Όντως, για όσους ζήσαμε την ομαδάρα της εποχής του Μπάνε, πιστεύω ότι υπάρχει τεράστια ανυπομονησία παρότι για τους πιο πολλούς η ενασχόληση με το μπάσκετ κινούνταν κοντά στο μηδέν για 25 χρόνια.
Για μία γενιά ΠΑΟΚτσήδων η κατάσταση της τελευταίας 15ετίας είναι σαν κάποιον που είχε πάρει απόφαση ...
Η αναζήτηση βρήκε 29 εγγραφές
- Τετ 26 Νοέμ 2025, 20:47
- Jump to forum
- Jump to topic
- Σάβ 06 Δεκ 2025, 12:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Από ότι φαίνεται γίνονται ενέργειες σε διάφορες κατευθύνσεις κάτι που είναι πολύ σημαντικό γιατί η ΚΑΕ δεν μπορεί να μεγαλώσει μόνο παίρνοντας καλούς παίκτες, πρέπει να μεγαλώσει σε όλα τα επίπεδα.
Τα είδα κι αλλού νομίζω, αλλά τα αναφέρει μαζεμένα ο PAOK Basketball Retro: μπήκε πετρέλαιο στο ...
Τα είδα κι αλλού νομίζω, αλλά τα αναφέρει μαζεμένα ο PAOK Basketball Retro: μπήκε πετρέλαιο στο ...
- Τρί 09 Δεκ 2025, 20:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Πρέπει να βγει transfermarkt και στο μπάσκετ, δεν είναι κατάσταση αυτή!
- Παρ 12 Δεκ 2025, 18:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Παίζει κάτι με τα ύψη των παικτών που μας ενδιαφέρουν και όλα τελειώνουν σε 8;
Breein Tyree 1.88
Patrick Beverley 1.88
Timmy Allen 1.98
Artūras Gudaitis 2.08
Bruno Caboclo 2.08
Freddie Gillespie 2.08
David McCormack 2.08
Τα ύψη τα πήρα από Wikipedia
Breein Tyree 1.88
Patrick Beverley 1.88
Timmy Allen 1.98
Artūras Gudaitis 2.08
Bruno Caboclo 2.08
Freddie Gillespie 2.08
David McCormack 2.08
Τα ύψη τα πήρα από Wikipedia
- Πέμ 18 Δεκ 2025, 00:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Sporting CP-ΠΑΟΚ 62-70,Σχόλια & Παραλειπόμενα
Συγχαρητήρια στην ομάδα!
Εξαιρετικά σημαντική νίκη, αυξάνει πάρα πολύ τις πιθανότητες να περάσουμε στην επόμενη φάση και μας δίνει περισσότερη άνεση σε αυτή τη μεταβατική περίοδο.
Εξαιρετικά σημαντική νίκη, αυξάνει πάρα πολύ τις πιθανότητες να περάσουμε στην επόμενη φάση και μας δίνει περισσότερη άνεση σε αυτή τη μεταβατική περίοδο.
- Σάβ 20 Δεκ 2025, 12:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Δικαιούμαστε ακόμα δύο αλλαγές για το FEC.
Νομίζω ότι το ιδανικό θα ήταν να παίρναμε δύο ψηλούς:
- Έναν ξένο, ο οποίος είναι σημαντικό να είναι πολύ καλός παίκτης επειδή θα αντικαταστήσει έναν από τους Jones, Moore
- Έναν Έλληνα, για να γεμίσει το rotation
Ωστόσο, η πιθανή επιλογή Λαρεντζάκη ...
Νομίζω ότι το ιδανικό θα ήταν να παίρναμε δύο ψηλούς:
- Έναν ξένο, ο οποίος είναι σημαντικό να είναι πολύ καλός παίκτης επειδή θα αντικαταστήσει έναν από τους Jones, Moore
- Έναν Έλληνα, για να γεμίσει το rotation
Ωστόσο, η πιθανή επιλογή Λαρεντζάκη ...
- Σάβ 03 Ιαν 2026, 22:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μύκονος Betsson-ΠΑΟΚ 101-94,Σχόλια & Παραλειπόμενα
Ελπίζω αυτή να ήταν μία χρήσιμη ήττα.
Χρειάζεται να κάνουμε υπομονή γιατί απαιτείται χρόνος μέχρι να δέσει η ομάδα και να είναι σε καλύτερη κατάσταση ο Μπέβερλι. Χρόνος υπάρχει όμως, καθώς τα σημαντικά παιχνίδια είναι την Άνοιξη.
Π.χ., νομίζω ότι τα επόμενα παιχνίδια είναι εκτός με Μπιλμπάο και ...
Χρειάζεται να κάνουμε υπομονή γιατί απαιτείται χρόνος μέχρι να δέσει η ομάδα και να είναι σε καλύτερη κατάσταση ο Μπέβερλι. Χρόνος υπάρχει όμως, καθώς τα σημαντικά παιχνίδια είναι την Άνοιξη.
