Η αναζήτηση βρήκε 23 εγγραφές

Return

από Iznogoud4
Δευ 11 Αύγ 2025, 17:09
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Εγώ αυτό που συμπεραίνω και πάλι είναι ότι έχουμε δύο προσχηματικες θέσεις.
Μία του ΑΣ που προσχηματικα δίνει στον Ιβάν προτεραιότητα, ενώ προτιμά ξεκάθαρα Τέλη.
Και μια της ΠΑΕ που πήγε ένα μνημόνιο συνεργασίας της πλάκας και πάλι προσχηματικα γνωρίζοντας ότι δεν θα το υπέγραφε κανείς, μόνο και ...
από Iznogoud4
Τρί 12 Αύγ 2025, 12:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Ρε παιδιά κανένας δισεκατομμυριούχος δεν είναι τόσο χαζός να μεταφέρει χρήματα από τη Ρωσία απευθείας στην Ελλάδα. Όλοι παίζουν μπάλα με θυγατρικές των θυγατρικών σε τρίτες χώρες και φορολογικούς παραδείσους. Δεν είναι ο Σάκης και ο Μάκης που στέλνουν 20€ με IRIS.

Απορώ γιατί κολλήσαμε σ' αυτό...
από Iznogoud4
Τρί 12 Αύγ 2025, 13:53
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Fawkes έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 08:03 ΠΑΟΚαρχης στο Χ

17 likes σε 1000+ προβολές. Φαντάζομαι τα περισσότερα είναι ανά μεταξύ τους από Ομάδα Αλήθειας. Δεν τους λες και πετυχημένους πάντως σε αυτό που προσπαθούν να κάνουν.
από Iznogoud4
Τρί 12 Αύγ 2025, 14:02
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Πάντως εγώ το ότι ο πρόεδρος τους μαλώνει με δημοσιογράφους στα social media μόνο ως θετικό το βλέπω.

Τσέχος Μπεκιάρι μοιάζει ο τυπάς. Συνήθως κάτι τέτοιοι αν τους τα σκάσεις στο ποσό που θέλουν μια χαρά τραγουδάνε στο ρυθμό σου και εμείς από ότι φαίνεται θέλουμε να τα σκάσουμε.
από Iznogoud4
Τρί 12 Αύγ 2025, 15:25
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ

Επειδή το έψαξα αυτές τις μέρες το θέμα στο Χ, δεν είναι μόνο ο συγκεκριμένος αλλά πολλοί ΠΑΟΚτσήδικοι λογαριασμοί που εδώ κ δύο μήνες την έχουν γυρίσει την μπιφτέκα και έχουν μετατραπεί σε Αντί-Σαββίδης/Τέλης fan club.

Και το ακόμα πιο περίεργο πως αυτοί οι λογαριασμοί μου εμφανίζονται συνέχεια ...
από Iznogoud4
Τρί 12 Αύγ 2025, 16:49
Jump to forum
Jump to topic

Δανεικός ξεδανεικός αν έρθει κ ο Μαυροπάνος μαζί με Ζαφείρη εγώ θα την βγάλω και την βαράω στον τοίχο.

Ας έρθουν να βγάλουμε γούστα και του χρόνου με το καλό πάλι εδώ θα είμαστε να σκοτωνόμαστε για δανεικούς, ρήτρες, πωλήσεις κλπ.
από Iznogoud4
Πέμ 14 Αύγ 2025, 18:18
Jump to forum
Jump to topic

To ζήτημα είναι κατά πόσο πρόκειται για συγκυριακή κίνηση εντυπωσιασμού ή μέρος μιας γενικότερης νέας φιλοσοφίας ανάπτυξης. Δυστυχώς, μέχρι να μου δώσει η ομάδα τους λόγους να πιστέψω το δεύτερο, κλίνω προς το πρώτο.

Σιγά μην αλλάξαμε φιλοσοφία, εδώ πριν μερικές βδομάδες θέλαμε να δώσουμε τον ...
από Iznogoud4
Πέμ 14 Αύγ 2025, 23:30
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Έτσι πως ήρθαν τα πράγματα καλύτερα να περάσει η Βαζέλα τους Τούρκους. Έτσι κι αλλιώς δεν έχουν τόσο μεγάλη διαφορά τα χρήματα μεταξύ των δυο διοργανώσεων οπότε καλύτερα να έχει 8 ματς αντί για 6 με μεγαλύτερης δυσκολίας αντιπάλους. Έτσι ψωνισμένοι που είναι αυτοί αν κάνουν 2-3 φλόκια συνεχόμενα ...