Η αναζήτηση βρήκε 212 εγγραφές
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 13:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Το κριτήριο για το φορ πρέπει να είναι ένα και μοναδικό. Αυτό που εξυπηρετεί αγωνιστικά το σύστημα του προπονητή. Αυτό το σύστημα που χωρίς να βάζει γκολ ο σέντερ φορ, η ομάδα έχει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη μοιράζει 5αρες. Δυστυχώς αυτός ο τύπος φορ δεν συμβαδίζει με τις ...
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 14:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Θυμάμαι πρόπερσι που πάλι υπήρχε δυσπραγία στις μεταγραφές και φυσικά γκρίνια, την τελευταία στιγμή κάναμε το νεμαράζ, ειδικά με το Ντεσπόντοφ και τα αποτελέσματα γνωστά. Βρε κάντε υπομονή βρε
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 14:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Ίσα ίσα που η φάση φέτος δείχνει ότι δεν παίρνουν για να πάρουν και δεν δρουν υπό το καθεστώς της πίεσης του χρόνου
- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 16:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Την ίδια στιγμή η λιστα:Psagmenos4 έγραψε: Κυρ 27 Ιούλ 2025, 16:15 Η έγκυρη σφήνα γράφει.
Ο Σαββίδης είπε στον Λουτσεσκου διάλεξε οποίο φορ θες από την λίστα και εμείς θα τον πάρουμε.
Βαθμός παπατζας 1926/100
1.Κεντίρα
2.Σεντίρα
3.Χεντίρα
4.Ο Μαροκινός της Νάπολι

- Δευ 28 Ιούλ 2025, 18:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξξέρετε τι με ενοχλεί?
Ότι εάν μία στο εκατομμύριο έρθει ο παίκτης και πιάσει, για όλο αυτό το πρηξοπούτσι θα λάβουμε ένα φθηνό και χωρίς καμία ουσία " κάνω κωλοτουμπα"
Ότι εάν μία στο εκατομμύριο έρθει ο παίκτης και πιάσει, για όλο αυτό το πρηξοπούτσι θα λάβουμε ένα φθηνό και χωρίς καμία ουσία " κάνω κωλοτουμπα"
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 19:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξξέρετε τι με ενοχλεί?
Αν δεν πιάσει όμως θα φταίει ο εμμονικός Ρουμάνος …
Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο?
Κανείς δεν είπε να μην εκφράζεται ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 02:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ξέρω πού βρίσκετε το κουράγιο και μιλάτε για παίκτες.
Εγώ αν ήμουν Σαββίδης και μου κάνανε πόλεμο για να αποχωρήσω, δε θα έβαζα ούτε ένα ευρώ μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Όχι εκατομμύρια.
Θεωρώ αδύνατον να μείνει ανεπηρέαστο το αγωνιστικό με όσα συμβαίνουν
Εγώ αν ήμουν Σαββίδης και μου κάνανε πόλεμο για να αποχωρήσω, δε θα έβαζα ούτε ένα ευρώ μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Όχι εκατομμύρια.
Θεωρώ αδύνατον να μείνει ανεπηρέαστο το αγωνιστικό με όσα συμβαίνουν
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 02:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Έγινε μεγάλε δε βάζει φράγκο ο Ιβάν. Επόμενη γραμμή
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 06:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Σίγουρα περισσότερο ΠΑΟΚ από το "πάρε μου μια φορακλα ώστε να μου αποδείξεις εσύ που έβγαλες τον σύλλογο από τα σκατα ότι ενδιαφέρεσαι για το καλό της ομαδας"
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 17:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Άλλοι θα ξεμείνουν από δικαιολογίες σύντομα
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 17:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Γιατι τι ειναι την Παρασκευη που ειναι οροσημο;
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 17:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλωνεις λιστα....μαλιστα. Λετε δηλαδη οτι αυτο το ροστερ θα φοβηθει την Μπεργκερ;
Αυτο λετε;
Αυτο λετε;
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 21:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι σημασία εχει αν το ροστερ που εχουμε ειναι καλυτερο απο τους Αυστριακούς.??? 1 κακο παιχνιδι να κανεις κ να χάσεις μπορει να χαθεί,μια πρόκριση.
Απαράδεκτο απο καθε αποψη να αφήνεις την ομάδα χωρις Φορ χαφ κ στόπερ. Αλλά τη δεδομένη περίοδο εγω βλεπω το μεγαλύτερο πρόβλημα.ειναι ο φορ.
Χαφ ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 22:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεδομένα λείπουν σίγουρα 3 παίκτες. Με 3 έτοιμους παίκτες ο ΠΑΟΚ σχεδόν έχει ένα πληρέστατο ροστερ.
Αν έρθουν έστω 2 τις επόμενες μέρες είμαστε πολύ καλά!
Αν έρθουν έστω 2 τις επόμενες μέρες είμαστε πολύ καλά!
- Δευ 04 Αύγ 2025, 11:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο άλλος αφιερώνει ωδές στον τιτανοτεράστιο θρύλο, το βαζελο και τη χάρτινη και κατά τ άλλα θέλει να φύγει ο Ιβαν γιατί ενδιαφέρεται για το καλό του ΠΑΟΚ. Ρε τι τραβάμε