Η αναζήτηση βρήκε 212 εγγραφές

Return

από Macho
Πέμ 14 Αύγ 2025, 16:27
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV

Δε ήθελα αλλά εφόσον το βλέπω να έρχεται σε περίπτωση αρνητικής εξέλιξης και αγαπάω την ομάδα υπερβολικά για να μην βάλω όσο γίνεται ένα λιθαράκι ώστε να μην γίνει οίκος ανοχής εδώ μέσα εάν δεν έρθει:

Γεγονότα: ( δεν με ενδιαφέρει καμία αντιπαράθεση, δεν με ξέρει ούτε η μάνα μου, είμαι ο κανένας ...
από northend4
Πέμ 14 Αύγ 2025, 17:26
Jump to forum
Jump to topic

Περι Ζαφείρη ο λόγος, εαν η μεταγραφη χάλασε (το απευχομαι), η χαλάσει (παλι απευχομαι) λογω του ότι βγηκε προς τα εξω από συγκεκριμενα ατομα (ονόματα μην λέμε), που καυχιουνται στα σοσιαλ ότι είναι δικη τους η μεταγραφη (και τα προβατα απο κατω επευφημούν), ας ψαξουν τρυπα να κρυφτουν καλυτερα, ή ...
από magdy
Πέμ 14 Αύγ 2025, 17:28
Jump to forum
Jump to topic

Σαν μωρα που σας ταξαν παγωτο κανετε μερικοι. Καλοπροαίρετα ενας λεει μια πληροφορία και θα τον κραξουμε κι ολας αν δεν βγει; 50 περιπτώσεις δουλεύονται κάθε μεταγραφική περίοδο και κανουμε το χαβα μας εμεις εδω για να εκμεταλλευτούμε inside info που εχουν καποιοι. Κι εγω παντως πιστεύω οτι εγινε ...
από Unpsofable78
Πέμ 14 Αύγ 2025, 18:16
Jump to forum
Jump to topic

Αν ο τύπος που το παίζει πρόεδρος της Σλάβια είναι στυλ Μπεκαλι, μπορεί να μας ταλαιπωρεί αλλά ο Ζαφείρης θα έρθει. Θυμίζω την περίπτωση Βαρελα.

Το θέμα είναι αν ο τύπος ότι λέει το εννοεί και το τηρεί. Θα φανεί μέχρι το Σάββατο πιστεύω. Εγώ είμαι συγκρατημενα αισιόδοξος λόγω της στάσης του παίκτη ...
από gika
Πέμ 14 Αύγ 2025, 18:46
Jump to forum
Jump to topic

SotR4 έγραψε: Πέμ 14 Αύγ 2025, 18:41 Παίζει η ομάδα κρίσιμο ματς σε 10 λεπτά και εσείς τσακώνεστε για τον Ζαφείρη και τον κάθε Ζαφείρη. Να τελειώσει το ματς και μετά.
Ε τι να κάνουμε ρε αδερφέ, να βαράμε το τύμπανο στο σαλονι και να κάνουμε χέρια; Άσε μας να μαλώσουμε λίγο για το γούρι.
από sourmenetes
Πέμ 14 Αύγ 2025, 22:01
Jump to forum
Jump to topic

Πόσα εκ δώσαμε για κενυ;;;

Πόσα για παβλιενκα;;

Δεν έχουμε όμως καλό σκαουτινγκ..

Επίσης το χρήμα που σπρωχνεται στις Ακαδημίες δεν το βλέπουμε...

