Η αναζήτηση βρήκε 157 εγγραφές

Return

από loukas karadimos
Τετ 06 Αύγ 2025, 09:51
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Dimitris_L4 έγραψε: Τετ 06 Αύγ 2025, 09:49 Εγω παντως μαζι με Γιακουμακη θα εκλεινα και Γαλανοπουλο..Διαβασα ζητουσε 400.000...μια χαρα ειναι για 4ο-5ο χαφ...
τι σου εχω κανει και θες να με ξεκανεις πρωι πρωι

ακομα αφρους βγαζω οσο σκεφτομαι το χαρτινο :lol: :lol:
από loukas karadimos
Τετ 06 Αύγ 2025, 09:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

ο κολκας δεν απειλει επειδη θα το παρει αυτος το γηπεδο και θα το παει αλλου

αλλα προφανως οταν η ΠΑΕ κανει ραντεβου με τον υπουργο και τα βρισκει με το καυτατζογλειο εχει παρει και ο ιδιος γραμμη απο πανω οτι τωρα εχουμε εναλλακτικη και καθιστε καλα γιατι θα σας παμε γονα

ειναι αυτη λογικη και ...
από loukas karadimos
Τετ 06 Αύγ 2025, 17:59
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Αγαπητέ Ιβαν

Ελπίζω οι φήμες περί αντικατάστασης κυκυρ με παπαμιμικο να είναι απλά φήμες, γιατί σα να παραγίνεται γαλάζιο το μαγαζί….δε νομίζεις?
από loukas karadimos
Πέμ 07 Αύγ 2025, 11:14
Jump to forum
Jump to topic

να μην κανει ενα ραντεβου ο Τελης με την κυβερνηση τωρα που το κλειδωσε ο Ιβαν το Καυτατζογλειο? τι ετσι θα βγουμε να πουμε οσα ειχαμε προγραμματισει οταν νομιζαμε οτι εχουμε το πανω χερι? τι εννοεις θα χτισει ο Τελης γηπεδο και η ομαδα θα παιζει αλλου?

τωρα που κατσαμε στο αυγο, αναβολη

και που ...
από loukas karadimos
Πέμ 07 Αύγ 2025, 11:27
Jump to forum
Jump to topic

Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙΙ

καλημσερα Μακη

ειμαι πολυ νεος για να παω με εγκεφαλικο

μην βαζετε Ουναι και ΠΑΟΚ στην ιδια προταση και ειναι το πουλεν μου

:opaokara:
από loukas karadimos
Πέμ 07 Αύγ 2025, 11:37
Jump to forum
Jump to topic

θυμαμαι να βλεπω τον λιβαι να ταλαιπωρει εναν δικο μας αριστερο μπακ και καπακια τον ιγκασον και να σκεφτομαι τι μλκς ειναι στο χανουμι που δεν τον βαζουν φορ

ηρθε μετα ο τζακ και τον εβαλε με τα γνωστα αποτελεσματα

αυτος, ο πινεδα, ο ουναι και ο κωστουλας ειναι απο τους παιχτες που τα τελευταια ...
από loukas karadimos
Πέμ 07 Αύγ 2025, 13:20
Jump to forum
Jump to topic

ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ πως οταν καποιος καθεται και γραφει μια επιστολη με αποδεκτη των πρωθυπουργο και τον Αρειο Παγο δεν γραφει πραγματα τα οποια δεν μπορει να υποστηριξει με στοιχεια.

που αν οντως ειναι ετσι και εγω το πιστευω, αυτη η επιστολη δεν περιγραφει τιποτα λιγοτερο απ οσα βλεπουμε ολοι μας. και το ...
από loukas karadimos
Πέμ 07 Αύγ 2025, 13:33
Jump to forum
Jump to topic

Στο σημερινο ματς δεν φοβαμαι καποιο συνθημα Λουκα...αυτο ακουγεται λιγο...δεν το συνεχιζει ο κοσμος και σβηνει...
Πιο πολυ φοβαμαι κανα πανο απο καποιο συνδεσμο...αυτο μπορει να κανει μεγαλη ζημια...
Αν και πιστευω οτι ολοι οσοι θα ειμαστε μεσα ειμαστε υποψιασμενοι-ψιλιασμενοι

