Αναζήτηση για περισσότερες από 3844 εγγραφές

Return

από Taseos
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 15:36
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Όσο είναι ο κουλης στην εξουσία δεν υπάρχουν παροχές. Η δήλωση που είχε κάνει ο Ιβάν ήταν μεγάλο αυτογκόλ. Και στο κάτω κάτω ποιος θα πιέσει ? Οι εδώ άφαντοι μουγγοι πολιτικοί της νουδου ?

Σιγά ρε. Έκανε δηλώσεις και ο γιαννακοπουλος και ο προκοπιου και ο μαρινακης. Μας τα έχετε πρήξει με τα ...
από Parolos
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 15:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέο Γήπεδο

Διαφορετικών απόψεων, απλά κάπου νομίζω πάει too far με τέτοια επιχειρήματα. Δε νομίζεις? Κάπου πρέπει να υπάρχει και μια ηθική κόκκινη γραμμή. Αν μπορούμε να το πούμε αυτό στις μέρες μας πλέον.
από Taseos
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 15:44
Jump to forum
Jump to topic

Η ανακρίβεια ποια είναι χαχα;
Έγραψα ότι το υπουργείο δικαιοσύνης μίσθωσε χώρους του ΟΛΘ. Ότι λέει η επίσημη ανακοίνωση δηλαδή.

Χώρο της dimera θα πληρώνει στην dimera land γιατί αν θέλει να ανακαινισεις τα δικαστήρια δεν έχει άλλο χώρο να πάει. Ας έβρισκαν αλλού. Θα τον βλέπετε παντού ...
από Taseos
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 15:48
Jump to forum
Jump to topic

εμένα δε μου αρέσει η λύση Μυστακίδη για το γήπεδο επειδή

απαιτώ παροχές από το κράτος ανάλογες των ΠΟΚιτών

Για ποτε πηγαμε απτο «γηπεδο μονοι μας οχι σαν τους χαρτινους» στο «απαιτω παροχες οπως οι κρατικοι ευνοημένοι» …

Οχι δεν θέλω μόνοι μας. Θέλω και όλην την περιοχή από την κλεανθους ...
από Montrealiotis
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 15:49
Jump to forum
Jump to topic

Θα σου πω τι θα γίνει με το ποτάμι αγαπητέ Special. Ο λαός του ΠΑΟΚ μίλησε ΚΑΙ με τα διαρκείας. Να δεις που θα το βάλει το ποτάμι ο ΑΣ και ο Μυστακίδης άμα συνεχίσουν παιχνίδια εις βάρος του ΠΑΟΚ.

Δεν πήραν διάρκειας μόνο αυτοί που αποθεωνουν Ιβαν επειδή εμφανίστηκε για μισή ώρα μετά από 6 ...
από Montrealiotis
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 15:52
Jump to forum
Jump to topic

Και τι μας νοιάζει τι κάνει ο Σαββιδης με την νδ.
Μήπως ανήκε στο αφήγημα εξίσωσης με τον Μυστακίδη;
Μπα ιδέα μου θα είναι.
από Montrealiotis
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 15:54
Jump to forum
Jump to topic

Τουλάχιστον πληρώνεστε ή όλο αυτό γίνεται τζάμπα;

Μην αδικείς τον εαυτό σου με αυτό που γράφεις.

Το φόρουμ είναι χώρος ανταλλαγής απόψεων, ακόμα και διαφορετικών.

Όχι echo chamber.

Στο έχω ξαναπεί ότι εκτιμώ την διαφορετική άποψη που εκφράζεις, όταν την εκφράζεις.
Αυτό που κάνεις όμως ...
από Montrealiotis
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 16:00
Jump to forum
Jump to topic

Ενταξει σπέσιαλ εσυ πες ότι η περιρρέουσα ατμόσφαιρα προ σεισμού Μυστακίδη :D έδειχνε τέτοια κίνηση στα διαρκείας, ειδικά με τον συμβολισμό που είχε η πρώτη μέρα. Εδώ εγώ έλεγα ότι ο κόσμος πρέπει να δείξει την δυσαρέσκεια του, στον τρόπο διοίκησης της ομάδας, απέχοντας από τα διαρκείας.
από Montrealiotis
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 16:09
Jump to forum
Jump to topic

Γιατί δυστυχώς, κατ έμε, η άποψη σου δεν είναι πλέον διαφορετική αλλά κατευθυνόμενη. Αν θυμάσαι σε «υπερασπίστηκα» στο προηγούμενο μπαν. Από τους πρώτους.
Αυτός που έχει διαφορετική άποψη και δεν είναι κατευθυνόμενος πχ είναι ο Joshua.
από Montrealiotis
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 16:26
Jump to forum
Jump to topic

Ούτε εγώ θέλω ανούσιες αντιπαραθέσεις, για αυτό και δεν ασχολούμαι καν με τύπους σαν τον Γκουερινο πχ.
από kataramenos5
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 16:32
Jump to forum
Jump to topic

Δηλαδη ρε παλικαρια ο μεγαλυτερος καημος σας ειναι το αν θα γινει νεο γηπεδο?(σε 6-7 χρονια). Οχι αν θα παιξουμε ομιλους Τσουλου ?
από eorptol1
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 17:10
Jump to forum
Jump to topic

Ναι. Η περιρεουσα επηρεάστηκε από τις. Μετεγγραφές, και όχι από αυτά που προσφέρει ο Ιβάν και. Από το πρωτοφανές τρύπημα που έφαγε, ακουγεσε.
από abc_o_ karpouzas
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 17:43
Jump to forum
Jump to topic

Η ζωή έχει δείξε ότι πάντα 2 μυαλά σκέφτονται καλύτερα από το 1

Εσυ δυστυχώς....για εσένα...εχεις αποδείξει ότι ανοίκεις στο 1
από Psaras
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 17:48
Jump to forum
Jump to topic

Δεν πήραν διάρκειας μόνο αυτοί που αποθεωνουν Ιβαν επειδή εμφανίστηκε για μισή ώρα μετά από 6 χρόνια.Για κανεναν πρόεδρο ή μεταγραφή,για τον ΠΑΟΚ.

Ξεκάθαρη στήριξη στον Ιβαν τα 2000 διαρκείας την πρώτη μέρα. Εσύ πες ότι τα πήραν αυτοί που θέλουν προτεραιότητα στο γήπεδο που θα χτίσει ο ...
από Taseos
Σάβ 12 Ιούλ 2025, 18:10
Jump to forum
Jump to topic

Την διορία την έχει δώσει γνωστός αρδ γνωστού συγκροτηματος και όχι ο ας.