Η αναζήτηση βρήκε 195 εγγραφές

Return

από panpangr77
Σάβ 25 Απρ 2026, 22:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Όλες οι επιλογές του είναι δικές του μάγκες οι βασικές . Το ότι δεν ενισχύθηκε η ομάδα τον Δεκέμβρη είναι δική του επιλογή . Εγώ αυτό πιστεύω .Η Εθνική Ρουμανίας είναι μια επιλογή .Αν αγαπάς την ομάδα παραιτησε μόνος σου.
από panpangr77
Τετ 29 Απρ 2026, 22:38
Jump to forum
Jump to topic

Re: Bilbao - ΠΑΟΚ 29/04 21:00 FEC Finals, ΕΡΤ 2 Σπορ

Εγώ λίγο το έχω φιλοσοφήσει για αυτά τα 100 χρονια όπου προσπαθούμε να σηκωθούμε μετά από χτυπήματα της μοίρας . Ας κάτσουμε να πενθησουμε τις απώλειες μας ,με ταπεινότητα και σεβασμό . Να αποχαιρετήσουμε τα 100 χρόνια μας που είναι γεμάτο από απώλειες ,με σιωπή . Τελειώνοντας η αγωνιστική χρονιά ...
από panpangr77
Κυρ 03 Μάιος 2026, 22:20
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ 3-1, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα

Ο Λάζαρος σήμερα κούνησε λίγο το πόδι του, έκανε ένα νεύμα .Άντε να δούμε αν αναστηθεί .
από panpangr77
Κυρ 03 Μάιος 2026, 22:28
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII

Ο Νίκολιτς τα έριξε στους παίκτες που δεν κερδίσανε .
από panpangr77
Τρί 05 Μάιος 2026, 00:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ 3-1, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα

Αυτοί φίλε marsantos πιστεύουν ότι αδικήθηκαν . Δεν το τρωνε ολοι αυτό, αλλά επικοινωνιακά αυτό προσπάθησαν να περάσουν.
από panpangr77
Κυρ 10 Μάιος 2026, 19:58
Jump to forum
Jump to topic

Re: Οσφπ - ΠΑΟΚ Κυρ. 10/5 19:30 Cosmote Sport 3

Άσε μας ρε Κεντζιορα .Δεν θέλω να τον βλέπω άλλο . Φέρτε ένα στόπερ ρε γαμωτο .
από panpangr77
Κυρ 10 Μάιος 2026, 20:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Περιμένω αν πάρουμε δεύτερη θέση επιτέλους να γίνει μια ομάδα για CHL . Επειδή ξέρω ότι το γήπεδο προχωράει ,θέλω να δω το Καυτατζόγλειο να ετοιμάζεται για να προχωρήσει το γήπεδο στην Τούμπα . Να ξεκινήσει το προπονητικό . Πιστεύω να πεισμωσεις που σου πήρε το πρωτάθλημα ένας υβριστής σου.
από panpangr77
Κυρ 10 Μάιος 2026, 21:32
Jump to forum
Jump to topic

Re: Οσφπ - ΠΑΟΚ Κυρ. 10/5 19:30 Cosmote Sport 3

Σήμερα ο Ντέλιας κάνει μεγάλη εμφάνιση . Αξίζει να στελεχωθεί δίπλα του με παικταραδες .Αυτός ο παίκτης πρέπει να παίξει ChL με την φανέλα του ΠΑΟΚ. Μια εβδομάδα έμεινε γκρινιάζετε όσο θέλετε μετά θα πρέπει να δώσει απαντήσεις όλος ο οργανισμός του ΠΑΟΚ με πράξεις .
από panpangr77
Κυρ 10 Μάιος 2026, 21:54
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Καλό είναι να δείτε τις συνεντεύξεις από παίκτες που δεν πήραν τίποτα αλλά αν δεν υπήρχαν αυτοί δεν θα ειμασταν σήμερα πουθενά . Που διηγούνται απίστευτα πράγματα. Τι να κάνουμε ήρθε αυτός και έβαλε τον ΠΑΟΚ σε θέση πρωταγωνιστή . Βγάλτε ότι χολή θέλετε κάποιοι θα δαγκώνουν την γλώσσα τους .
από panpangr77
Τετ 13 Μάιος 2026, 19:09
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - αεχ 2014 13/5 19:30 NOVASPORTS PRIME

Ο άλλος έχει έρθει να μας σπάσει τα νεύρα ρε καραγκιόζη φάουλ για κίτρινη είναι .Τι δεν δίνει ρε το αρχιδι
από panpangr77
Τετ 13 Μάιος 2026, 19:54
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - αεχ 2014 13/5 19:30 NOVASPORTS PRIME

Δεν μπορώ να βλέπω αυτά τα πίσω βήματα του Κεντζιορα .
από panpangr77
Τετ 13 Μάιος 2026, 20:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Η μαλακια ήταν που δεν φέραμε Ίβιτς πίσω που μάλλον οι γέφυρες τελείωσαν όταν έφυγε και δεν ξαναχτιστηκαν .Τώρα έχει πετάξει το πουλάκι . Του έκαναν συμβόλαιο μέχρι το 2030 οι άλλοι στην Αραβία.
από panpangr77
Κυρ 17 Μάιος 2026, 20:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 2-2, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δεν είδα το ματς .Το άκουγα στο ράδιο .Προτίμησα να πάω για ψάρεμα . Ήταν φάουλ του Ντελια στον Καλαμπρια ? Ακούγοντας και χωρίς να δω το ματς πρέπει κάποια στιγμή να ψόφησε το κέντρο και προτίμησε να μην βάλει τον Μπιάνκο μέσα .
Νομίζω ότι είναι ευκαιρία να αλλάξουμε προπονητή . Αφού δεν υπάρχουν ...
από panpangr77
Κυρ 17 Μάιος 2026, 23:03
Jump to forum
Jump to topic

Re: Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 2-2, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα

Αυτή η κατάρευση δεν έχει πολύ λογική .Είτε φταιει το τεχνικό τμήμα και η λύση είναι να τον διώξεις ή ξέρουν ότι θα φύγουν και σταματησαν να προσπάθουν μερικοί παίκτες . Ο χρόνος θα δείξει τι ισχύει .