οκ ναι αλλα εγω ...
από loukas karadimos
Πέμ 07 Αύγ 2025, 14:22
Jump to forum
Jump to topic

λοιπον επειδη την πεφτετε ομαδικως γιατι μαλλον παρεξηγηθηκαμε κανω ενα ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ποστ επι του θεματος γιατι σιχαινομαι οταν καποιοι αλλοι πηδανε το θρεντ και δεν θελω να κανω το ιδιο

γραφω τι ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ. επισης λεω σε ΠΟΛΥ ΚΑΘΑΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ οτι αποψη μου ειναι οτι πρεπει να παιζεις ευρωπη. επισης ...
από loukas karadimos
Πέμ 07 Αύγ 2025, 14:26
Jump to forum
Jump to topic

ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ πως οταν καποιος καθεται και γραφει μια επιστολη με αποδεκτη των πρωθυπουργο και τον Αρειο Παγο δεν γραφει πραγματα τα οποια δεν μπορει να υποστηριξει με στοιχεια.

που αν οντως ειναι ετσι και εγω το πιστευω, αυτη η επιστολη δεν περιγραφει τιποτα λιγοτερο απ οσα βλεπουμε ολοι μας ...
από loukas karadimos
Παρ 08 Αύγ 2025, 09:45
Jump to forum
Jump to topic

καλημερα

περιμενουμε καθηλωμενοι ολοι τη συνεντευξη της ΜΑΝΑΣ να μαθουμε τι υπεγραψε ο Κατσαρης εκεινο το μεσημερι που χτυπησε το κινητο του και δεν το ειχε στο αθορυβο

περασανε και δυο μηνες αλλωστε, λογικα βρηκανε χρονο οι τωρινοι να το διαβασουνε, αφου πρωτα το υπογραψανε....

τι εννοεις δεν θα ...
από loukas karadimos
Παρ 08 Αύγ 2025, 09:54
Jump to forum
Jump to topic

εγω αυτο που ειδα χθες ειναι την αμυνα με την μεσοεπιθετικη γραμμη τελειως ασυνδετες

Ο καμαρα εχει στιγμες αλλα σε ροη παιχνιδιου ωρες ωρες ειναι τρεις λαλουν και δυο χορευουν, τι σκατα τοποθετηση ηταν αυτη στην ευθεια με τον Μειτε αντι για παραλληλα και μονιμως στατικος? το παιδι το βαζουν στο 8 ...
από loukas karadimos
Παρ 08 Αύγ 2025, 11:13
Jump to forum
Jump to topic

αυτα τα παιδια στα δυτικα παντα τα ειχα στην καρδια μου

ειπες πολλα που κρατιεμαι μηνες ολοκληρους να μην πω γιατι ακουμε και μαθαινουμε

και πολλα αλλα που θα ειπωθουν οταν πρεπει.
από loukas karadimos
Παρ 08 Αύγ 2025, 13:51
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ 0-0 WAC 7/8 ΣΧΟΛΙΑ - ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ

Ευχαριστω

Απλώς πρέπει να βρεθεί λύση, να τα παίρνουν αλλά άτομα, ωστε να μην φαίνεται έτσι, όχι τιγκα γεμάτο το γηπεδο.

είναι η εποχή φίλε. Σκαστοί πολλοί λόγω διακοπών.
Απο εμάς, δεν ήρθαν 2. Αν δε, ο αγώνας εντός γινόταν δεύτερος, θα έλειπαν περισσότεροι.

δεν μπορω να καταλαβω ποσο ...
από loukas karadimos
Παρ 08 Αύγ 2025, 15:53
Jump to forum
Jump to topic

Ταΐστε με παπά με ζαφειρη πιρλο και μακελελε και πάρτε μου την ψυχή ρε

2 μήνες μας έχει μαυρίσει την ψυχή αυτή η ομάδα

Αφήστε λίγο τους παπάδες να ξεσαλώνουν :opaokara: