Η αναζήτηση βρήκε 39 εγγραφές

Return

από panpangr77
Σάβ 26 Ιούλ 2025, 17:27
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

όταν λέμε υπερδιπλασιασμό δεν εννοούμε διπλασιασμό που είναι το 1.300.000 .Με το υπέρ μπροστά το κάνει 1.500.000 . Θα έχουμε τώρα καμία μεταγραφή ? Στα χαφ έχουμε ψιλοπροβλημα . Γράφουν όλοι κάτι μαλακίες για το ποιος θα φύγει .Ο μόνος που δεν θα με πειράξει να φύγει είναι ο Καμαρά με 10 εκατ ...
από panpangr77
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 13:58
Jump to forum
Jump to topic

Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Πρέπει να καταλάβουν ότι ο Γιάννης γουστάρει στον ΠΑΟΚ και γουστάρει ο ΠΑΟΚ να πρωταγωνιστεί .Τώρα που θα γίνει το προπονητικό ας επικεντρωθούν να βγάλουν και άλλους Γιάννηδες . Και καλό είναι αν κάποια από τα παιδιά που βγάλαμε και έχουν φύγει και έχουν την ευκαιρία να γυρίσουν και αξιζουν καλό ...
από panpangr77
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 19:53
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ πάλι με Άκπομ θα ήμουνα φουλ ικανοποιημένος και είμαι σίγουρος ότι το ίδιο και περισσότερο ικανοποιημένος θα ήταν και ο Ραζβάν.

Θεωρώ, όμως, ότι είναι ανέφικτη περίπτωση. Τα οικονομικά δεδομένα δεν ευνοούν καθόλου μια τέτοια κίνηση.

Δεν παίζουμε σε τέτοια ποσά εμείς.

Από την άλλη όμως ...
από panpangr77
Δευ 28 Ιούλ 2025, 22:41
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Αν υποθέσουμε ότι ο ΑΣ αρνείται να υπογράψει και ο Ιβάν αποσύρει σχέδια μακέτες κτλ για την Τούμπα .Και πάει και αγοράζει μια έκταση άλλου και πει θα χτίσω εκεί το νέο σπίτι του ΠΑΟΚ τι θα κάνει ο ΑΣ. Τι θα του μείνει του ΑΣ?
από panpangr77
Τρί 29 Ιούλ 2025, 10:06
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Οτι χειροτερο μπορουσε να κάνει ο ερασιτεχνης το εκανε.Ζητάει εγγυησεις οικονομικές για ενα έργο που δεν εχει τελειώσει η αποτίμηση του . Ενω στο μνημονιο τα γράφει ξεκάθαρα τα βήματα. Δηλαδη αν αυριο το πρωι τους δείξει εναν λογαριασμό με 1 δις ευρω θα ικανοποιηθουν? Η ανακοινωση στην ουσία ειναι ...
από panpangr77
Τρί 29 Ιούλ 2025, 12:40
Jump to forum
Jump to topic

2.5 εκατ κάνει τα 8 που τα βρηκανε.Μαλλον στριψαμε οταν θα ακουσαμε για 8
από panpangr77
Σάβ 02 Αύγ 2025, 05:23
Jump to forum
Jump to topic

Μάλιστα, ο Γιακουμάκης είχε συμπαίκτη τον Καρυπίδη και προπονητή τον Άγγελο στον Πλατανιά.Δεν ξέρω τι έχουν στον νου τους θα περιμένω
από panpangr77
Πέμ 14 Αύγ 2025, 19:58
Jump to forum
Jump to topic

Re: Wolfsberger AC - ΠΑΟΚ, Πέμπτη 14/8 20:00, OPEN TV

Παίζουμε με πολύ χειρότερη ομάδα και. καταφέρνουμε να είμαστε κάτω του μετρίου. Υπήρχαν φάσεις που απλά να βάζαμε το πόδι μας καλύτερα και θα βγαίναμε μόνοι μας .Απογοητεύτηκα μέχρι και εγώ για τον Τσαλοφ .Τι ανευρο πράγμα είναι αυτό . Νομίζω ότι επειγόντως πρέπει να έρθει ο Ντελιας δεκαρι και να ...