Π.χ., νομίζω ότι τα επόμενα παιχνίδια είναι εκτός με Μπιλμπάο και ...
- Τετ 14 Ιαν 2026, 00:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Surne Bilbao Basket-ΠΑΟΚ 95-73,Σχόλια & παραλειπόμενα
Νομίζω ότι λόγω της περσινής πορείας υπερτιμούμε την ομάδα μας και υποτιμούμε τη διοργάνωση.
Πέρυσι η Μπιλμπάο βγήκε 16η στην Ισπανία, μία θέση πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η άλλη ισπανική ομάδα στη διοργάνωση, η Σαραγόσα, βγήκε 12η. Επίσης, οι Σολέ και Ντιζόν, στη Γαλλία βγήκαν στις θέσεις 4 ...
Πέρυσι η Μπιλμπάο βγήκε 16η στην Ισπανία, μία θέση πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η άλλη ισπανική ομάδα στη διοργάνωση, η Σαραγόσα, βγήκε 12η. Επίσης, οι Σολέ και Ντιζόν, στη Γαλλία βγήκαν στις θέσεις 4 ...
- Πέμ 15 Ιαν 2026, 18:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Τα τελευταία πολλά χρόνια οι εκτός έδρας νίκες (ανεξαρτήτως θεσμού) και οι προκρίσεις στο Κύπελλο εναντίον ΟΣΦΠ, ΠΑΟ και ΑΕΚ έχουν γίνει τόσο συνηθισμένες που δεν κάνουν πλέον εντύπωση σε κανένα.
Ρίχνουμε 4 - 5 γκολ σε ευρωπαϊκές ομάδες που δεν είναι μεγαθήρια, αλλά είναι σοβαρές ομάδες και πάλι δεν ...
Ρίχνουμε 4 - 5 γκολ σε ευρωπαϊκές ομάδες που δεν είναι μεγαθήρια, αλλά είναι σοβαρές ομάδες και πάλι δεν ...
- Σάβ 17 Ιαν 2026, 22:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Βαζελος AKTOR, 18/01, 16:00, ΕΡΤ2
https://i.postimg.cc/3NbYg78K/616796909-1461319589335147-9218106230232317454-n.jpg
Από το AI.
Οι 2 τους δεν έχουν βρεθεί ποτέ αντίπαλοι!
ο Barlow είχε αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ πριν ο Zdovc έρθει στην Ελλάδα για τον Ηρακλή.
Επίσης σε προηγούμενες ομάδες τους δεν έτυχε να συναντηθούν ...
- Τετ 21 Ιαν 2026, 23:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Δηλώσεις Μεντιλιμπαρ για τις μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΟΚ: «Κινείται έξυπνα στις μεταγραφές, χωρίς να αλλοιώνει την ταυτότητά του. Έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, αλλά και κάτι ακόμη πιο σημαντικό: ποδοσφαιρικό υπόβαθρο».
- Πέμ 22 Ιαν 2026, 22:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Betis 2-0,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Απολαυστική ευρωπαϊκή εμφάνιση από όλη την ομάδα σήμερα που συνοδεύτηκε από νίκη και πρόκριση! Τι άλλο να ζητήσει κανείς; (ξέρω, κι άλλο διπλό στη Γαλλία!)
- Σάβ 24 Ιαν 2026, 23:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Πανιωνιος Cosmorama Travel-ΠΑΟΚ, 24/1, 18:15, ΕΡΤ2
Σημαντική νίκη. Η ομάδα δείχνει σημάδια βελτίωσης της ομοιογένειας, ειδικά στην άμυνα.
Ελπίζω να είναι καλά ο Μπέβερλι (και ο Άλλεν).
Επίσης, ελπίζω να κάνουμε σύντομα την τελευταία προσθήκη που δικαιούμαστε και να είναι επιτυχημένη. Δυστυχώς, προς το παρόν, φαίνεται να παιδευόμαστε να βρούμε μια ...
Ελπίζω να είναι καλά ο Μπέβερλι (και ο Άλλεν).
Επίσης, ελπίζω να κάνουμε σύντομα την τελευταία προσθήκη που δικαιούμαστε και να είναι επιτυχημένη. Δυστυχώς, προς το παρόν, φαίνεται να παιδευόμαστε να βρούμε μια ...
- Τετ 04 Φεβ 2026, 23:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 0-1,MVP-Σχόλια &Παραλειπομενα
Πολύ σημαντική νίκη.
Ας έχουμε χαμηλά την μπάλα για τον επαναληπτικό για να πάρουμε και την πρόκριση.
Ας έχουμε χαμηλά την μπάλα για τον επαναληπτικό για να πάρουμε και την πρόκριση.