενάριο) είτε χέστηκαν πάνω τους από τις αντιδράσεις και έφευγαν συνέχεια τηλέφωνα από ΠΑΕ (Βιεϊρίνια;) προς Ιβάν ...
από Iznogoud4
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:27
Jump to forum
Jump to topic

Πολύ μεγάλη ιδέα έχετε για την οργάνωση της ΠΑΕ εσείς που μιλάτε για επικοινωνιακό κόλπο.

Είτε συμφώνησαν με Στουτγάρδη χωρίς να το ξέρει ο Ιβάν κ μετά έριξε ο Ιβάν άκυρο (το αισιόδοξο σενάριο) είτε χέστηκαν πάνω τους από τις αντιδράσεις και έφευγαν συνέχεια τηλέφωνα από ΠΑΕ (Βιεϊρίνια;) προς ...
από Iznogoud4
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:43
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Τώρα μην περιμένετε κι άλλες μεταγγραφές. Κρατήσαμε Ντέλια. Ό,τι πήραμε, πήραμε… :mrgreen: :mrgreen:
από Iznogoud4
Παρ 25 Ιούλ 2025, 18:51
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Καλά στην Bild μπορούν να λένε ότι θέλουν, κανείς δεν τους παίρνει σοβαρά στη Γερμανία. Κάτι μεταξύ Μακελιού κ ΣΠΟΡ από τα παλιά είναι.

Άσε που το ελληνικό ρεπορτάζ συνήθως το κάνουν κάτι χαϊβάνια από αθηναϊκά ΙΕΚ με μπλοκάκι για ψίχουλα που είτε είναι τέρμα φανατισμένοι είτε προσπαθούν να ...
από Iznogoud4
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 17:35
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Αηδία έχουν καταντήσει όλοι αυτοί οι νέοι λογαριασμοί με το 4 στο τέλος. Τουλάχιστον αλλάξτε το λίγο, μην καρφώνεστε έτσι…

Όχι τίποτα άλλο ρε παιδιά, αλλά και εγώ Iznogoud4 το έχω. Θα βλέπω παλιά μου ποστ και θα με βρίζω αυτόματα… :lol:
από Iznogoud4
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 18:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

21,123 εισιτήρια βλέπω στο ΑΕΧ-Χαποέλ και δεν ξέρω και πόσοι Μπερσεβάδες πήγαν.

Τι έγινε ρε παιδιά; Πολύ γρήγορα δεν ξεφούσκωσε το παραμύθι της γεμάτης τζαμπασοφιάς;
από Iznogoud4
Σάβ 02 Αύγ 2025, 12:07
Jump to forum
Jump to topic

Περισσότερο απ' όλους (ΑΣ, συνδέσμους, παλαίμαχους κλπ.), περισσότερο και από τον ίδιο τον Ιβάν εγώ εμπιστεύομαι τον Χατζόπουλο. Και ο Χατζόπουλος πήρε ξεκάθαρη θέση υπέρ Ιβάν και κατά ΔΣ ΑΣ.

ΥΓ: Τη ρουφιανιά πολύ αγάπησαν, τον ρουφιάνο κανείς...
από Iznogoud4
Δευ 04 Αύγ 2025, 11:37
Jump to forum
Jump to topic

Ωραίος ο @Psagmenos4.

To mail απάντησης της Νέας Τούμπας Α.Ε. και οι ανακοινώσεις-θέσεις του ΔΣ ΑΣ σαν να παραταυτίζονται δεν νομίζετε;

Τόσο μεγάλη σύμπνοια απόψεων ούτε το ίδιο πρόσωπο να τα έγραφε… :roll:
από Iznogoud4
Σάβ 09 Αύγ 2025, 23:18
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Βρε εδώ θα είμαστε... Αν τυχόν ολοκληρωθεί η μεταγραφή θα βρουν κάποιοι τρόπους να την απαξιωσουν.

Προς το παρόν fingers crossed να χαλάσει :opaokara:

Έβαλε τον Μάκη στην ΕΠΟ, να συμμαζέψει την Εθνική να πάμε Μουντιάλ κ να τους πουλήσει του χρόνου. Γι αυτό μαζεύει Έλληνες…

Πρώτοι εδώ το ...