Η αναζήτηση βρήκε 6 εγγραφές

Return

από Stelios Bagios
Κυρ 13 Ιούλ 2025, 00:10
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Ας πω κι εγώ το πώς βλέπω την όλη κατάσταση...

Καταρχήν, επειδή έχω ζήσει για πολλά χρόνια τον ΠΑΟΚ προτού έρθει ο Ιβάν, το να διεκδικούν δύο αποδεδειγμένα δισεκατομμυριούχοι το χτίσιμο της νέας Τούμπας, είναι κάτι που δεν περίμενα ότι θα το ζήσω. Βέβαια, αυτά τα παλιά χρόνια με κάνουν να φοβάμαι ...
από Stelios Bagios
Παρ 01 Αύγ 2025, 00:12
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

1.
Κατά τη γνώμη μου δεν έχει νόημα να συζητάμε για το αν αυτά που ζητάει ο ΑΣ από τον Ιβάν είναι σωστά ή όχι από τη στιγμή που ο ΑΣ κινείται στη λογική του δύο μέτρα και δύο σταθμά για Ιβάν και Μυστακίδη.
Το σημαντικό ερώτημα είναι το αν ο ΑΣ εφαρμόζει δύο μέτρα και δύο σταθμά επειδή όντως ...
από Stelios Bagios
Παρ 01 Αύγ 2025, 21:54
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - WAC 7/8 20:30 OPEN tv

Τα παιχνίδια με τη WAC είναι από τα σημαντικότερα της χρονιάς, λόγω του περίεργου συστήματος που σε περίπτωση αποκλεισμού μας στέλνει στους αδύναμους του Conference League και λόγω της κατάστασης στον πλανήτη ΠΑΟΚ που μυρίζει μπαρούτι.

Το καλό είναι ότι ως οργανισμός πηγαίνουμε υποψιασμένοι σε αυτά ...
από Stelios Bagios
Σάβ 09 Αύγ 2025, 16:14
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Το να κάνουμε χαβαλε για το Ζαφείρη να το δεχτώ, έχει ανάγκη κι από χαλάρωση το φόρουμ ειδικά αυτό το καλοκαίρι.

Το να συζητάμε σοβαρά για το Ζαφείρη πιστεύω μόνο κακό κάνει καθώς οι πιθανότητες να γίνει μια τέτοια μεταγραφή είναι απειροελάχιστες και δημιουργούνται προσδοκίες εκτός πραγματικότητας ...
από Stelios Bagios
Κυρ 10 Αύγ 2025, 01:50
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Το απόγευμα έλεγα ότι η συζήτηση για το Ζαφείρη μόνο κακό κάνει.
Αλλά τωρα, αν όντως ισχύουν αυτά που αναφέρουν όλοι και η ΠΑΕ δεν έχει διαψεύσει, η κατάσταση είναι διαφορετική.

Κοιτώντας από την οπτική γωνία της Σλάβια, είναι δύσκολο όταν κάποιος άλλος παίρνει έναν παίκτη σου με το μέρος του ...
από Stelios Bagios
Παρ 15 Αύγ 2025, 10:16
Jump to forum
Jump to topic

Re: 9. Fedor Chalov

Μου φαίνεται ότι το πρόβλημα είναι πως ο Τσαλοφ δεν έχει τη φυσική κατάσταση που χρειάζεται ο Λουτσεσκου από το φορ.

Το τρέξιμο που κάνει ο Τσαλοφ είναι λιγότερο από αυτό που θέλει ο Λουτσεσκου, αλλα είναι περισσότερο από αυτό που αντέχει ο Τσαλοφ ώστε να μπορεί να δείξει τις υπόλοιπες αρετές του ...