Η αναζήτηση βρήκε 212 εγγραφές
- Τρί 05 Αύγ 2025, 11:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Gika, την πωληση του Ντελια ξεχασες ρε πασαμ την τελευταια μερα των μεταγραφων καθως και την πωληση Ζιφκοβιτς με τους Τσιλουλη και Μπισεσβαρ να ειναι οι αντικαταστατες τους.
- Τρί 05 Αύγ 2025, 11:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Στο πρωτο του embuji
- Τετ 06 Αύγ 2025, 20:10
- Jump to forum
- Jump to topic
για εναν καπταιν μοργκαν αναφερετε κ εχει δικιο,μας φουσκωσε τα κινταμα ο συγκεκριμενος
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 15:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν λέτε πάλι καλά που δεν έγραψε ο θρύλος;
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 11:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Ζαλαγετα για εμάς τους 45+ θα είναι ο υπέρτατος παπάς που μπροστά του ο Ζαφείρης δεν πιάνει μία. Είναι συναισθηματικοι οι λόγοι.burbu έγραψε: Σάβ 09 Αύγ 2025, 10:52 Η ιστορία επαναλαμβάνετε, κάποτε είχαμε Παπα τον ζαλαγετα τώρα έχουμε τον Ζαφείρη![]()
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 11:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Ισχύει και για τους 35αρηδες
Αρκεί βέβαια για να είναι πάντα ο υπέρτατος να μην λέμε ζαλαγιετα σκέτο αλλά φονσεκα - ζαλαγιετα
Αρκεί βέβαια για να είναι πάντα ο υπέρτατος να μην λέμε ζαλαγιετα σκέτο αλλά φονσεκα - ζαλαγιετα
- Σάβ 09 Αύγ 2025, 16:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο ΠΑΟΚ που κοιταει το διευρω στα negotiations θα παει για Ζαφειρη. Εαν οντως γινει θα μας στειλει στο τρελαδικο μια και καλη ο Ιβαναρος
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 07:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Παιδιά του Ντέταρι θεωρείται και από αξιόπιστα μέσα η ακριβότερη μεταγραφή του κόσμου μέχρι τότε.
Υπάρχει ο πληθωρισμός και η πάροδος του χρόνου στη μέση, οπότε και σε ευρώ αποκλειστικά να μιλήσουμε τα 8 του Σισέ και τα 9 του Ντιόγκο αντιστοιχούν τώρα σε 11,5 και 13.
Ας μην μπερδεύουμε ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 10:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Ασχέτως του Σαββίδη ή οποιουδήποτε είναι μεγάλο μέτοχος
Για μένα προσωπικά είναι υγεία και ο απόλυτος στόχος η ομάδα να είναι αυτοχρηματοδοτούμενη και ο μεγαλομέτοχος να συμβάλλει σε διάφορα άνοιγματα που προκύπτουν από εξωγενείς παράγοντες ή
επενδύσεις που πρέπει να γίνουν άμεσα.
Μία ομάδα ...
Για μένα προσωπικά είναι υγεία και ο απόλυτος στόχος η ομάδα να είναι αυτοχρηματοδοτούμενη και ο μεγαλομέτοχος να συμβάλλει σε διάφορα άνοιγματα που προκύπτουν από εξωγενείς παράγοντες ή
επενδύσεις που πρέπει να γίνουν άμεσα.
Μία ομάδα ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω παντως απολαμβανω ολο αυτο που ζουμε απο εχθες ασχετα με το τι καταληξη θα εχει 

- Κυρ 10 Αύγ 2025, 19:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Με Μυστακιδη θα ηταν ηδη αεροδρομιο. Καλη προσπαθεια αλλα το αποτελεσμα μετραει. Ας παμε σε πιο ταπεινους στοχους.
Ρε τραβά γαμησου κ εσυ κ ο μυστακιδης. ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΠΑΟΚ ρε οπαδοί του καναπέ.
Κ εγω κανω κριτικη στο ιβαν αλλα το χετε παραχεσει σε οτι social υπάρχει.
Θέλει το γηπεδο γιατί ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 19:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ για να πω την αμαρτία μου, αν έρθει ο Ζαφείρης και είναι να φύγει κάποιο χαφ, θα προτιμούσα να μείνει ο Οζντόεφ και όχι ο Καμαρά. Ο Οζντόεφ μου φέρνει ότι νοιώθει περισσότερο, ο Καμαρά μερικές φορές μου θυμίζει παιδάκι που παίζει στην αλάνα με τους φίλους του. Άσε που τέτοια φάτσα να σκοράρει ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 21:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλή ιδέα ακούγεται, μήπως να εφαρμοστεί και εδώ πέρα?pirate_salonica έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 21:27Εκεί πέρα για να κάνεις ακάουντ ρωτάει πότε γεννήθηκε το δεξί εξτρέμ τους όταν πήραν το κύπελλο Α' ΕΠΣ Μοραβίας το 1935... άσε καλύτερα![]()
- Δευ 11 Αύγ 2025, 21:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Στο Οστραβομανια να το γράψεις :opaokara:
Εκεί πέρα για να κάνεις ακάουντ ρωτάει πότε γεννήθηκε το δεξί εξτρέμ τους όταν πήραν το κύπελλο Α' ΕΠΣ Μοραβίας το 1935... άσε καλύτερα :lol:
Καλή ιδέα ακούγεται, μήπως να εφαρμοστεί και εδώ πέρα?
Γιατί το λες αυτό; επειδή έκαναν λογαριασμό ...
- Δευ 11 Αύγ 2025, 21:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Είδα κι έναν den_exei_deftero_sakaki κι έναν ekleise_i_kanoula_4...tolis14 έγραψε: Δευ 11 Αύγ 2025, 21:34 Γιατί το λες αυτό; επειδή έκαναν λογαριασμό οι lefta_rostov_niet και den_exei_mantili_na_klapsei;