Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Για να καταλάβετε τι έχει συμβεί, μπείτε και δείτε τις ιστορίες του συγκεκριμένου ο οποίος γράφει και στην φόρτσα και σήμερα έχει ξεσκίσει τον Ιβαν που είναι εργοδότης του
Η εταιρεία ΟΛΘ Α.Ε., γνωστή και ως Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης, ανήκει στην South Europe Gateway Thessaloniki Limited (SEGT), η οποία κατέχει το 67% των μετοχών, σύμφωνα με το ΤΑΙΠΕΔ. Το υπόλοιπο 33% των μετοχών ανήκει στο Ελληνικό Δημόσιο, μέσω του ΤΑΙΠΕΔ, και στην ελεύθερη κυκλοφορία. Η ...
Είναι αδιανόητο φίλε μου να υπάρχει κόσμος να πιστεύει ότι επιχηρηματιας του βεληνεκούς του Σαββίδη θα έμενε με δεσμευμένα κεφάλαια, κι όμως το πιστεύουν πολλοί
Φίλε μου μακάρι να μπορούσα να πω εδώ μέσα πράγματα που ξέρω επιχειρηματικά για τον Σαββιδη
Είπαμε έχετε πίστη. Τώρα πρέπει να περνάμε την φάση που πρέπει να γίνει το απαραίτητο μασάζ στους οπαδούς της Σλάβια. Εγώ μεταγραφή με τόσο κοντινή πρόταση σε αυτά που η άλλη ομάδα ζητάει, και με τον παίκτη υπέρ του αγοραστή δεν θυμάμαι να έχει χαλάσει... Μόνο αν στην συνάντηση ο ένας είπε κάτι ...
εφοσον η παε δεν μπορει να συνεργαστει σοβαρα παρα μονο να πεταει λασπη ο κουβεντιδης με ειρωνιες το καλυτερο θα ηταν ο ΑΣ να προκυρηξει ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ με κλειστους φακελους ναι αναλυση για χρηματοδοτηση χρονοδιαγραμμα εγγυησεις σχεδια τα παντα ολα οπως γινονται σε ολα τα εργα
Προφανώς και όλοι οι κοντινοί του προέδρου ξέρανε ότι έρχεται πόλεμος από το 2015 και τις παραβιάσεις των συμφωνιών του Μινσκ και βγάλανε λεφτά απ τη Ρωσία απλά ο δικός μας είχε λίγο νιονιό παραπάνω και τα έβαλε σε δεκο και παρεμφερείς μπίζνες ώστε να μην μπορεί ...
Τοσα χρονια δεν εχετε μαθει τα κωδικοποιημενα μηνύματα;
Δυσκολη περιπτωση = Εχει καει εδω και καμια εβδομαδα. Ειναι στην λιστα = Παιζει να μην ξερουμε καν το ονομα του. Η ομαδα το παλευει = Τα εχουμε βρει ή με τον παικτη ή με τον ομαδα οχι και με τους δυο. Συγκρατημενη αισιοδοξια = Τα εχουμε βρει ...
Πρώτη διαφοροποίηση εντός του ΑΣ από τρία μέλη του ΔΣ του με αιχμές για την χθεσινή συνέντευξη και την όλη κωλυσιεργία
Με το παρόν κείμενο επειδή αλλοιώθηκε το νόημα της χθεσινής συνέντευξης , θέλουμε να εκφράσουμε κάποιους προβληματισμούς σχετικά με τα όσα ομόφωνα έχουν συμφωνηθεί στα ΔΣ του ΑΣ ...
το πιο λογικο θα ηταν να ηγηθει ο ΑΣ μιας προσπαθειας για ΙΣΟΤΙΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ στη χρηματοδοτηση του γηπεδου απο την Πολιτεια. το οτι ο στημενος ΑΣ εχει αλλαξει την ατζεντα δεν αλλαζει την ιεραρχια των αναγκων που εχουμε ως συλλογος.
Να προσθέσω εδω (επειδή γεμίσαμε γεωπολιτικούς αναλυτές) οτι το λιμάνι βρίσκεται στο άκρο της σύνδεσης αξιού-δούναβη που κάποια στιγμή θα πραγματοποιηθεί και θα οδηγεί εμπορεύματα απο τη θεσσαλονίκη στην καρδιά της Ευρώπης. Αυτό εξηγεί τον ξαφνικό έρωτα του ζάπλουτου θεσσαλονικέως για την ομάδα ...
Τι έγινε Νοτη? Αγανάκτησες με τον Jibbie και έχασες την ψυχραιμία σου? Τι προσβολές είναι αυτες ξαφνικά ? Ή μήπως είναι πολύ νωρίς για να σου γράψουν νονπεηπερ από το Λονδίνο?
Να φανταστώ πως όταν και ο ευγενέστατος κύριος Μυστακίδης καταλάβει ότι έχει κάτσει πάνω στο αυγό του Ιβαν θα χάσει και ...