Το γευόμαστε όμως!!
από nunies4
Παρ 15 Αύγ 2025, 20:56
Jump to forum
Jump to topic

Η στροφή πάντως από τους 24 είναι φανερή για όποιον διαβάζει κάτω από τις γραμμές...
Εγώ πάντως αν ήμουν προπονητής και ερχόταν παίκτης να μου πει ότι δεν θέλει πλέον να είναι στην ομάδα, δεν θα τον εμπιστευομουν και θα ζητούσα από την διοίκηση να παραχωρηθεί
από sic-4
Σάβ 16 Αύγ 2025, 17:29
Jump to forum
Jump to topic

burbu έγραψε: Σάβ 16 Αύγ 2025, 17:19
ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε: Σάβ 16 Αύγ 2025, 17:17 Βασικός ξεκινάει ο Χρ. Ζαφείρης στο Γιαμπλονετς - Σλάβια Πράγας...
Δεν βγήκαν ακόμα οι συνθέσεις
Αυτα ειναι λεπτομερειες. Ο Πορκυ βγαζει τις συνθεσεις.
από keep_paokizein
Τρί 05 Αύγ 2025, 17:58
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Aye4 έγραψε: Τρί 05 Αύγ 2025, 17:56
ReignMan έγραψε: Τρί 05 Αύγ 2025, 17:21 Παιδια ειναι λιγο αστειο να μειωνουμε Γιοβιτς ενω εχουμε ενα φορ και ειναι ο Τσαλοφ.
Μα όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια. Γνωστή παροιμία στον κόσμο των μεταγραφών. Κρίμα για εμάς...
Στον ραλίστα αρέσουν τα ακριβά παλτά.
Καλοφόρετα.
από icue
Τρί 05 Αύγ 2025, 19:38
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Η αεχ εψαχνε ενα μηνα προπονητη και φεραν αρον αρον τον Νικολιτς, που δεν ηταν πρωτη επιλογη γιατι θα μπορουσαν να τον παρουν κατευθειαν αν θελαν, και δυο μηνες περιμενε τον Ντεσερς και τελικα τους προεκυψε μεσα σε 3-4 μερες ο Γιοβιτς. Μπορει να παρουν πρωταθλημα δεν ξερω, αλλα σιγουρα δεν θα ειναι ...
από Miles
Τρί 05 Αύγ 2025, 18:18
Jump to forum
Jump to topic

Re: Έλληνες σεντερ της ομάδας μας- All times

Ότι του φορτώσαμε πολλά είναι σίγουρο. Στον ευρωπαϊκό τελικό με τη Ρεάλ, που έκανε τη μαλακία στο τέλος, μέχρι να ξυπνήσει ο Μπάνε και να μας πάρει από το χεράκι, ως συνήθως, αυτός μας κράτησε στο πρώτο ημίχρονο - είχε κάνει πολύ καλό ματς τότε. Στους τελικούς, την προηγούμενη χρονιά με τους δίπλα ...
από paokovios1974
Πέμ 14 Αύγ 2025, 18:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: Wolfsberger AC - ΠΑΟΚ, Πέμπτη 14/8 20:00, OPEN TV

Δεν υπαρχει πιο ευκολος προπονητης στο να μαντεψεις τι 11αδα θα κατεβασει και η σφινα καταφερε να εχει 0 στα 4 ευστοχια

Προτείνω στο επόμενο παιχνίδι να μας γράψεις την 11αδα πριν βγεί :D

Θες να σου πω τις αλλαγες?
Καμαρα αντι Οζντοεφ
Μυθου αντι Τσαλοφ
Πελκας αντι Ιβανουσεφ
Τειλορ αντι ...
από black death
Πέμ 14 Αύγ 2025, 19:45
Jump to forum
Jump to topic

ΑποστόληςΑ έγραψε: Πέμ 14 Αύγ 2025, 19:42 Ο Inanusec μου επιβεβαιώνει ότι είναι (προς το παρόν) παίκτης β Εθνικής.
Τα ιδια κι ο κουτσιαντελιας. Ολοι αχρηστοι είναι, δώστε στο λουτσε λευκη επιταγη να φερει 11 παίχτες.
από alexgarcia6
Πέμ 14 Αύγ 2025, 19:50
Jump to forum
Jump to topic

Τέιλορ αντι μπαμπα

Μυθου αντι Τσαλοφ

Πελκας αντι Ιβανουσετς